שרשור ספרים!

travlling light

New member
מר אל, כאן אנה. בהחלט.

הבנאדם הראשון שמכיר את הספר הזה חוץ ממני, נדמה לי.

Toujours Pur

New member
Oo

קיבלתי אותו ליומולדת כלשהו.. וניסיתי, באמת שניסיתי לקרוא אותו! אבל הוא משעמם פחד

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo9.gif

זה ספר מדהים, הוא השאיר בי כזאת הרגשה של "וואו" אח"כ.
אני באמת צריכה לקרוא אותו שוב.
אה, ואני מבקשת- בת אדם. ^_____________________^

Toujours Pur

New member
קיי... ספרים! ../images/Emo63.gif../images/Emo132.gif

בת יפתח/נעמי רגן. על נערה חרדית אמריקאית שמשתדכת למישהו ממאה שערים בגלל נדר של אבא שלה, ונאלצת לברוח מבעלה ועוד כל מיני דברים... זה ספר מדהים, אבל אני מניחה שזה תלוי מאוד מאיזו גישה מסתכלים עליו. אני לפחות, ממש לא רואה אותו כספר שבא ללכלך על החרדים. בידך אפקיד רוחי/נעמי רגן. איך אפשר לתקצר אותו?.. אני אנסה. שתי אחיות נגררות למסע שורשים מוזר בספרד, ועוברות שם.. אממ.. דברים. ספר מאוד מאוד מיוחד ומומלץ, אם כי בפעם הראשונה שקראתי אותו הוא די שיעמם אותי. רק השנה הבנתי כמה שהוא מדהים. גבעת ווטרשיפ/ ריצ'רד אדמס. על.. אממ... ארנבים! ^-^ ספר פשוט מקסים, מומלץ בחום
נשים קטנות/ לואיזה מ. אלקוט. יש צורך לפרט? מומלץ מומלץ מומלץ. ואיך אפשר לשכוח?? מישהו לרוץ אתו/ דוד גרוסמן. ספר חובה, נקודה. יש ילדים זיגזג/ דוד גרוסמן. גם ספר מעולה. אני בדרך לקרוא אותו שוב. וזה מה שזכרתי... קריאה מהנה!!

Moreiro

New member
אויש! ../images/Emo121.gif

מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן ויש ילדים זיגזג של דויד גרוסמן-- ספרים כ"כ שולטים
ובכלל אם אני אתחיל לכתוב פה ספרים שאהבתי.. זה לא ייגמר.. בלשון המעטה.

PopPy

New member
מישהו לרוץ איתו../images/Emo99.gif יש ילדים

זיגזג
שני ספרים מדהימים
.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo45.gif לגמרייי ../images/Emo176.gif

יש ילדים זגזג הוא אחד מהפייבוריטים שלי! קראתי אותו בפעם הראשונה בכיתה ד' אני חושבת
אניווי- דוד גרוסמן

HaMsTeR

New member
טוף, הספרים האהובים עלי-../images/Emo118.gif

כל סדרת "האסופית"
. פשוט ספרים טובים. במיוחד "אן הנערה מן האי" ו"אן מהעמק הירוק".
יומני הנסיכה, הנסיכה הקסומה.. אממ.. אלה המועדפים עלי.

האסופית זה טוף../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל הייתי מעדיפה לא לקרוא את האחרונים. הורסים, הורסים, הורסים.

PopPy

New member
הכנתי לי קובץ עם כל ההמלצות של כולם

(קיצרתי קצת והשארתי רק את הביקורת עצמה ווהשתדלתי שדברים לא יחזרו על עצמם) כדי להדפיס לי, מעלה את הקובץ להנאתכם - על דברים כאלה בדיוק נאמר "לגזור ולשמור"
.

dj_online

New member
מממ..לא ממש קראתי ספרים בזמן האחרון

אבל בכל זאת נמליץ לך על כמה
התפסן בשדה השיפון/ג'י די סלינג'ר
ספר השיאים של פוז/דויד גרוסמן סתם ספר כזה נחמד. הוא בעיקרון לילדים אבל את יכולה גם לקרוא אותו.
הנסיך הקטן/אנטואן דה סנט-אכזיפרי גם ספר טוב. מומלצת הגירסא עם הציורים.
כנור אליהו/אגדות עם יהודיות ספר עם שתי אגדות נחמדות כאלה.
בדולינה/לא זוכר של מי קראתי ממש ממזמן ואני לא זוכר אפילו על מה זה אבל שיהיה.

dj_online

New member
המליצו לי גם על זן ואמנות אחזקת האו

פנוע. של רוברט מ.פירסינג. תבדקי את זה

Toujours Pur

New member
ועוד כמה:

גיא אוני/ שולמית לפיד: זה רומן הסטורי, על התקופה של החלוצים בארץ. קראתי אותו ממש מזמן, אבל אני זוכרת שהיה יפה.. והמון אנשים מעריצים אותו. אני צריכה לקרוא שוב ^^ בורות/ לואיס סצ'ר: ספר דק למדי, חמוד ומגניב... כדאי לקרוא. (ויש עכשיו גם סרט עליו, נראה לי שעוד לא יצא) האי הירוק, המקרר ואני/ טוני הוקס: זה על מישהו שחוצה את אירלנד בטרמפים, עם מקרר, בעקבות התערבות
ספר מצחייייק! ^-^

../images/Emo12.gifעליסה בערץ הפלאות?

*עליסה* בארץ הפלאות?!
עליסה בארץ הפלאות
*חוטפת שבץ* מ'זתומרת 'עליסה בארץ הפלאות'? אליס בארץ הפלאות! אחת ולתמיד, לא. מתרגמים. שם!
אני מניחה שהתכוונת ל'אליס בארץ הפלאות' מאת לואיס קרול
מומלצת הגרסה המתורגמת, המוערת והמאוירת, החדשה, שיצאה בשנים האחרונות. האחרות עושות לספר רק עוול
והכי מומלץ, המקור. המאויר והמוער. פשוט מדהים. והכי מדהים, זה המקור-המוער-ומהאויר בכריכה הקשה, מהסוג שקונים ונשאר בבית
או שבעצם הכי טוף צילום של המקור-האמיתי-בכתב-היד-שלו? לא נורא, יש לי את שניהם! *מאושרת* נ.ב - הכעס לא מופנה כלפייך, אלא כלפי מתרגמי הספר. בושה וחרפה, בושה וחרפה, בושה וחרפה

למעלה