שרשור סקס בחיק הטבע

Funkadelic

New member
שרשור סקס בחיק הטבע

עכשיו חורף, וקר, ואפילו בימים היחסית חמים האלה אני לא ממש יכול לחשוב על לעשות סקס בחוץ, אז אני נזכר בערגה בימות הקיץ החמים... ואיזה כיף זה להשתולל בחוץ. אז שכל אחד/ת י/תספר על זיונים בחיק הטבע. אפשר גם במקומות מעניינים אחרים מחוץ לבית, אבל שירותים של מועדונים זה לא מעניין וגם בתוך אוטו בחוף הים לא ממש נחשב. על המכסה מנוע זה כבר משהו אחר...

Funkadelic

New member
ואני אתחיל...

- בכנרת, בלילה, בתוך המים, כשיש המון אנשים בחוף ועוד כמה בתוך המים... - על חוף הים בלילה, כשאני יושב על סלע והיא יושבת עם הגב אליי. היינו עם בגדים, וכל פעם שעברו אנשים בחוף עשינו את עצמנו כאילו אנחנו סתם יושבים ומתחבקים. - בעליה של נחל היהודיה, עצרנו לנוח מתחת לאיזה עץ (על השביל), ראינו שאין אנשים בסביבה והרבצנו איזה קוויקי... - גם על חוף הים אבל בתוך שק שינה. - בטיול בחו"ל, בחוף יחסית מבודד, מצאנו לעצמנו מין מערה קטנה בסלעים והיה זיון מדהים. - בחתונה של חברים ביער, פרשנו הצידה ומצאנו לנו שולחן פיקניק מבודד שגילה שהוא יכול להיות יותר משולחן פיקניק... טוב זה מה שאני זוכר עכשיו, מן הסתם היו עוד אבל פחות "נזכרים"...

נוף בקעת הירדן...

המדהים

יומנוש

New member
דווקא היה סרט מצוין

אבל את זה ידעתי רק אחרי זה כשראיתי אותו בוידאו

LOVECUM

New member
בלג בעומר, בין המדורות...

לפני שנה בלג בעומר הייתי עם מישי בגן סאקר בי-ם התחרמנו וחמקנו מהמדורה עם כל החברה תפסנו פינה בין המדורות מאחורי איזה שיח.. בין הריגושים הגדולים בחיי, אולי מישו יבוא ויתפוס אותנו.. במיוחד עם הגניחות שלה. למזלי אנשים עושים מדורות עם גיטרות...

afeine

New member
כל פעם שאני ומונו התפמפמנו

בבית של ההורים שלי היה כמו סקס בספארי... כלבה, פרעושים, קרציות, ג'וקים, עכברים, מושבה שלמה של יונים בגג רעפים, עטלפים (מדי פעם היה נכנס עטלף דרך החלון)... בית בן 250 שנה ביפו. כל מה שצריך זה עץ באמצע הסלון ואני ארגיש כאילו אני מזדיין ביער משווני

אוהבים מאוד סקס בחוץ

גנים צבוריים, פארקים, מה שרק אפשר. שובאזכיר כאן את אותה הפעם במערת הקמח. אחרי הסיבוב, איפה שהאור כבר לא מגיע. חושך מוחלט. לא רואים דבר... רק הידים מגששות והגופות מתחככים. היה מדהים. לא מזמן עשינו סופ"ש בנגב רק שנינו. ישנו באוהל. הזדיינו בחוץ. איזה כיף.

למעלה