שרשור עדכונים 11/7/2016

myway23

Active member
שרשור עדכונים 11/7/2016

בוסטון מושכת בחזרה את ה QO שנתנה לסולינג'ר, מה שהופך אותו לשחקן חופשי לא מוגבל
מיאמי מחתימים את ווין אלינגטון (12 מיליון לשנתיים) ואת ג'יימס ג'ונסון לשנה (4 מיליון) + מחתימים את האסלם לשנה עבור 4 מיליון
טים פרייזר יחתום מחדש בפליקנס (4.1 מיליון לשנתיים)
מיירס לאונרד מקבל 41 מיליון ל 4 עונות וממשיך בפורטלנד
עוד בפורטלנד, נחשו מה? הם משווים את ההצעה של הנטס על אלן קארב (למי ששכח, 75 מיליון ל 4 שנים + עם בונוסים יכול להגיע ל 83 מיליון) - הזוי משהו?
טרוי דניאלס בממפיס ל 3 שנים (10 מיליון)

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת עדכונים

פורטלנד השוותה את ההצעה של הנטס לקראב, כזכור מדובר על 75 מליון ל-4 עונות!
אני מניח שעל זה נאמר: הפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

ואם כבר פראיירים אז מיאמי השוותה את ההצעה של הנטס לטיילר ג'ונסון שזאת בכלל בדיחה לא מצחיקה...הם אשכרה העדיפו לתת 50 מליון לג'ונסון ולא להשאיר את וויד אצלם.

מאיירס לאנרד נשאר בפורטלנד תמורת 41 מליון ל-4 עונות.

ג'יימס הארדן והרוקטס פתחו את החוזה וחתמו מחדש על חוזה לארבע שנים בשווי 118 מליון.

ווין אלינגטון חתם במיאמי לשתי עונות תמורת 12 מליון.

ג'ליל אוקפור מבואס על הסיקסרס שניסו להעביר אותו בערב הדראפט.

billc

New member
אגב מבחני הקבלה בארה״ב לאולימפיאדה כלכך סבבה

לדעתי יותר מעניין אפילו מהאולמפיאדה עצמה

לדעתי אוקאפור הולך ושורף את עצמו בליגה

הוא התבאס על הסיקסרז שלקחו אותו. אחר כך הוא עשה דאווינים ולא ממש התאמץ. אחר כך הוא התבאס שהם רוצים להעביר אותו.
&nbsp
הוא כבר יותר מעצבן מהם. אני אתפלא אם הוא יהפוך ליותר משחקן בינוני בליגה הזו. מניח שכבר עכשיו מנהלים מקצועיים שואלים את עצמם אם הם בכלל רוצים אצלם שחקן שיכול להחליט מחר שאין לו חשק, חשבתי שלך הישג משמעותי כבר יש לו מניירות של סופר סטאר.
&nbsp
עוד מילה על פילי, קבוצה שהולכת לטאנקינג כל כך עמוק, צריכה להביא את האנשים שייתנו לשחקנים מוטיבציה. לדעתי זה הכשלון הכי גדול שלהם. רק אחרי זה העובדה שהם לא כל כך טובים בלבחור בדראפט. ורק אחרי זה העובדה שעניינים כמו ספורט ותחרותיות לא ממש מעניינים אותם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שכם הוא מבין את זה

אחרי שפורסם שהוא כועס על הסיקסרס, הוא מיהר לשחרר הודעה שזה לא נכון ושהוא רואה את עצמו כחלק מהקבוצה ושאין בכוונתו לבקש טרייד.
&nbsp

myway23

Active member
ווילי ריד גם במיאמי

סיכם לשנתיים, שנה שניה אופציית שחקן (לא ידוע סכומים עדיין)

myway23

Active member
אטלנטה מחתימה את ג'רט ג'ק

עונה אחת, מינימום
&nbsp
בנוסף אינדיאנה מעוניינת לצרף את אארון ברוקס

fatnoam

Active member
הייתי בטוח שהקאבס ילכו עליו כמחליף לדלבדובה.

טעות לדעתי אם יכלו להחתים אותו במינימום ולא ניצלו אופציה זו. הוא הרבה יותר טוב ממו וויליאמס, בשני צידי המגרש, והוא אחלה וטרן.

myway23

Active member
עדכוני ברוקלין

מחתימים לעונה את גרייבס ווסקאז
מעוניינים להחתים את אנטוני בנט
לאחר שנכשלו להחתים אל אלן קארב \ טיילר ג'ונסון, הנטס מעוניינים במי אם לא דיון וויטרס

rapgamer4ever

New member
פתיחת החוזה של הארדן ביוסטון היא win-win

הארדן מרוויח יותר כסף.
יוסטון מבטיחה את הארדן אצלה לטווח הרחוק, מה גם שבמקרה שהיא תרצה לבצע עליו טרייד הערך שלו עולה כי הוא מובטח להרבה שנים.
&nbsp
ניל אולשי (ה-GM של פורטלנד) מנג'ר חכם מאוד, אם הוא השווה את ההצעה לקראב כנראה שהוא רואה בו פוטנציאל יותר גבוה ממה שאנחנו חושבים. קראב רק התחיל לקבל דקות בעונה האחרונה ועשה דברים יפים.
&nbsp
טיילר ג'ונסון ב-50 מליון זה תענוג שהייתי מוותר עליו. הוא אחלה אבל אפשר למצוא עוד הרבה כמוהו.

fatnoam

Active member
פורטלנד צוברת נכסים

מילא ההשוואה לקראב (אוברפיי, אבל דברים כאלה קורים בתנאי שוק כמו שהיו הקיץ), אבל החוזה ללנארד, אחרי שהוחתמו פלאמלי ואזילי, זה ממש צבירת נכסים, כנראה במבט לטרייד על כוכב.
&nbsp
טריידים על כוכבים - כמו הטרייד על הארדן לדוגמא - זה בדר"כ תמורת שחקן שיכול להוות 60-80 אחוז תרומה מהכוכב, ועוד כמה פילרים. בוא נניח שפול ג'ורג' מחליט סתם לעזוב את אינדיאנה (נניח כן, אני יודע שיש פה אוהדי אינדיאנה אז לא לקפוץ עליי), אז פורטלנד יכולה לתת את קראב או טרנר (שיתנו 60 אחוז תרומה) ולהוסיף כפילר את לאנרד או אזילי, ועוד בחירות דראפט וכדומה. או נגיד טרנר ולנארד תמורת דיאנדרה ג'ורדן וכו'.
&nbsp
הבזבוז כסף של הבלייזרס השנה לא נועד רק בשביל להתחזק - אלא גם להכין את הקרקע לטרייד עתידי. בעוד שנה שנתיים הם אמורים לקבל את הגרסאות הכי טובות של משולם ודיים, אז לדעתי גם הטיימליין טוב. אני לא חושב שאחרי התשלום לטרנר הם היו משווים לקראב לו הנ"ל לא היה באחורה של הראש של ה-GM שם.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אוהדי אינדיאנה לא יקפצו עליך כי דיברת על עזיבה של ג'ורג'

הם יקפצו עליך כי הצעת שטרנר יחזור.

Cade Foster

New member

OrEl74

Well-known member
מנהל
דריימונד גרין נעצר במישגן על תקיפה

למה אני לא מופתע?
אין כרגע יותר מידי פרטים על המקרה אבל אומרים שזה לא נראה טוב מבחינתו

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווקא לא הייתי מתרגש יותר מידי

הוא לא הראשון ולא האחרון שאנחנו שומעים על מקרים כאלה והיו שחקנים שעשו דברים הרבה יותר גרועים בעבר.
יעשו לו קצת נו נו נו ובזה זה יגמר...
&nbsp

billc

New member

Source close to the Draymond investigation says he slapped taunting fan at a nightclub in East Lansing. Victim not injured

botend

New member
a taste of his own medicine

חשבתי שהוא יודע לא להתרגש מאנשים שמדברים טארש

billc

New member
Max Kellerman מצטרף לfirst take ב25

מה שזה אומר שספורט ניישין מתפרקת או משתנה, חבל זה התוכנית שאני הכי נהנה

למעלה