לאחר חצי שעה של replay של המכה הזאת רואים מהצילום העילי כי הלבן פוגע בדופן ולאחר מכן בכדור הירוק א ב ל אז הלבן פוגע שוב בדופן ושוב בכדור הירוק... מה שנקרא double kiss זה מאד קרוב וקשה לראות את זה אבל זאת לא עבירה... זהו מצב עדין שקשה להחליט ללא בחינה מקרוב של הוידאו.... והוידאו הזה לא איכותי מספיק לדעת בבירור השופט פסק עבירה בהחלטיות מה שנראה לי בלתי אפשרי.... יש כאן המון ספק ובמקרה של ספק אז השחקן המכה מרוויח לא היה צריך להכריז כאן עבירה.
אפשר ללמוד שם מכל הסרטונים של באדי הול, רק שרובם מתאימים לשחקנים מתקדמים שיש להם בסיס טוב. האמת שאת כל הסרטונים הנ"ל היו לי לפני שנים רק שהייתה לי תקלה חמורה במחשב שחייבה אותי לפרמט אותו.....
מ-youtube בעזרת האתר הבא: www.keepvid.com כל מה שצריך לעשות זה פשוט להעתיק משורת הכתובות את הכתובת של הסרטון ולהדביק אותו באתר הנ''ל בשדה המתאים ולאחר כמה שניות יוצג קישור להורדת הסרטון. נ.ב כדאי לצרף את האשכול הזה לאשכול הסרטונים שנפתח
קודם כל תודה על הקישור, נכנסתי לאתר ושמרתי,אחרי ההורדה הם כותבים, לא לשכוח להעביר לפורמט FLV מה זה הפורמט הזה ואיך מעבירים אליו? בפועל אני לא מצליח לראות את הסרט שהורדתי. תודה מראש, שי
א. אחרי שמורידים את הקובץ ניגשים לשינוי שם ופשוט מוסיפים נקודה ואחריה את המילה FLV(למשל POOL.FLV). ב. לניגון הסרטון עם הסיומת FLV. צריך נגן שמנגן קבצים מהסוג הזה, ואחד כזה ניתן להשיג פה. מקווה שיעבוד