חחחחח גאונירפאלה ויוחנן מקבלים דוקו![]()
היא תוכל לקנות הרבה סרטי ריקוד חדשים ב2 מיליון שקליםחחחחח גאוני
גל בבית שורפת את כל סרטי הריקוד שלה
מה טוב השם
מעצבים זה באמת מה שהיא תעשה בכל ה2מיליון האלה על סרטיםהיא תוכל לקנות הרבה סרטי ריקוד חדשים ב2 מיליון שקלים
![]()
וזו אחת מהדוגמאות להלעגה שלך, אותי.עפתי מההדף של ההומור.
מה שווה כל המיליונים האלה אם השיער שלך נושר?הדוקו כביכול על רפאלה ב"מגעים שנמצאים עדיין בחיתולים ומדובר בגישושים ראשוניים בלבד", אין חוזים, אין תאריכי הפקה, אין ערוץ במגעים לקנות את זה, אין כלום
עד שיתממש אם וכאשר, גל כבר תקבל את המיליון השלישי ותתחיל עוד עונה של האח ובטח יוותרו על זה כי היא תישכח
אלא אם גל תסכים להופיע בזה ואז אולי יחליטו כן להוציא את זה לפועל
זה מה שעניים אומריםכסף לא קונה אושר
עניים בנו את המדינה. מאמינה להםזה מה שעניים אומרים
להגיד שהיא מקבלת מיליון זה יותר משרת את החברה מאשר אותה. זה יח"צ שרובו לא אמיתי.הדוקו כביכול על רפאלה ב"מגעים שנמצאים עדיין בחיתולים ומדובר בגישושים ראשוניים בלבד", אין חוזים, אין תאריכי הפקה, אין ערוץ במגעים לקנות את זה, אין כלום
עד שיתממש אם וכאשר, גל כבר תקבל את המיליון השלישי ותתחיל עוד עונה של האח ובטח יוותרו על זה כי היא תישכח
אלא אם גל תסכים להופיע בזה ואז אולי יחליטו כן להוציא את זה לפועל
העונה היו לנו דעות דומות על המתמודדים, זה כיף להסכיםותכלס מה שבאמת לא ברור זה שעם כל הדילוגיי סרט פרפרים פיות וחיוכים לשמש מניין כל הסטרס הזה אני שואלת ..
היא לא חזרה ואמרה שהכל טוב ונעים לה?
יכול להיות שחזינו בהצגה .. ?
ולא פחות מסקרן מה יהיה על נוצה בשיער עכשיו עם כל הנשירה ........![]()
כל מילה טוויגיותכלס מה שבאמת לא ברור זה שעם כל הדילוגיי סרט פרפרים פיות וחיוכים לשמש מניין כל הסטרס הזה אני שואלת ..
היא לא חזרה ואמרה שהכל טוב ונעים לה?
יכול להיות שחזינו בהצגה .. ?
ולא פחות מסקרן מה יהיה על נוצה בשיער עכשיו עם כל הנשירה ........![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.