שרשור עדכונים
M Music Man XD New member 12/12/12 #9 זה מעולה. הם יפנו לכל המגזרים באוכלוסיה (סי-לו צפוף פיגמנטים, כריסטינה תפנה גם לקהל הלטיני), וכבר יש להם את כל התלבושות מוכנות ככה שאין צורך בהשקעה כספית נוספת! אין, RCA צריכים להעסיק אותי.
זה מעולה. הם יפנו לכל המגזרים באוכלוסיה (סי-לו צפוף פיגמנטים, כריסטינה תפנה גם לקהל הלטיני), וכבר יש להם את כל התלבושות מוכנות ככה שאין צורך בהשקעה כספית נוספת! אין, RCA צריכים להעסיק אותי.
2 2Dirrty4U New member 12/12/12 #12 כריסטינה העלתה לפייסבוק Tonight was about color AND graphics and we just wanted to have fun with a playful yet bold statement look. XoXtina
כריסטינה העלתה לפייסבוק Tonight was about color AND graphics and we just wanted to have fun with a playful yet bold statement look. XoXtina
2 2Dirrty4U New member 13/12/12 #16 אני חשבתי יותר על מסטיק בזוקה או הגלידת מסטיק הזאת הלבן ורוד והמקל שלה זה המסטיק חחחחח
A Aint No Other Fan New member 13/12/12 #17 חחחחחחח נכון הגלידה זה התיאור המדויק אני פשוט חולה מילקשייקים אני תמיד נכנס למקדונלדס וקונה לי ב10 שקל
חחחחחחח נכון הגלידה זה התיאור המדויק אני פשוט חולה מילקשייקים אני תמיד נכנס למקדונלדס וקונה לי ב10 שקל
2 2Dirrty4U New member 13/12/12 #18 מקדונלדס בשבילי זה ארוחת מק רויאל בקבוע גם אם יוצא לי ממש במקרה לקפוץ לשם. אבל כשאני רעבה זה הביג ניו יורק/לאס וגאס/מיאמי/טקסס (אף פעם לא מצאתי יותר מידי הבדל ביניהם ).. והצ'יפס שלהם |מאוהבבבבבב|
מקדונלדס בשבילי זה ארוחת מק רויאל בקבוע גם אם יוצא לי ממש במקרה לקפוץ לשם. אבל כשאני רעבה זה הביג ניו יורק/לאס וגאס/מיאמי/טקסס (אף פעם לא מצאתי יותר מידי הבדל ביניהם ).. והצ'יפס שלהם |מאוהבבבבבב|
A Aint No Other Fan New member 13/12/12 #19 טוב פעם אחרונה שאכלתי "מקדונלדס מקדונלדס" היתה לפני יותר מ7 שנים בטוח כי אני לא אוכל בשר כבר 7 שנים וציפס אני בכלל לא אוהב חחח רגע אבל מה זה הניו יורק/לאס וגאס\טקסס בארה"ב יעני?
טוב פעם אחרונה שאכלתי "מקדונלדס מקדונלדס" היתה לפני יותר מ7 שנים בטוח כי אני לא אוכל בשר כבר 7 שנים וציפס אני בכלל לא אוהב חחח רגע אבל מה זה הניו יורק/לאס וגאס\טקסס בארה"ב יעני?
2 2Dirrty4U New member 13/12/12 #20 זה המבורגר 225 גר' ענק כזה עם תוספות שונות ממדינה למדינה - אאל"ט יש את ניו יורק, לאס וגאס, טקסס, מיאמי, לוס אנג'לס ושיקאגו..
זה המבורגר 225 גר' ענק כזה עם תוספות שונות ממדינה למדינה - אאל"ט יש את ניו יורק, לאס וגאס, טקסס, מיאמי, לוס אנג'לס ושיקאגו..
2 2Dirrty4U New member 13/12/12 #21 הא ו... איך אפשר שלא לאהוב צ'יפס? אתה ללא ספק הבנאדם הראשון שאומר לי שהוא לא אוהב צ'יפס..