שרשור ספרים!

PopPy

New member
שרשור ספרים!

כן, אני יודעת שכבר היו כאלה כבר קודם ואפילו לא מזמן והיו שרשורים בפורומים אחרים שאנשים קשרו אליהם, אבל זה פורום חברתי, אפשר לחרוש טופיקים ולפתוח חדשים
אז אנשים, לאור העובדה שנמאס לי לשוטט שעות בספריה בלי לדעת מה אני רוצה בעצמי ולצאת לא מרוצה מהבחירה שלי בסוף, אני יותר מאשמח לקבל המלצות לספרים טובים ולסופרים טובים. מה אנלא רוצה? מד"ב (לא אוהבת), פנטזיה (כבר יש לי רשימה ארוכה מאוד - רוצה קצת גיוון..), וספרים חדשים או נדירים יחסית (כי אי אפשר להשיג אותם בספריה ואין לי כסף מיותר). לאחר רשימת הדרישות (
) יהיה נחמד אם גם תוכלו לציין לאיזה ז'אנר הספר שייך וגם תאור קצרצר של הספר בשתי שורות יתקבל בברכה
.

Silver Fox

New member
הנה לך:../images/Emo82.gif

בשורות טובות/טרי פראצ'ט וניל גיימן הספר הוא לא ממש פנטזיה ולא ממש מדע בדיוני, הוא משהו באמצע. אין לי מושג מה זה ז'אנר. הספר מספר על סוף העולם, יום הדין, והוא מלא בקטעים מצחיקים ומשעשעים...
מומלץ! (נכון נכון אור??)

YaLdoNet 4 EveR

New member
ג'ון גרישם \ בית צבוע ../images/Emo176.gif

ספר כל כךךךך מומלץ... פשוט מדהים.. שילוב מושלם של תמימות ועצב וצחוק.. מי שלא קורא מפסיד כל כך!! אממ אוקה.. תיאור קצרצר? הספר הוא מנקודת מבטו של ילד בן שבע (מה שעושה את הסיפור כל כך מדהים- כי המאורעות שעוברים עליו הם קשים מאוד, אבל רק כשמסתכלים אחורה מבינים כמה זהנורא, כי התמימות שלו משתלטת על הסיפור) וכל הסיפור הגדול הוא סביב זה שיותר ויותר סודות הוא צריך לזכור ולשמור וממול לימדו אותו לספר הכל.. אוף עזבו זה גורם לספר להשמע משעמם. פשוט תקראו!!

בבקשה!

הארי פוטר! טיהיייייייייייייייי אני מצחיקה
[עזבו, הבני דודים שלי משגעים אותי! 4 בני דודים מתחת לגיל שמונה עלולים להיות מכה
]

The Mad Hatter

New member
קוני וויליס!

למרות שהספרים שלה נוטים למד"ב, הם עדיין...לא ממש מד"ב. הדגש בספריה הם לא על המד"ב, בכל מקרה. המלצות-(מכיוון שאני גרועה בנתינת תקצירי ספרים, נתתי קישורים למה שמצאתי) "המשכוכית"/קוני וויליס "ספר יום הדין"/קוני וויליס "שלושה בסירה אחת"/ג'רום. ק. ג'רום (מכיוון שלא מצאתי ביקורת-הספר עוסק בכלליות בשלושה חברים שיוצאים לשיט באנגליה במאה ה-19. קשה לתאר את הספר כי בכלליות, הוא די חסר עלילה-אבל במובן הטוב של המלים. אני קוראת אותו כרגע והוא משעשע ביותר. ^_^) "התפסן בשדה השיפון"/ג'.ד' סלינג'ר (*מנסה לחשוב על עוד ספרים שקראתי לאחרונה*) טוב, כרגע אני לא נזכרת בשום דבר. כשיעלה משהו, אני אכתוב. *_*

Mooa-Numi

New member
שלושה בסירה אחת!

אוי, איזה ספר מצחיק
אני לא זוכרת ממנו הרבה חוץ מהעובדה שציחקקתי שקראתי אותו והסתכלו עלי
(More like this
)
ושאחד בהתחלה ניסה לשמוע את הדופק שלו, והוא לא מצא ואז הוא התחיל לבכות שהוא מת

The Mad Hatter

New member
*^_^*

זה ספר יפההה. אני כמעט מסיימת אותו. וברגע שאני אסיים אני אקח את "מלבד הכלב" של קוני וויליס. האאא. נהפכתי לגרופית. >_<

BlackRose

New member
../images/Emo5.gif המשכוכית..../images/Emo5.gif../images/Emo141.gif

לא אהבתי בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל.

The Mad Hatter

New member
את הבן אדם הראשון

ששמעתי שלא אהב. נו, טוב. על טעם ועל ריח...P: ובכלל, אהבתי יותר את "ספר יום הדין". ^_^

BlackRose

New member
../images/Emo5.gif המשכוכית..../images/Emo5.gif../images/Emo141.gif

לא אהבתי בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל.

PopPy

New member
התפסן בשדה השיפון מונח לו

על הספריה שלי - דפים מצהיבים, הוא בן בערך 30 אני מעריכה. והוא כ"כ כ"כ לא מושך אותי שזה מדהים.. אין הרבה ספרים בבית שלי (הכי שווים הם הספרים מצהיבים מהספריה הישנה של אמא שלי) שלא קראתי (טוב, אולי חוץ מספרי התורה למיניהם שעדיין מונחים פה מתקופות אפלות [DON'T ask], ספרי הבישול, ספרי הילדים וספרי ההטפה לחזרה בתשובה
) ודווקא הספר הזה ממש לא מושך אותי
אולי אני אנסה בכל זאת..

BlackRose

New member
ורוניקה מחליטה למות/פאולו../images/Emo141.gif

קואלו. הוא שייך לז'אנר "זיבולי שכל ופלספנות מיותרת", אני אהבתי אותו מאודמאוד.
כמו כן "האלכימאי" שהוא *ה*ספר(למרות שלדעתי "ורוניקה מחליטה למות" לא יורד מהרמה שלו.
). הממממ..קראתי עוד שני ספרים שלו אבל הם כבר פחות, הרבה פחות. מיצפטל/חיה שנהב. אניהו/אתגר קרת. קראתי חמישה מספריו ואת זה הכי אהבתי, במיוחד את "עיניים נוצצות" ו"מחשבה בצורת סיפור".
אווו...נזכרתי
סירופ/מקס ברי
מומלץ, מומלץ, מומלץ
קריאה מהנה.

snowwight

New member
../images/Emo66.gifהנה כמה ספרים נחמדים

ממ. יש ספר טוב שוקראים לו "שחר".. אני לא יודעת מי המחבר אבל זה ספר ממש נחמד שווה לקרוא. ויש את יומנה של בריג'ט גו'נס שזה נחמד (אני עכשיו קוראת את זה זה של הלן פילידנג, ויש את סדרת הספרים של צמרמורת שזה ממש מותח וממש שווה לקרוא!

The Mad Hatter

New member
אסתר שטריט-וורצל

כתבה את "שחר", אם אני לא טועה. ואם כבר אסתר שטרייט-וורצל-"אורי"-ספר חובה בכל בית. ו"אליפים". וואו, נוסטלגיה...~_~

Mooa-Numi

New member
אסתר שטרייט ורצל.

אם את מדברת על ספר עבה (המאפיין של ורצל) צהוב עם טנק בכריכה. לא קראתי, אבל שמעתי רק טוב
אגב ורצל-היא גדולה. ממש. קראתי המון ספרים שלה (אורי, אלפים, הספר הראשון ששכחתי איך קוראים לו, בן ערובה, משהו עם אור) ואממ... המלצה שלי? אדי מלך המסטולים. אוי, זה ספר כזה טוב.

BlackRose

New member
שבעת המפתחות.../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

קראתי גם כמה ספרים שלה, את כולם אהבתי חוץ מאחד..."תפילת הנזיר".
הוא פשוט היה יותר מדי בעע.

אורי!../images/Emo99.gif

קראתי אותו בערך בכיתה ה'. ואהפתייי! 21 אלף פעם קראתי אותו שוב ושוב ושוב... שבעת המנעולים, או שבעת המפתחות, או מה זה היה? o_O נראה לי ששבעת המנעולים. בכל אופן, ניסיתי לקרוא אותו, באמת שניסיתי, אבל למען השם, הדבר הזה שיעמם אותי כ"כ! אה, ואם כבר מדברים: זה נורא מוזר. ניסיתי לראות את דו"ח מיוחד 5 פעמים, וכל פעם נרדמתי בדיוק באותו מקום. וזה לא שזה שיעמם אותי או משהו. אני לא יודעת. זה תמוה ביותר

למעלה