** שרשור עדכונים וזה....**

מצב
הנושא נעול.

Rodrik Harlaw

Well-known member
אני רוצה לצאת מכאן בקריאה לכל התומכות של גל:

אם ראיתן אותה במקרה ברחוב ורציתן להגיד לה מילה טובה.. אנא מכן.. בכל לשון של בקשה - התקרבו בזהירות ובחנו את השטח.. אתן לא יודעות אם היא תזהה בכן נעמה ותתקוף.. שמרו על עצמכן 🤕

מודאגת 1612

Well-known member

אם ראיתן אותה במקרה ברחוב ורציתן להגיד לה מילה טובה.. אנא מכן.. בכל לשון של בקשה - התקרבו בזהירות ובחנו את השטח.. אתן לא יודעות אם היא תזהה בכן נעמה ותתקוף.. שמרו על עצמכן 🤕
ממה שאני זוכרת מהשיחה איתה היא באה מאוד תקיפה לשיחה כאילו מכריחה אותה להיות חברה שלה בטון הכוונה.
אני זוכרת שאפילו אני אמרתי מה היא רוצה ממנה.
בכל מקרה גל התנצלה מי שהמשיכה לעשות מזה סיפור זו נעמה, לא זכור לי שנעמה הייתה חברה של כל הדיירים בבית למה היא לא באה אליהם בטענות?!
גל נשפטת הכי הרבה בבית על כל אות שמוציאה מהפה החוואי ועל רבע מזה היום קולטים את הדיירים האחרים

Rodrik Harlaw

Well-known member
ממה שאני זוכרת מהשיחה איתה היא באה מאוד תקיפה לשיחה כאילו מכריחה אותה להיות חברה שלה בטון הכוונה.
אני זוכרת שאפילו אני אמרתי מה היא רוצה ממנה.
בכל מקרה גל התנצלה מי שהמשיכה לעשות מזה סיפור זו נעמה, לא זכור לי שנעמה הייתה חברה של כל הדיירים בבית למה היא לא באה אליהם בטענות?!
גל נשפטת הכי הרבה בבית על כל אות שמוציאה מהפה החוואי ועל רבע מזה היום קולטים את הדיירים האחרים
לפני הקטע הזה (המפגש הראשון ביניהן כשהחדשים העניקו ציונים) הייתי תומך גל.. לא תומך כמוך אבל בהחלט מעריך אותה יותר מאשר את שאר דיירי הבית..
התגובה שלה לנעמה הראתה לי שיש לה בעיה של יחסי אנוש.. כלומר אלו לא רק דיירי הבית בהשראת הודיה וטל שיצרו את הניכור כלפיה..

בכל אופן, אין מה לקחת את הבדיחה שלי ברצינות תהומית.. :)

willing

Well-known member

נראה כמה זמן זה ימשך.
עם הפרופיל התקשורתי שמחפש אותה. סיכוי שגם ימצאו

רות 1234

Well-known member

מייבל10

Well-known member
שמחה שלא צפיתי בפרק

שידור חוזר למה שהיה בפרקים
הבנתי שהפעם בעידוד המנחים

הרבה יוצאים נגד גיא זוארץ ברשתות.

אז כמה רייטינג היה לפרק אתמול?

מבולבלת48

Active member
הפכו אתה לשק חבטות, ועכשיו אני מבינה שכל הזמן הזה שהייתה באח הגדול היתה נתונה להתעללות גם מצד ההפקה
שכנראה עודדו את הדיירים שהתעלל בה, אשה שבאמת ראוייה להערכה, שהצליחה להישאר נאמנה לעצמה למרות הגזלייט שעושים לה
מתייחסים אליה בתקשורת כמו אויבת העם, ולמצביעים שלה במו כת זקנות חסרות בינה
החליטו לרמוס אותה ולבטל את כל מי שרואה בה טוב, וכנראה לא יפסיקו עד שלא יחסלו אותה סופית,

ziniozi

Well-known member
עומר ושלי התחילו לתעד בוולוגים את שגרת החיטוב שהוא עושה לה בסטודיו שלו.
ממנפים!

Wicca777

Well-known member
היי, הפרק אתמול, ממש כמו התוכנית, לא עניין אותי, חוץ מהרגעים עם גל.
כרגיל, ההפקה ניסתה לדחוף את הבכיינות והגידופים של אלירן ונועם, הרומן המאוס של עומר ושלי, ההתעמרות ה 'לא נגמרת' של רפאלה וחוסר המודעות המשוועת של שאר הדיירים... במידה והיו מעניינם בכל חירטוטיהם, מילא. אבל אפילו את זה הם לא יודעים לעשות כמו שצריך ;) לגבי המנחים, יש דברים שהשתיקה יפה להם(!)

מצב
הנושא נעול.
למעלה