שרשור עדר

אטיוד5

Active member
את יודעת ...

מה התשובה ל"אפילו הצרפתיה הכי-הכי לא יכולה לתת יותר ממה שיש לה" ?

Raffael

New member
ובפראפרזה על שלילנד ועידן:

יש חתיכות ונחמדות בפורום? אולי תדחו קצת את המפגש?

חתיכות יש מלא

על נחמדות אני לא מוכנה להתחייב. החתיכות, אגב, הן מאוד מעוצבות. חלקן אף מסולסלות וג'ינג'יות והן תמיד, תמיד באות עם אמנונימוס אבל מענגות את כולם.

???

אשתי ובנותי חולות נכון להיום. אם זה ימשך כך עד לסוף השבוע, אאלץ לוותר בצער על המפגש איתכם. שלי - 'דבר איתך במסרים.

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

בשיא מגפת הפרה המשוגעת יצאה כתבת של הבי.בי.סי לערוך ראיון עם חקלאים וולשים. הנה הסטנוגרמה המתורגמת: כתבת: "ערב טוב אדוני. אנחנו כאן כדי ללקט אינפורמציה על הסיבה שגורמת למגפת הפרה המשוגעת. אולי יש לך רעיון מה הסיבה למגפה?". חקלאי וולשי: "את יודעת גברת, שהפר דופק את הפרה רק פעם אחת ויחידה בשנה?". כתבת (אדומה ממבוכה): "טוב, אדוני, זה אכן מידע חשוב, אבל מה הקשר למגפת הפרה המשוגעת? אולי תגיע לנקודה". חקלאי: "אני מגיע לנקודה גברת. עכשיו דמייני שהייתי משחק לך בציצים ארבע פעמים ביום, ודופק אותך רק פעם אחת בשנה. לא היית משתגעת?". באדיבות YNET

אטיוד5

Active member
אם כבר ...

בדיחות עם זקן מימי הפרה המשוגעת, זה היה באותו הזמן שביבי היה ראש ממשלה למי שזוכר, אז הנה אחת שמשלבת את הפרה המשוגעת עם ביבי. ביבי ושרה מגיעים למסעדה לונדונית. בא המלצר לקבל הזמנה. אומר לו ביבי: "בשבילי סטייק מדיום-רייר". מכחכח המלצר: "אדוני, מה עם הפרה המשוגעת?" ביבי: "בשבילה גם". [אפרופו פרות]

והרומאים נוהגים

לא להגיע למפגשי תרבות עברית וזה מזכיר לי שאני צריכה לדעת מתי המפגש הבא, כי נראה לי שיהיו לי חילופי משמרות עם מארסו

למעלה