שרשור סקרים!

חוץ מזה

שקוסמים אפורים כן כבולים לאל(ה)- טאקיזיס. אלא אם כן אני טועה טעות מרה ומתבלבל (הקוסמים האפורים הם אלה מדשל"ק, נכון?)

סנדרין

New member
לא בחרתי. אז, שיהיה - אלף. ../images/Emo142.gif

כי החיים שלהם ארוכים. מה לעשות, זה הכריע את הכף... חסרון אחד רציני בגלימות אדומות: הכורח, בסיטואציות מסוימות, להיות נייטרלי. אני חייבת להביע דעה. מצד שני, קוסם אדום יכול לבחור בכל פעם בצד הצודק, לא דווקא לפי נטיות טוב\רע...

Palass

New member
דווקא יש כמה גמדות

יש במחזור שער המוות הגמדה ההיא מצ'לסטרה, אני לא זוכרת איך קוראים לה. (יש שם אפילו כמה גמדות) ויש גם כן במחזור שער המוות, באריאנוס, את החברה של לימבק... (מה שמה?) יש גם בממלכות נשכחות (מונשיי) גם איזה גמדה אחת..

Geladriel

New member
אממממממ...

1. נראה לי שאני מעדיפה להיות קוסמת אדומה. לא מוצא חן בעיני הרעיון של להיות טובה בלי שום אפשרות לזוז אז אני לא אהיה קוסמת לבנה. ובכל זאת לא בא לי שכולם ישנאו אותי ויחשבו שאני אחד הדברים הכי רעים בעולם אז אני לא אהיה קוסמת שחורה. אז, קוסמת אדומה זה הכי טוב! 2. אני רוצה להיות אלפית! אני לא רוצה להיות גמדה בגלל שאני חושבת שהם נורא מגושמים ושיש להם מריבות מטופשות. אני לא רוצה להיות קנדרית בגלל שבאמת אין לי כוח להיכנס כל שני וחמישי לכלא. אני לא רוצה להיות בת אדם כי.... אין לי ממש סיבה אבל אני פשוט חושבת שאם היתה ניתנת לי האפשרות הייתי רוצה לראות איך זה להיות משהו אחר ולא בת אדם. חוץ מזה, אני חושבת שבני אדם יכולים להיות ממש מטומטמים. אני לא רוצה להיות ארדה בגלל שאני פשוט לא אוהבת אותם. כנ"ל לגבי מינוטאורים ועוגים. למרות שהגנומים (לדעתי) חמודים אני מעדיפה להיות אלפית (אני פשוט אוהבת אלפים) אז אני לא יכולה להגיד למה אני לא רוצה להיות גנומית. ו.... זהו!

נחשו מה? עוד סקר בשבילכם!

אני מנסה לעשות את הסקרים האלה כמה שיותר מקוריים, אז הנה: אם הייתם סער, הייתם: 1. נשארים בפונדק "הבית האחרון" להילחם בגובלינים ומתים. 2. מתעלמים מהאייל הלבן המטופש כשהייתם רואים אותו. 3. רוצחים את רייסטלין בהזדמנות הראשונה (רוצה לענות על זה, אופל?). 4. בורחים מחומות צריח הכוהן הראשי עם תחתונים רטובות למראה קיט ושחק. 5. לא עוזרים לסהר-פז ומי-נהר ומשאירים אותם לבד להסתובב להם ליד מרגוע.

ash 1

New member
השאלה לא מנוסחת נכון...

אתה צריך לשאול: "אם היתם במקום סער הייתם" כי אם הינו סער לא היתה לנו ברירה אלה לפעול כמו שהוא פעל...

Palass

New member
כמובן שהייתי

מתעלמת מהאייל הלבן. אני לא מאמינה במיסטיקה. אבל, אם הייתי סער אז הייתי חושבת אחרת כמובן.

אז ככה,אני לא חשבתי על זה הרבה...

אם הייתי רב-מג(איך אומרים את זה בנקבה רבת-מג?)הייתי: מה שבטוח לא קוסמת שחורה!אני לא אוהבת כל-כך ת'צד האפל,למרות שדמויות אפלות אני אוהבת(פלד!!my love)אבל להיות בעצמי משהו רע או אפל no way. קוסמת אפורה..לא יודעת לא נשמע לי הכי משהו,לא אוהבת את הצבע P: קוסמת אדומה..ובכן העניין די קורץ לי..אבל לא יודעת אף-פעם לא ממש נסחפתי אחרי הדבר הזה של להיות ניטרליית,כזה באמצע..טוב במריבות אני כן ניטרליית,אבל לא יודעת לא נראה לי שאני אהיה קוסמת אדומה. אז מכאן אני מגיעה לדבר שרציתי להגיע אליו מההתחלה!והוא..להיות קוסמת לבנה!זה די נחמד,אני טובה ואישית אני אוהבת צבע לבן P: וגם זו האפשרות שאני הכי חושבת שמתאימה לי..מה שהכי בעסה בזה זה..שגלימות לבנות מתלכלכות מהר. עכשיו בקשר לגזע: אני מסתכלת על האפשרויות וישר על ההתחלה אני כבר יודעת מה אני רוצה להיות,הבעיה היא שזה לא מופיע כאן..רייסטי למה לא שמת חצי אלף!למה?!! טוב אז ככה ממה שיש כאן אני אבחר ב: אולי להיות אלפית,אחרי הכל תמיד אהבתי את זה,להיות אלפית..ואני בכלל אוהבת את הגזע הזה! אבל גם להיות קנדרית זה נשמע נחמד,אחרי הכל להיות בטיולים כל החיים..אבל עדין אני מעדיפה להיות אלפית!או בת-אדם..בעצם עדיף אלפית!כן,כן!אני רוצה להיות אלפית!זאת ההחלטה שלי..

ד ג י

New member
התשובות שלי

אם הייתי קוסם הייתי קוסם אדון בגלל: קוסמים לבנים יותר מדי כבולים ליותר מדי חוקים אני לא מכיר את הקוסמים האפורים קוסמים שחורים הם באים הרבה יותר מדי פוזה והתנהגות חרא לכן קוסם אדום נייטרלי לא כבול ליותר מדי חוקים ועושה מה שבא לו אם הייתי גזע אחר הייתי גנום כ: אלפים הם סנובים מדי בני אדם הם נראים יל בספרים חושבים שהם תמיד צודקים ושכל שאר הגזעים נחותים גמדים סגורים מדי בהרים שלהם ובתוך עצמם העוגים טיפשים האירדה מתבודדים את הקנדר כמעט כולם שונאים מינטאורים גם יותר מדי מתבודדים בשבילי וגנום למרות שהוא גם די מתבודד הוא טוב מאוד מה יותר טוב מלשבת באיזה חור להקשיב לשיחות מצחיקות ובגלל זה להתפוצץ מצחוק כל היום??

Magma99

New member
אממ...

הייתי מעדיפה להיות קוסמת אלפית אדומת גלימה (כמה מקורי...) בגלל שנייטרליות לא כובלת לערכי מוסר כמו בגלימות הלבנות ומצד שני לא גורמת לאנשים לשפוט אותך כאדם רע ממבט ראשון כמו אצל הגלימות השחורות. הגזע הכי שולט הוא אלפים כי הם חיים הרבה, הם יפים, ויש להם אוזניים מחודדות...

Palass

New member
התשובות שלי

קוסם (ממין זכר) אדום. ואו בן אדם (זכר) או גנום (כנ"ל)

למעלה