חח המורה שלנו מערב דברים שבכלל לא
לומדים בפיזיקה תיכונית ממש
הוא מביא את הכל מספרי טכניון שיש לו,זו רמה אחרת לגמרי. מעבר לזה,הוא גם מטעה במבחנים,ובמגן-הוא הטעה אותי והלכה לי על זה רוב השאלה (רק לשם המחשה-אמר לי שמשהו נתון הוא בנפילה חופשית,והוא לא היה
). ד"א,אפילו התותחים אצלנו (וצריך להיות ממש תותח כדי לקבל 100 במבחנים שלו,יש אחד-שניים כאלו בכיתה שלנו של 30 ילד) לא הצליחו הכל,כולם נפלו במשהו,לפחות משהו אחד. אז אני לא מסכימה איתך ש"תלמיד פיזיקה טוב יכול להתגבר על כולם". היום שמעתי,שאלכס (המורה שלי) הגיב על הבגרות. זה מוזר,כי הוא תמיד אומר כמה שהכל קל ואנחנו...כנראה סתם לא נבונים במיוחד (להלן :"רובכם תלכו לאוניבריסיטה,חלקכם אולי אפילו ילמד שם ולא רק ינקה"). אחרי הבגרות מחנכת של אחד הילדים שאלה אותו איך היה,והוא אמר שבסדר יחסית,אפילו דיי טוב (ככה הוא חשב שנייה אחרי,אח"כ גילה עוד טעויות,והוא מאד נבון,יש לציין). אלכס עבר,והיא שאלה אותו מה דעתו על הבחינה,והוא אמר (למרבה הפלא!!) שהבגרות הייתה
טובה.אתה יודע על איזה תרגילים הוא אומר שהם טובים
הוא ממעט [בצורה קיצונית!] להגיד את זה. כששמעתי את זה היום,נותרתי עם פה פעור
. בכל מקרה,*גלשתי
* המורה,שהבינה מה זה אומר, אמרה לו : "אבל הם אומרים שהלך להם טוב" ,ואלכס פשוט חייך ואמר : "נו,ככה הם <<חושבים>>." אני דיי סבורה,שאם אתה היית נבחן בבחינה הזו,היית גם אתה מרגיש תחושה דומה לשל רוב תלמידי הפיזיקה בארץ.