** שרשור עדכונים, ריכולים, והמון לרלרת **

מצב
הנושא נעול.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
בוקר טוב :)

תודה! תודה על כל המילים החמות...אין עליכם בעולם....ובעיקר על @מורבידי2.0 🥰

קוקי יקרה @קוקי1947
שולחת לך אנרגיות חיוביות!
אני יודעת שזה לא מנחם..אבל...אני כבר 13 שנים נאבקת בחרא הזה, אמנם היום אני גרורתית - אבל לרגע לא מפסיקה להילחם! לא לאבד כוחות, לא להתייאש, לא לשקוע! |תפילה|
בריאות בריאות בריאות לכל חברי הפורום ומשפחתם! כי זה ה-כ-י חשוב.

🤍

קוקי1947

Well-known member
בוקר טוב​
תודה! תודה על כל המילים החמות...אין עליכם בעולם....ובעיקר על @מורבידי2.0
🥰
קוקי יקרה @קוקי1947
אני יודעת שזה לא מנחם..אבל...אני כבר 13 שנים נאבקת בחרא הזה, אמנם היום אני גרורתית - אבל לרגע לא מפסיקה להילחם! לא לאבד כוחות, לא להתייאש, לא לשקוע!
בריאות בריאות בריאות לכל חברי הפורום ומשפחתם! כי זה ה-כ-י חשוב.​

🤍
תודה מרי על העידוד אוהבת אותך​

אופה קטנטנה

Well-known member
כושלאמאמאמאמאמאמאמאמשלך,
איך נבהלתי, אחרי הפעם האחרונה.

יפה שלי, למזלי שלחתי נכון ה פ ע ם.
שעה: 11:15
מצלמה מסך.
❤️

תתקשרי, כי הלחצת.

Wicca777

Active member
בוקר טוב :)

תודה! תודה על כל המילים החמות...אין עליכם בעולם....ובעיקר על @מורבידי2.0 🥰

קוקי יקרה @קוקי1947
אני יודעת שזה לא מנחם..אבל...אני כבר 13 שנים נאבקת בחרא הזה, אמנם היום אני גרורתית - אבל לרגע לא מפסיקה להילחם! לא לאבד כוחות, לא להתייאש, לא לשקוע! |תפילה|
בריאות בריאות בריאות לכל חברי הפורום ומשפחתם! כי זה ה-כ-י חשוב.

🤍
@Maybe Mary מרו'ש היקרה והאהובה, את אישה מדהימה וכ"כ מיוחדת |לב| מהרגע שגיליתי אותך בפורום, לפני כמה שנים, נכנסת לליבי... את פשוט השראה לכל אדם, אישה ואיש, בכל קיומך - חוזקך, חכמתך ובינתך ביופייך הפנימי ואני בטוחה שגם ביופייך החיצוני |לב| מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובעיקר בריאות ואמן ואת תחלימי לחלוטין ותהיה לך רפואה שלמה - א.כ.י.ר

נערך לאחרונה ב:

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
@Maybe Mary מרו'ש היקרה והאהובה, את אישה מדהימה וכ"כ מיוחדת |לב| מהרגע שגיליתי אותך בפורום, לפני כמה שנים, נכנסת לליבי... את פשוט השראה לכל אדם, אישה ואיש, בכל קיומך - חוזקך, חכמתך ובינתך ביופייך הפנימי ואני בטוחה שגם ביופייך החיצוני |לב| מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובעיקר בריאות ואמן ואת תחלימי לחלוטין ותהיה לך רפואה שלמה - א.כ.י.ר
את לא מבינה כמה ריגשת אותי, דווקא בימים שההתמודדות כל כך לא קלה - זה מחזק ומעורר הערכה |תפילה|
תודה תודה תודה!
אמן אמן אמן
🤍

Tallo_M

Well-known member
בוקר טוב
מעניין אם היום בערב באמת יצלמו את האיחוד או שידחו את זה

כי בהתחלה חשבתי שידחו כדי שאיסקוב יהיה נוכח, הוא היה הכי מרכזי העונה מכולם
אבל מצד שני- לא תקרה איתו אף דרמה גם אם יהיה נוכח בעוד שבוע
אנשים שהיו ביריבות איתו לא יפתחו את זה כי בכל זאת הבן אדם באבל

DRORIKO82

Well-known member
בוקר טוב
מעניין אם היום בערב באמת יצלמו את האיחוד או שידחו את זה

כי בהתחלה חשבתי שידחו כדי שאיסקוב יהיה נוכח, הוא היה הכי מרכזי העונה מכולם
אבל מצד שני- לא תקרה איתו אף דרמה גם אם יהיה נוכח בעוד שבוע
אנשים שהיו ביריבות איתו לא יפתחו את זה כי בכל זאת הבן אדם באבל
נראה שהמשדר הזה יהיה מחזור של כל מה שראינו בפרקים. עוד פעם ארז יאשים את תרצה שהיא אומניקית, עוד פעם הוא יתמרמר על יובל, עוד פעם יפתחו את ה״זוגיות״ המאוסה של שני ויובל. זה סתם יהיה לגרד עוד קצת רייטינג מביצת הזהב של האח הגדול.

sashalola

Well-known member
נראה שהמשדר הזה יהיה מחזור של כל מה שראינו בפרקים. עוד פעם ארז יאשים את תרצה שהיא אומניקית, עוד פעם הוא יתמרמר על יובל, עוד פעם יפתחו את ה״זוגיות״ המאוסה של שני ויובל. זה סתם יהיה לגרד עוד קצת רייטינג מביצת הזהב של האח הגדול.
לא לשכוח גם ירידות והכפשות כלפי מאי

DRORIKO82

Well-known member
רק אני חושב שאליה היא אחת הדמויות הכי מפוספסות שהיו באח הגדול? על פניו היה לה את כל התכונות לגמר ואולי לזכיה. שנונה, מגניבה, אינטיליגנטית. לזה תוסיפו את הסיפור חיים שלה. הבעיה שהיא הרסה את כל זה עם האופי החרא שלה.

haya sol

Well-known member
קפץ לי הסירטון בטיקטוק
תרצה עדיין מרגישה בעלות על ארז
משווה את הקשר של שני ויובל (שהיו זוג לכל דבר ועניין) לקשר שלה עם איסקוב
שמישהו יעיר אותה מהפנטזיה שחייבות לה משהו כי היא החליטה לתפוס בעלות עליו.
היא הייתה צריכה לזכות בפרס החסודה של העונה כי היא לא התקרבה ליובל כי הוא עם שני אבל שכחה את השיחות האינטמיות והמגע עם יובל כי שני גם לא אהבה את זה בשלב מסויים.

אז יאללה תרצה צאי מהסרט של הטנגו
ששואלים אותך את כל הזמן אומרת שאת לא יודעת מה את מרגישה ושאת פנויה. שתהיי סגורה על עצמך ותקבלי פידבק בחזרה על כך תצאי בהצהרות עד אז שחררי... אין פה מנעולים לבחירתך.

העיקר הטופ בראיון. 😘

נערך לאחרונה ב:

ziniozi

Well-known member
קפץ לי הסירטון בטיקטוק
היא הייתה צריכה לזכות בפרס החסודה של העונה כי היא לא התקרבה ליובל כי הוא עם שני אבל שכחה את השיחות האינטמיות והמגע עם יובל כי שני גם לא אהבה את זה בשלב מסויים.

ששואלים אותך את כל הזמן אומרת שאת לא יודעת מה את מרגישה ושאת פנויה.

בחורה הזייה
אולי שאחיות שלה שוב יזכירו לה שארז קרא לה חרטטנית והזויה
בסוף היא תבין המוח מים הזאת

haya sol

Well-known member
בחורה הזייה
לא נראה לי שמעניין אותה מה אחיות שלה אומרות היא לא סופרת אף אחד.

אולי באמת ארז ינסה איתה משהו בחוץ למרות שקשה לי להאמין.
אבל הכל אפשרי
אבל עד אז די
מאשימה את הבנות ולרגע לא את עצמה ואת ארז ועוד יותר שהיא מביאה לי דוגמאות איזה חוצץ היא הניחה בינה לבין יובל כדי לכבד את שני אבל לשתף אותו איך היא אוהבת לצאת מהאמבטיה וזה שהיא לא משתזפת על הגב זה בסדר. לא עלינו מה שנקרא. 😉

סטיריקון9

Well-known member
בחורה הזייה
באכסניה האוהדת של קובי מחט השאלות שהבטיח שיהיו גם לא קלות בסופו של דבר הפכו לרצף סופרלטיבים על גבול הערצה. תרצה חרטטנית מדקלמת את עצמה אין שום שינוי במלל בוורסיה זאת מי שהיא.

שונית1234

Well-known member
קפץ לי הסירטון בטיקטוק

ששואלים אותך את כל הזמן אומרת שאת לא יודעת מה את מרגישה ושאת פנויה. שתהיי סגורה על עצמך ותקבלי פידבק בחזרה על כך תצאי בהצהרות עד אז שחררי... אין פה מנעולים לבחירתך.

העיקר הטופ בראיון. 😘

סמרטוטה מה ניתן לצפות?

תותיא.

New member
אני באמת, באמת לא חושבת ככה. לי היא נגעה מאוד בלב.
למעשה בחיים לא עיניין אותי האח הגדול. ובה ממש התאהבתי.
צפיתי בה כמעט כל הזמן ב26. וזיהיתי המון, המון דברים, שממש הקסימו אותי.
אני באמת חושבת, שמי שלא הכיר, מה הן מניפולציות עדינות, שיכולות באמת ובתמים, לשחק לך בראש- יתקשה להבין.
הבחורה, הייתה, בסוג של כת, בתוך כת- כשהאח הגדול, והקטן, שנייהם לא מפסיקים לשחק בה.
ובתוך זה, היא שמרה על הרבה מהעצמיות שלה. היו שם רגעים, שמבחיתי הם חוזקה אדירה!!
הרבה אנשים ציירו אותה בדרך מאוד מסויימת, וגם העריכה ממש נדבקה לנרטיב, שאיסקוב בחר לה. אני ראיתי הרבה מאוד דברים אחרים.

הלוואי שבכל הרוע שיש בחוץ, יכולתי ללחוש לה, שליותי הרבה נשים שחוו כאלו דברים. שאני בעצמי יצאתי בציפורניים. שלא משנה כמה ינסו להקטין אותה. אני כן ראיתי את עמוד השידרה שלה, ואת הלב העצום שלה. ראיתי אותה נרמסת, ועדיין, אומרת את דעתה. ואז גם נרמסת בגזלייטיניג, על כך, שאינה אומרת את דעתה.

הלוואי והמשפחה שלה, רק יתנו לה חיבוק עצום. הלוואי ותפגוש עוד אנשים שראו אותה, שהיא נגעה בהם מאוד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה