שרשור סרטונים

מישהו יודע אולי מה פשר הסרטון הזה ?

http://www.youtube.com/watch?v=YCYp_1NYCWQ&search=Gackt%20pool מאוד מוזר מה שהולך שם...

lior02010201

New member
מה שאנחנו רואים בסרטון זה

משחק שנקרא 14.1? http://www.youtube.com/watch?v=1n8QsibqjQ8&NR מה החוקים פה? מותר להם להכניס הכל?

lior02010201

New member
ראיתיאת כל הקורס שהוא נותן שמה

ומה שנתת זו המכה היחידה שבאמת אפשר ללמוד שמה מצפיה דרך האינטרנט... ד"א יש שמה עוד דברים מעניינים כמו משחקים מלפני 10 שנים ויותר, ממש יפה.

lior02010201

New member
פאול כמעט ללא ספק

השופט מסכן הוא בטח בכלל לא ראה את זה... גם לפי התוצאה הסופית רואים שהוא פגע קודם בדופן.

lior02010201

New member
אבל בכלל לא הבנתי מה הבעיה?

יש חיוק שהכדור שנוגע בדופן צריך לפגוע אחרי שהכדור הלבן פוגע בכדור המטרה?

9ball master

New member
לדעתי....

לאחר חצי שעה של replay של המכה הזאת רואים מהצילום העילי כי הלבן פוגע בדופן ולאחר מכן בכדור הירוק א ב ל אז הלבן פוגע שוב בדופן ושוב בכדור הירוק... מה שנקרא double kiss זה מאד קרוב וקשה לראות את זה אבל זאת לא עבירה... זהו מצב עדין שקשה להחליט ללא בחינה מקרוב של הוידאו.... והוידאו הזה לא איכותי מספיק לדעת בבירור השופט פסק עבירה בהחלטיות מה שנראה לי בלתי אפשרי.... יש כאן המון ספק ובמקרה של ספק אז השחקן המכה מרוויח לא היה צריך להכריז כאן עבירה.

9ball master

New member
ענק.....

הם גדולים היפנים האלה..... רק לנו יש את נסראלה בטלויזיה.....

9ball master

New member
עקרונית....

אפשר ללמוד שם מכל הסרטונים של באדי הול, רק שרובם מתאימים לשחקנים מתקדמים שיש להם בסיס טוב. האמת שאת כל הסרטונים הנ"ל היו לי לפני שנים רק שהייתה לי תקלה חמורה במחשב שחייבה אותי לפרמט אותו.....

aSter0id

New member
גם עכשיו אתה יכול להוריד אותם

מ-youtube בעזרת האתר הבא: www.keepvid.com כל מה שצריך לעשות זה פשוט להעתיק משורת הכתובות את הכתובת של הסרטון ולהדביק אותו באתר הנ''ל בשדה המתאים ולאחר כמה שניות יוצג קישור להורדת הסרטון. נ.ב כדאי לצרף את האשכול הזה לאשכול הסרטונים שנפתח

shai Eisenberg

New member
שאלה בנושא שמירת הסרטים

קודם כל תודה על הקישור, נכנסתי לאתר ושמרתי,אחרי ההורדה הם כותבים, לא לשכוח להעביר לפורמט FLV מה זה הפורמט הזה ואיך מעבירים אליו? בפועל אני לא מצליח לראות את הסרט שהורדתי. תודה מראש, שי

9ball master

New member
זהו פורמט של flash

צריך נגן מתאים או תוכנה שמבצעת המרה של פורמטים

aSter0id

New member
הסבר של כל התהליך להפעלת הסרטונים

א. אחרי שמורידים את הקובץ ניגשים לשינוי שם ופשוט מוסיפים נקודה ואחריה את המילה FLV(למשל POOL.FLV). ב. לניגון הסרטון עם הסיומת FLV. צריך נגן שמנגן קבצים מהסוג הזה, ואחד כזה ניתן להשיג פה. מקווה שיעבוד

9ball master

New member
שרשור סרטונים

אין טעם לפתוח נושא חדש בכל פעם, זה דוחק את שאר הנושאים לעמודים אחרונים

למעלה