מאיפה המידע?שלקה ברכב עם ארז איסקוב, נוסעים לאנשהוא. אולי הוא כן מגיע להשתתף בתוכנית האיחוד בסוף.
היא מבקשת לשאול אותה שאלות ג׳וס. היא הולכת לעשןת שם שמח
היא העלתה סטורי מהרכב עם היד שלאיסקוב, זה ברור לפי הקעקוע והצמיד. לא יודעת לאן באמת הם נוסעים אבל איפה הוא כבר יסע אם לא לצלם את התוכנית? אני יודעת שבדרך כלל מצלמים בערב אבל אולי הקדימו הפעם.מאיפה המידע?
האמת שלא צפיתי בכלום לא אתמול ולא היום באף אחד מהם בטלוויזיה.מישהו ראה את ראיון הבוקר של יובל?
הבנתי ששני אפילו לא כתבה/אמרה לו מזל טוב על הזכיה.
ככ מכוער.
כמו שהוא אמר לה עוד בבית, זה סבבה להיפרד אבל אפשר גם להיות להמשיך להיות אנושיים.
כמובן שהוא משקראמר רק שהלב שלה במקום אחר לפי מה שנאמר לו ושיפגש איתה בחוץ לקפה והם ידברו.
שהיא היתה החברה הכי טובה שלו בבית וכו.
@צופה15הבחור ממעריב, מעריץ של שני.
היא הייתה הפייבוריטית שלו.
אני כבר כתבתי, הוא זכה בזכות שניכמובן שהוא משקר
הנה הבחור שכותב במעריב על התוכנית,מה יש לו להגיד,זה היה אחרי שדיאן נכנסה :
"יובל אסטרטג?! כבר תקופה שאני מרגיש שהוא בונה לעצמו נרטיב של קורבן – גם בקשר עם שני וגם מול הדיירים, שלטענתו לא ניגשים לדבר איתו.
בפרק אתמול זה הגיע לשיא: דיאן שוורץ נכנסה לבית וסיפרה ליובל שלשני היו רגשות לגבר אחר. יובל הגיב בהלם מוחלט, כאילו שמע את זה בפעם הראשונה, וניסה לגרוף אמפתיה על חשבון שני.
אבל הבית מצולם – ובפוסט צירפתי לכם סרטונים מתקופות שונות (כולל ממש מהחודש האחרון) שבהן שני בעצמה אמרה שיש לה רגשות למישהו אחר.
אז מה אתם חושבים – יובל מנהל אסטרטגיה מתוחכמת או כנה ואמיתי?"
את בהחלט מוזמנת ללכת למקור ולראות שהחל מחודש ראשון בבית הנושא עלה מספר פעמים בינהם
@אופה קטנטנהמישהו ראה את ראיון הבוקר של יובל?
ככ מכוער.
כמו שהוא אמר לה עוד בבית, זה סבבה להיפרד אבל אפשר גם להיות להמשיך להיות אנושיים.
אם אני לא טועה היא אמרה לו ממש בגמר פנים מול פנים אז אין באמת צורך לכתובמישהו ראה את ראיון הבוקר של יובל?
ככ מכוער.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.