** שרשור עדכונים, ריכולים, והמון לרלרת **

מצב
הנושא נעול.

haya sol

Well-known member
אני באמת, באמת לא חושבת ככה. לי היא נגעה מאוד בלב.
למעשה בחיים לא עיניין אותי האח הגדול. ובה ממש התאהבתי.
צפיתי בה כמעט כל הזמן ב26. וזיהיתי המון, המון דברים, שממש הקסימו אותי.
אני באמת חושבת, שמי שלא הכיר, מה הן מניפולציות עדינות, שיכולות באמת ובתמים, לשחק לך בראש- יתקשה להבין.
הבחורה, הייתה, בסוג של כת, בתוך כת- כשהאח הגדול, והקטן, שנייהם לא מפסיקים לשחק בה.
ובתוך זה, היא שמרה על הרבה מהעצמיות שלה. היו שם רגעים, שמבחיתי הם חוזקה אדירה!!
הרבה אנשים ציירו אותה בדרך מאוד מסויימת, וגם העריכה ממש נדבקה לנרטיב, שאיסקוב בחר לה. אני ראיתי הרבה מאוד דברים אחרים.

הלוואי שבכל הרוע שיש בחוץ, יכולתי ללחוש לה, שליותי הרבה נשים שחוו כאלו דברים. שאני בעצמי יצאתי בציפורניים. שלא משנה כמה ינסו להקטין אותה. אני כן ראיתי את עמוד השידרה שלה, ואת הלב העצום שלה. ראיתי אותה נרמסת, ועדיין, אומרת את דעתה. ואז גם נרמסת בגזלייטיניג, על כך, שאינה אומרת את דעתה.

הלוואי והמשפחה שלה, רק יתנו לה חיבוק עצום. הלוואי ותפגוש עוד אנשים שראו אותה, שהיא נגעה בהם מאוד.
ועכשיו היא בחוץ
ועדיין היא לא אומרת שהיא מרגישה כלפיו משהו ועדיין תופסת בעלות ודורשת שיכבדו אותה.
ומדגישה כמה היא כיבדה ואחרות לא.

ואם את תופסת ממנה את צריכה להעריך שהיא אישה שיודעת מה היא עושה
היא לא נראית בחורה פראיירית.

תותיא.

New member
אני יכולה בהחלט לענות קונקרטית לזה (גם מהידע המקצועי שלי). אבל באמת שלא ככ מחפשת לדבר על כל מה שכל אחת מהן אמרה או לא אמרה, גם מאי מבחינתי בחורה מהממת, ואני מאמינה שגם לה ארז הרס את המשחק, ושגם לה הוא שיחק בראש. פשוט בדרך אחרת. לכל אחת מהן יש נקודות אחרות ללחוץ עליהן, ולכן זה לא נראה לכם אותו הדבר.
בחיי שאני מוכנה לשבת עם כל אחד לקפה, ולנתח רגעים אמתיים במשחק- בכדיי לראןת תמונה מורכבת יותר, של הטבע האנושי.

זה פשוט ממש עצוב לי לראות, איך כותשים אותה, בלי לראות שום דואליות, בלי להבין את העומק של הדפוסים האנושיים.
לפניי כמה ימים, היה כאן גם ניתוח של שפת הגוף שלה- באמת שפחדתי רוב הזמן להגיב כאן. אבל בחיי, שרוב חיי התעסקתי בזה, ואני ממש יכולה לתת ניתוח שונה של המסקנות

haya sol

Well-known member
אני יכולה בהחלט לענות קונקרטית לזה (גם מהידע המקצועי שלי). אבל באמת שלא ככ מחפשת לדבר על כל מה שכל אחת מהן אמרה או לא אמרה, גם מאי מבחינתי בחורה מהממת, ואני מאמינה שגם לה ארז הרס את המשחק, ושגם לה הוא שיחק בראש. פשוט בדרך אחרת. לכל אחת מהן יש נקודות אחרות ללחוץ עליהן, ולכן זה לא נראה לכם אותו הדבר.
בחיי שאני מוכנה לשבת עם כל אחד לקפה, ולנתח רגעים אמתיים במשחק- בכדיי לראןת תמונה מורכבת יותר, של הטבע האנושי.

זה פשוט ממש עצוב לי לראות, איך כותשים אותה, בלי לראות שום דואליות, בלי להבין את העומק של הדפוסים האנושיים.
לפניי כמה ימים, היה כאן גם ניתוח של שפת הגוף שלה- באמת שפחדתי רוב הזמן להגיב כאן. אבל בחיי, שרוב חיי התעסקתי בזה, ואני ממש יכולה לתת ניתוח שונה של המסקנות
מה שהיה בבית נשאר בבית
אנחנו מדברים על ראיון שהיא כבר בחוץ ועדיין היא לא מאשימה את ארז בשום דבר וגם לא שום ביקורת עצמית להתנהלות שלה.
היא עדיין דורשת וחושבת שבנות אחרות לא כיבדו אותה ושופטת אותן.
לא את עצמה ולא את ארז שהוא מקור הבעיה.
ושוב כמה היא כיבדה וכמה אחרות לא כיבדו.
ועל קשר שלא היה קיים מעבר לקירבה שהיה לו גם עם אחרות לא פחות ממנה.

אני מבינה מה שאת כותבת
ועדיין אנחנו מדברים על ראיון שכבר קרה בחוץ לא בכל הבועה בתוך בית האח הגדול.

תותיא.

New member
אני מודה שקשה לי להגיב כאן. ממש מפחדת. יש הרבה אמוציות. ואני אישית, ממש זוכרת, איך הפנו כאלו טענות כלפי, לפניי הרבה מאוד שנים.
גם כשכתבתי כאן לגביי המניפולציות, לפניי כמה שבועות, ממש הרגשתי חיצים.

נכון היא יצאה, אבל זה היה אתמול. והיא נמצאת במכבש ככ הרבה זמן. לא הפסיקו להוריד לה ולהקטין אותה- וכן היא מפנימה הרבה מזה, כי אי אפשר אחרת.
אני יכולה להבין את הביקורת, קשה לי שאין חמלה.
ושוב, גם מאי מהממת, עליה כואב לי באותה המידה, כי אני מאמינה שגם היא לא באמת הבינה, את המניפולציות.
הלוואי והייתה לי דרך להסביר לכם בקצרה, את כל הדינמיקה שנוצרה שם.
אולי זה ידחוף אותי, לצאת למסע הרצאות, סוף, סוף.
יש כאן דינמיקה, שמתרחשת סביבנו המון, ורובנו אפילו לא מבחינים בה. יש כאן הזדמנות, לראות המון על הטבע האנושי. אבל הכל נבחן, נשפט ונמדד כאן, רק בשחור ולבן.
הלוואי והייתה לי יכולת לפרוס בפניכם את כל האפור.

נערך לאחרונה ב:

אופה קטנטנה

Well-known member
תותיא יקרה,

לעולם אל תחששי לקלוד כאן, ומאיש.
כל עוד זה במסגרת החוקים, כמובן.

אני רוצה שתדעי שאני כה נהנית לקרוא אותך,
ואני גם אוהבה ומעריכה את הסטטוס שלך,
כמיעוט, כאופוזציה.

יש לך את מלוא הגיבוי ממני, דארלינג.
גם אם איני מזדהה עם כל מהות הודעותייך.
יום נעים, והמשיכי לקלוד.
🫶

סטיריקון9

Well-known member
תותיא יקרה,

לעולם אל תחששי לקלוד כאן, ומאיש.
כל עוד זה במסגרת החוקים, כמובן.

אני רוצה שתדעי שאני כה נהנית לקרוא אותך,
ואני גם אוהבה ומעריכה את הסטטוס שלך,
כמיעוט, כאופוזציה.

יש לך את מלוא הגיבוי ממני, דארלינג.
גם אם איני מזדהה עם כל מהות הודעותייך.
יום נעים, והמשיכי לקלוד.
🫶
תומכת מאוד זה תנאי בסיסי לתקשורת פלורליזם ואת אופה שומרת סף אידיאלית לערך הזה.

haya sol

Well-known member
אני מודה שקשה לי להגיב כאן. ממש מפחדת. יש הרבה אמוציות. ואני אישית, ממש זוכרת, איך הפנו כאלו טענות כלפי, לפניי הרבה מאוד שנים.

נכון היא יצאה, אבל זה היה אתמול. והיא נמצאת במכבש ככ הרבה זמן. לא הפסיקו להוריד לה ולהקטין אותה- וכן היא מפנימה הרבה מזה, כי אי אפשר אחרת.
ושוב, גם מאי מהממת, עליה כואב לי באותה המידה, כי אני מאמינה שגם היא לא באמת הבינה, את המניפולציות.
יש כאן דינמיקה, שמתרחשת סביבנו המון, ורובנו אפילו לא מבחינים בה. יש כאן הזדמנות, לראות המון על הטבע האנושי. אבל הכל נבחן, נשפט ונמדד כאן, רק בשחור ולבן.
אין לך מה לפחד
אנחנו כמו בית פה
קלדנו פה כל כך הרבה וקלדו על מאי ועל עוד דיירים לא מעט ולא תמיד אהבתי.
זה חלק מהעניין לראות עוד דעות ואיך כל אחד רואה את הסיטואציה בצורה אחרת.
ריבוי דעות זה חשוב כל עוד זה נעשה בצורה מכבדת. מקסימום נסגור בלהסכים לא להסכים.

עדיין מכבדת כל אחד ואחת שם גם אם לא הסכמתי או אהבתי את הדרך בתוכנית וכנראה זה קצת יצוף כי עדיין זה טרי - עוד מעט פחות נתעניין בהתנהלות שלהם. 😉

שנה טובה 🙏

נערך לאחרונה ב:

ליידי מחבת22

Well-known member

מצטערת, זו תגובה מניפולטיבית מאוד.........להגיד שאת מפחדת? כי מה יקרה? זה יותר נראה כמו נסיון להשתיק דיעה מנוגדת לשלך כי את מפחדת.

תותיא.

New member
לא יודעת למה זה הגיב למישהי אחרת. אני מאוד גרועה בזה, אין לי בכלל רשתות חברתיות. התכוונתי להגיב לזה
מה שהיה בבית נשאר בבית
אנחנו מדברים על ראיון שהיא כבר בחוץ ועדיין היא לא מאשימה את ארז בשום דבר וגם לא שום ביקורת עצמית להתנהלות שלה.
היא עדיין דורשת וחושבת שבנות אחרות לא כיבדו אותה ושופטת אותן.
לא את עצמה ולא את ארז שהוא מקור הבעיה.
ושוב כמה היא כיבדה וכמה אחרות לא כיבדו.
ועל קשר שלא היה קיים מעבר לקירבה שהיה לו גם עם אחרות לא פחות ממנה.

אני מבינה מה שאת כותבת
ועדיין אנחנו מדברים על ראיון שכבר קרה בחוץ לא בכל הבועה בתוך בית האח הגדול.

צופה15

Well-known member
כל כך מתחברת למה שכתבת, איסקוב מומחה בלהרוס לאנשים חזקים.
הוא ייתן לך את הגב וכל הפירגון והתמיכה כל עוד אתה בבעלותו וחלש ממנו.
ותרצה מקסימה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל

לפחד לא היה צורך.
גוננתי פה בטירוף על המיעוט שתמך בתרצה, גם אם הייתי צריכה לחסום.

יחד עם זאת, חשוב להבין שאם כותבים תגובה- תבוא גם תגובה מנגד, זה הפורום...וכל עוד לא עוברים על חוקי הפורום זה לגיטימי.

אגב תרצה, יש מצב שצבא האמת שלה הוא זה שהכריע את ההתמודדות בין יובל לארז
זה מה שצבא האמת טוענים , אבל גם אם הג'ירפה היתה זוכה , הם היו אומרים שזה בזכותם...

הם לא לוקחים אחריות על הכישלון וההפסד...לא יודעים להפסיד בכבוד

sashalola

Well-known member
תרצה תפסה בעלות על איסקוב בתאוריה,
סימנה סביבו טריטוריה מדומיינת ונבחה בהיחבא על כל בחורה שהתקרבה אליו.
ועדיין היא נובחת מול המצלמות
אני אני אני מכבדת מכובדת
וכל השאר כנראה זבל

KAPSULA1

Well-known member
תרצה תפסה בעלות על איסקוב בתאוריה,
סימנה סביבו טריטוריה מדומיינת ונבחה בהיחבא על כל בחורה שהתקרבה אליו.
ועדיין היא נובחת מול המצלמות
אני אני אני מכבדת מכובדת
וכל השאר כנראה זבל
היא רואה משהו שאף אחד לא ראה. אמר לה בפירוש ולא פעם אחת שלא יקרה כלום בחוץ.
נראה לי אפילו חברים לא ישארו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה