שרשור ספרים!!!

שרשור ספרים!!!

תכתבו את כל הספרים שאתם מכירים על סוסים ותספרו על כל אחד כמה פרטים כגון: ספר מידע או סיפור? מי המחבר? שפה? אם זה סיפור אז אוליי גם תקציר.?

Queen Balat

New member
הקסם השחור../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

ספר מידע או סיפור? סיפור מי המחבר? אנה סואל שפה? אנגלית. יש גרסה מתורגמת. אם זה סיפור אז אוליי גם תקציר אין לי כוח

shaililo

New member
"גם סוס חושב" ../images/Emo25.gif

כן יש ספר כזה... לא זוכרת מי המחבר אבל אני אבדוק זה כאילו המחשבות של הסוס, זה ממש יפה, קצת ערבי

הלוחש לסוסים ../images/Emo13.gif

דהה, הלוחש לסוסים, ספר מדהים (די ארוך)!!! לכל אלה שראו את הסרט- רק שתדעו שהוא לא חיי בסוף (טום בוקר).

אי נכון!!! שכחתי את הלוחשד לסוסים!!

באמת סוף עצוב... והסרט סתם חרא! הם הפכו את הרומן בין האמא לטום לפואנטה של הסיפור!

הנה מס' ספרים:

1) black beauty/anna sewell זה סיפור באנגלית על סייח שחור וקורות חייו, הסיפור מסופר מפי הסוס כאילו הוא מספר על עצמו. אני קראתי רק את הגרסה המקוצרת כי אין לי אנגלית פרפקט. אבי יש גם גרסה בעברית (תרגום חרא!) ויש גם את הגרסה המלאה באנגלית (גם אותה יש לי אבל לא קראתי) 2) sabrina/diana g. gallagher עדיין לא קראתי את הספר הזה אבל לפי מה שהבנתי הו מבוסס על איזה תוכנית טלוויזיה.... הוא באנגלית וברמה דיי גבוהה... אני חושבת שגם הוא מסופר מפי הסוס (ככה כתוב על הכריכה) 3) sandmare/helen cooper גם את הספר הזה לא קראתי אבל אני יודעת שמדובר בסוסה שצויירה בעצם על החול והציור קם לחיים ורוצה להיות סוס אמיתי.. או משהו כזה...סיפור באנגלית... 4) אהבה אינדיאנית/ליאורה כרמלי הסיפור הוא בעברית, מסופר עלי ילד שעובר לגור עם משפחתו במושב ומרגיש מנותק מהכל ואז הוא מתאהב בילדה שרוכבת על סוסות אינדיאניות (כלשון הספר) ומתאהב בה ואז לאט לאט הוא מתקרב לאורווה וכו'... ההתחלה משעממת פחד עוד לא הגעתי לסוף אני מקווה שיהיה מעניין... 5) על סוסים ואנשים/ דסמונד מוריס ספר מידע המסביר על שאלות נפוצות בנושא סוסים כגון שפת גוף ומושגים שונים, הספר מעניין מאוד... והוא גם הספר מידע היחיד שמצאתי בעברית! 6) horses/sarah harris ספר מידע באנגלית עם תמונות והסברים על נושאים שונים הקשורים לסוסים 7) horse and pony breeds/caroline ball ספר מידע באנגלית מסביר בעיקר על סוגי סוסים ומבנה.. מומלץ למי שרוה ללמוד על גזעים! הספר כולל תמונות והסברים על כל סוג 8) encyclopedia of the horse אוקיי את הספר הזה יש מעט סיכויי שתמצאו בארץ.. קניתי אותו בהולנד...אבל הוא ספר ממש טוב! זו אנציקלופדיה שלמה על סוסים בלבד! זה כולל רכיבה טיפול מבנה מחלות הכל! החיסרון היחיד שזה באנגלית... 9) riding and horse care/nicole smith כמו שם הספר כך הוא ספר המסביר על רכיבה וטיפול בסוסים... רוב ההסברים הם על אינגליש אבל שיהיה... הספר באנגלית כמובן. ואני חושבת שזהו... חוץ מהספר שציינתי שהוא מהולנד את כל הספרים רכשתי בארץ כך שיש סיכוי שגם אתם תמצאו אותם (המלצה- תבררו בסטימצקי הרוב משם) יש למישהו עוד ספרים??

shaililo

New member
חחח...

זה ספר שמצאתי בספריה... הוא ישן נראה לי הוציאו אותו באיזה שנת 80

עוד אחד....../images/Emo13.gif

הספר לא ממש קשור לסוסים אני יודעת.
השם: "משחקי קיץ" מאת- אליזבט לוואל. מספר על ביתו של איש חשוב וחשאי שמשתתפת במשחקים האולמפיים בארצות הברית (מכשולי שדה משום מה). אגב- את הלוחש לסוסים כתב ניקולס אוונס- שחכתי.

dearanita

New member
ספר ממש ממש יפה על סוסים

הספר הזה ממש יפה קראתי אותו פעמיים ואני ממליץ בחום לכולכם - לספר קוראים "ידידתי פליקה" אבל אין לי מושג מי המחבר...

shaililo

New member
"סוס השמיים של סער"

ספר על שני ילדות שהולכות לרכב באיזה חווה, ביש שם סוסי ורוכב שם איזה איש נכה... לא יודעת ממש אהבתי!

2 ספרים שבטוח אתם לא מכירים

קניתי אותם כל אחד ב10 פני באנגליה(60 אגורות לספר
) A Pony To School 2 בנות שמקבלות פוני לאלף, הן מתחרות ורוכבות כל יום עליו ועל ארבעת הסוסים האחרים שלהן, A Pony For Sale דרכה של סוסה, מהלידה דרך האילוף של נער צעיר, אל ילדה קטנה ופחדנית שמהר מאוד מוכרת אותה, אל ילדה שכל מה שחשוב לה זה לנצח בתחרויות ובסוף מקבלת אותה ילדה טובת לב וסלבלנית וגם לה יש המון צרות בהתחלה וכרגיל... הסוף טוב.

אני מכירה את סוס השמיים של סער

זה ספר פשוט מהמם! כדאי לכם לקרוא... אה וזאת מריאנה... אחרי כל כך הרבה זמן שלא הייתי פה... כל האנשים התחלפו, איפה אווין? יעני טל?... ומנהלי הפורם נרגעו עם החוקים אני רואה...

aolib

New member
קסם שחור

הספר הוא סיםור על סייח שחור אשר גדל בחווה ואז מכרו אותו, הוא מחפש חברות ילדות שלו ובסוף מוצא אותו אחד הסייסים שהיו באורווה שהוא גדל בה והוא לקח אותו איתו.

../images/Emo107.gifכמה ספרים...

1. סוס השמיים של סער- ספר מהמם ומרגש. מסופר על שתי ילדות שמאד אוהבות סוסים. הם הולכות ובדרכן מוצאות מבנה של אורווה וכך הן כל יום באות אל המבנה. במבנה יש המון סוסים פרטיים ולא! יש איש אחד נכה שיש לו סוס ששמו פגסוס נראה לי... ולאיש הנכה קוראים סער. מאד מעניין שווה מאד לקרוא!!! כתבה: יונה פטר. סיפור בעברית!!! תקציר למעלה....................... 2. עמק הסוסים- סיפור על סוסים@ אין לי מושג עוד פרטים אבל זה סיפור!@ 3. הטיפול בסוסים רק באנגלית- ספר מידע על טיפול ורכיבה נכונה בסוסים אין לי מושג מי כתב אותו אבל יש שם הרבה תמונות יפות הרבה טקסט ומידע אפשר למצוא אותו בסטימצקי במוזלים לי הוא עלה כ- 50 ש"ח! שווה לא?? * סליחה אם כתבתי ספרים שנאמרו פשוט הסתכלתי רק על הודעת הפתיחה של אינדיאנה~

בנתיים יש 15....

אוקיי אז לסיכום בנתיים יש את: 1) black beauty/anna sewell זה סיפור באנגלית על סייח שחור וקורות חייו, הסיפור מסופר מפי הסוס כאילו הוא מספר על עצמו. אני קראתי רק את הגרסה המקוצרת כי אין לי אנגלית פרפקט. אבי יש גם גרסה בעברית (תרגום חרא!) ויש גם את הגרסה המלאה באנגלית (גם אותה יש לי אבל לא קראתי) 2) sabrina/diana g. gallagher עדיין לא קראתי את הספר הזה אבל לפי מה שהבנתי הו מבוסס על איזה תוכנית טלוויזיה.... הוא באנגלית וברמה דיי גבוהה... אני חושבת שגם הוא מסופר מפי הסוס (ככה כתוב על הכריכה) 3) sandmare/helen cooper גם את הספר הזה לא קראתי אבל אני יודעת שמדובר בסוסה שצויירה בעצם על החול והציור קם לחיים ורוצה להיות סוס אמיתי.. או משהו כזה...סיפור באנגלית... 4) אהבה אינדיאנית/ליאורה כרמלי הסיפור הוא בעברית, מסופר עלי ילד שעובר לגור עם משפחתו במושב ומרגיש מנותק מהכל ואז הוא מתאהב בילדה שרוכבת על סוסות אינדיאניות (כלשון הספר) ומתאהב בה ואז לאט לאט הוא מתקרב לאורווה וכו'... ההתחלה משעממת פחד עוד לא הגעתי לסוף אני מקווה שיהיה מעניין... 5) על סוסים ואנשים/ דסמונד מוריס ספר מידע המסביר על שאלות נפוצות בנושא סוסים כגון שפת גוף ומושגים שונים, הספר מעניין מאוד... והוא גם הספר מידע היחיד שמצאתי בעברית! 6) horses/sarah harris ספר מידע באנגלית עם תמונות והסברים על נושאים שונים הקשורים לסוסים 7) horse and pony breeds/caroline ball ספר מידע באנגלית מסביר בעיקר על סוגי סוסים ומבנה.. מומלץ למי שרוה ללמוד על גזעים! הספר כולל תמונות והסברים על כל סוג 8) encyclopedia of the horse אוקיי את הספר הזה יש מעט סיכויי שתמצאו בארץ.. קניתי אותו בהולנד...אבל הוא ספר ממש טוב! זו אנציקלופדיה שלמה על סוסים בלבד! זה כולל רכיבה טיפול מבנה מחלות הכל! החיסרון היחיד שזה באנגלית... 9) riding and horse care/nicole smith כמו שם הספר כך הוא ספר המסביר על רכיבה וטיפול בסוסים... רוב ההסברים הם על אינגליש אבל שיהיה... הספר באנגלית כמובן. 10) גם סוס חושב/ שי צריכה לברר של מי 11) הלוחש לסוסים/ניקולס אוונס 12) משחקי קיץ/אליזבט לוואל 13) ידידתי פליקה/מירי אוהרה 14) סוס השמיים של סער/יונה טפר 15) עמק הסוסים/ מי כתב??? 16) ???

למעלה