שרשור סקרים!

שרשור סקרים!

תשמע, סייבר, במקום שתעבוד קשה על סקרים כל הזמן, אנחנו נכתוב כאן סקרים ונענה עליהם כאן בפורום ואולי אחד מהם ייתן לך רעיון. מה דעתך? אז הנה הסקר: אם הייתם רב-מג בקרין הייתם: 1. קוסם לבן 2. קוסם אדום 3. קוסם שחור 4. קוסם אפור אני עצמי חושב שהייתי בוחר בלבן...או אדום...או אולי שחור. אוף, כמה שזה מעצבן! ועוד סקר: איזה גזע הייתם רוצים להיות מגזעי קרין הבאים: 1. אלף 2. גמד 3. קנדר 4. בן-אדם 5. ארדה 6. מינוטאור 7. עוג 8. גנום

ash 1

New member
קנדר! בטוח קנדר!

אין להם שום בעיות בחיים כל מה שהם עושים זה להנות ולשחק בלי הפסקה מה יכול ליהיות טוב יותר מזה??? בקשר לקוסם... זה מאוד תלויי בסביבה ובתקופה... אבל כניראה שאדום...

SaberTooth

New member
לגבי הסקר הראשון...

היה לנו כבר סקר כזה, אבל לא בתור סקר רשמי בפורום אלא בתור טופיק. לגבי השני, גם אני חשבתי על הסקר הזה. אכפת לך אם אשתמש בו

SaberTooth

New member
לאחר מחשבה ארוכה...

אלו תשובותי: 1. לפי מה שאני הבנתי, הקסם הלבן כרוך ביותר מידי התלבטויות מוסריות ופשרות, בשל כך די מוגבר מבחינת כוח ואפילו די חלש. הקסם השחור אומנם החזק מבין כל הקסמים ואינו כרוך בשום מוסר או פשרה כלשהי, אבל הוא מעכל את נשמת המשתמש לאט אט, למה שארצה בזה
לעומת שניהם, הקסם האדום אינו כרוך בשום פשרות או התלבטויות מכל סוג ובעצם מאפשר למשתמש בו לעסוק בקסם באופן חופשי לחלוטין ולצבור ידע רב וכוח, במידה מסויימת הוא חזק משני הקסמים האחרים. אין פלא שמסדר אדומי הגלימות הוא הגדול מבין כל מסדרי הקסם בקרין. לכן אין כאן הרבה התלבטות והבחירה די פשוטה - קוסם אדום גלימות. 2. זה דורש הרבה מחשבה. לכל גזע יש כמובן את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו. הגזעים שאני מתלבט ביניהם הם עלפים, קנדרים ואידרה. העלפים מושלמים מכמעט כל בחינה וחיים חיים ארוכים, אמנם הם אטומים כלפי הגזעים האחרים ומעדיפים חיי בדידות מהם. הם גם די פרפקציוניסטים וקטנוניים. לא ארצה להיות כזה. הקנדרים הם קטנים, זריזים וחמודים להפליא. מה טוב לדעת להאשים כל אחד בפשע שברור שאתה ביצעת ולדעת להמציא תירוצים מקוריים, כשרונות אלו יכולים להיות שמישומיים. אמנם לכל מקום שאליו מגיע קנדר הוא מיד נחשב בכל גניבה שהיא, כמו כן, שאר הגזעים די מזלזלים בקנדרים וחושבים אותם לטיפשים, נודניקים ומזיקים. לא ארצה שיחשבו עלי כל מיני דעות קדומות נוראיות בכל מקום שאליו אגיע. האידרה יפים, חכמים ובעלי יכולות הסוואה. אומנם הם נתפסים כאחד הרעים (לפחות ככה אני הבנתי) וכמו העלפים, הם מעדיפים חיי בדידות משאר הגזעים. לא ארצה בזה. על כן הבחירה המתבקשת היא בן אדם, בדיוק מה שאני עכשיו (או ככה אני נהנה לחשוב
) על כל חסרונותי
.

קשר חקוסם- מסכים.

אבל הגזע: מה רע בקנדרים. החסרון שהצגת הוא בגלל שחשבת על העניין מזווית של בן אדם. אם היית חושב על זה מהזוית של הקנדרים (מה? מישהו חושב עלי משהו רע? לא ייתכן!), אז היית מבין שאין שום בעיה!

מ.ש.ט

New member
לפי דעתי...

האירדה הם דיי סגורים בעצמם... אפילו יותר מהאלפים... לא הייתי רוצה להיות בת אידרה... אולי הייתי רוצה להיות אלפית... אבל מכיוון שהמוח שלי עובד שעות נוספות (והדימיון שעות כפולות מהמוח, כשהמוח לא עובד הדימיון עובד אחרת היה לי קצר במוח...) המצאתי לעצמי כל מיני דמויות... מלאכית אפלה... שטן... וכו' וכו'... סקר הקוסם: הייתי רוצה להיות אדומת גלימה... זה נראה כיף... ובכלל אני מתה על לוניטארי...

למה?

חשבתי על זה, אבל הרי גם אם אתה עריק עדיין אתה לובש איזשהם גלימות, כמו הקוסמים האפורים. ואחרי מחשבה רבה ואחרי שקראתי את דבריו של סייבר, גם אני מעדיף להיות קוסם אדום גלימות. בקשר לסקר השני, אין טוב מלהיות צלף מעולה, סייף טוב, איש-יערות ובעל סגולות ראייה לילית-אלף הוא הבחירה שלי. וסייבר, אין לי בעיה שתשתמש בסקרים, הרי בשביל זה שמתי אותם כאן. וגם כל השאר, תשרשרו לכאן סקרים משלכם.

Nir of GondoliN

New member
אבל העניין בלבוש הוא לא הלבוש עצמו

אלא את מה שהוא מייצג. עריק שילבש גלימות שחורות לא יהיה שחור אלא אחד שפועל לבד. הגלימות משייכות אותך. אם כבר מדברים על זה, אפשר להגיד שרייסטלין היה עריק? כי הרי בסופו של דבר הוא לא שירת את הוד מלכותה האפלה ואני לא בטוח שהוא שם את לבו לנואיטרי. מה אתם חושבים?

עוד סקר, ואתה יכול להשתמש בו סייבר

אם הייתם יכולים להשתתף באחת ממלחמות קרין הייתם משתתפים במלחמת: 1. טבח-השארים 2. מלחמת הרומח 3. מלחמת הכאוס 4. מלחמת הדרקונים הראשונה 5. מלחמת הקדושים (שימו-לב, לא משנה בתור מי תשתתפו במלחמה, אם זה הומא או גדיל, רק תבחרו מלחמה שבה הייתם רוצים להשתתף בתור אחד החיילים.)

אהמ...

הומא לא השתתף באף אחת מהמלחמות שציינת. הומא השתתף במלחמת הדרקונים השלישית. עוד דבר- זה מלחמת *כל* הקדושים. איפה הייתי רוצה להשתתף? במלחמת טבח השארים- מכסחים אלפים!

לא אמרתי שהוא השתתף

פשוט נתתי אותו כדוגמא כי הוא היה אחד הגיבורים הגדולים בקרין, ולעומתו נתתי את הדוגמא של גדיל, שלא מוכר כמו הומא, אבל הוא עזר הרבה.

בלין

New member
להשתתף? השתגעתם?

מה לי ולמלחמות? מי באמת רוצה את החרא הזה (פרט לבתי בושת האדירים שמקימים ליד כל מחנה)? ומה זה מלחמת כל הקדושים? בקשר לקסם- לבן כמובן. דאלאמר אומר לפאלין במפורש שקוסמים לבני גלימה זוכים להכי הרבה כוח בסוף . חוץ מזה, אני (לפחות ככה אני רוא את עצמי) כבן אדם טוב, ומתאים ללבן יותר מלכל צבע אחר.

סנדרין

New member
אממ... ../images/Emo142.gif

1. שאלה קשה. נתחיל על דרך השלילה - אפור לא. כי קוסמים אפורים גוררים זלזול, אפילו אם הם לא כבולים לחוקי המסדר. שחור לא - כי זה יותר מדי לא-אכפתי בשבילי. כולם שונאים אותם - מלבד אנשים המשתייכים לצד האופל, שאינם רבים, באופן יחסי. ואין להם גישה לקסמים טובים. אולי כן, בכל זאת... לא. נותרו הלבן, והאדום. הלבן - כי זה נותן מטרה, ואנשים מכבדים אותך, יחסית לקוסם, ויש לך כללי מוסר ברורים. לא, בגלל המסגרת הכובלת מדי, ובגלל שאני לא בנאדם, אממ, טוב כזה - מבחינת, לעזור לחלשים, ו-*עודף* אכפתיות. אז - קוסמת אדומה. ויש גם נגישות לכל סוגי הקסם, אז בכלל.
2. בני אדם, או אלפים. לא גמדים, כי יש ביניהם יריבות מוגזמת, והם שוביניסטים
. לא קנדרים, כי הם לא יכולים להיות מוצלחים בשום דבר, גם אם יש להם את הכישרון לכך. לא ארדה, כי הם מבודדים מדי, לא מינטאורים או עוגים, כי הם טיפשים מדי, ולא גנומים, כי הם רצים כל חייהם אחרי מטרה שלא הם הכתיבו לעצמם. אז - אלפים, או בני אדם? לאלפים יש חיים ארוכים. שזה טוב. אבל יש להם נטיה לא להתיחס לזמן שעובר, שזה רע. לא מפריע לי שהם מתבודדים בדרך כלל. אצל הארדה כן, כי שם זה מוגזם הרבה יותר. האלפים גם צלפים טובים, ואוהבים קסם... בני אדם - למה לא, בעצם? שאפתנים, זריזים, ידם בכל. למה לא? *חושבת* *אאוץ'.* *מפסיקה*

FiRePOweR

New member
למה לא אפור ? .

לעשות איזה קסנים שאתם רוצים לא צריך לבחור איזה "אל" לשרת ולהיות כבול לכל השטויות האחרות , ( אבל כמובן ששאר המסדרים רודפים אותך ושאר האנשים הלא קסומים שונאים אותך ) אז מה ! . עוג -!!! כי אפשר לעשות פלאפל אלפים וגם שיפוד קנדרים וגמד ממולא :) .

SaberTooth

New member
קוסמים אפורים...

לקוסמים אפורים אין גישה לספריות במגדל הכישוף הנעלה ביער וויירת', כך שאין להם כל אפשרות ללמוד, להתפתח מבחינת קסם ולעלות בדרגות. כך שמצד אחד יש לך אי-כבילות לאיזו מועצה של קוסמים זקנים ממורמרים עם הרבה יותר מידי זמן פנוי ואת לא חייבת לציית לאף חוק שלהם. כלומר, את לגמרי עצמאית לבחור באיזו דרך שתרצי. מצד שני, יש לך הרבה הגבלות בעולם הקסם - אין לך אפשרות ללמוד, להתפתח ולזכות במעמד בעולם הכישוף, כך שהקסם שלך נשאר ברמת המבחן. אין לך אפשרות לגדול מבחינת כוח ואת נשארת די חלשה. כך שמה את מעדיפה
להיות כבולה לכמה חוקים בתמורה לכוח כמעט אינסופי, או להיות אדון לעצמך אך בלי גישה לכוח

למעלה