אז ככה,אני לא חשבתי על זה הרבה...
אם הייתי רב-מג(איך אומרים את זה בנקבה רבת-מג?)הייתי: מה שבטוח לא קוסמת שחורה!אני לא אוהבת כל-כך ת'צד האפל,למרות שדמויות אפלות אני אוהבת(פלד!!my love)אבל להיות בעצמי משהו רע או אפל no way. קוסמת אפורה..לא יודעת לא נשמע לי הכי משהו,לא אוהבת את הצבע P: קוסמת אדומה..ובכן העניין די קורץ לי..אבל לא יודעת אף-פעם לא ממש נסחפתי אחרי הדבר הזה של להיות ניטרליית,כזה באמצע..טוב במריבות אני כן ניטרליית,אבל לא יודעת לא נראה לי שאני אהיה קוסמת אדומה. אז מכאן אני מגיעה לדבר שרציתי להגיע אליו מההתחלה!והוא..להיות קוסמת לבנה!זה די נחמד,אני טובה ואישית אני אוהבת צבע לבן P: וגם זו האפשרות שאני הכי חושבת שמתאימה לי..מה שהכי בעסה בזה זה..שגלימות לבנות מתלכלכות מהר. עכשיו בקשר לגזע: אני מסתכלת על האפשרויות וישר על ההתחלה אני כבר יודעת מה אני רוצה להיות,הבעיה היא שזה לא מופיע כאן..רייסטי למה לא שמת חצי אלף!למה?!! טוב אז ככה ממה שיש כאן אני אבחר ב: אולי להיות אלפית,אחרי הכל תמיד אהבתי את זה,להיות אלפית..ואני בכלל אוהבת את הגזע הזה! אבל גם להיות קנדרית זה נשמע נחמד,אחרי הכל להיות בטיולים כל החיים..אבל עדין אני מעדיפה להיות אלפית!או בת-אדם..בעצם עדיף אלפית!כן,כן!אני רוצה להיות אלפית!זאת ההחלטה שלי..