הנה מס' ספרים:
1) black beauty/anna sewell זה סיפור באנגלית על סייח שחור וקורות חייו, הסיפור מסופר מפי הסוס כאילו הוא מספר על עצמו. אני קראתי רק את הגרסה המקוצרת כי אין לי אנגלית פרפקט. אבי יש גם גרסה בעברית (תרגום חרא!) ויש גם את הגרסה המלאה באנגלית (גם אותה יש לי אבל לא קראתי) 2) sabrina/diana g. gallagher עדיין לא קראתי את הספר הזה אבל לפי מה שהבנתי הו מבוסס על איזה תוכנית טלוויזיה.... הוא באנגלית וברמה דיי גבוהה... אני חושבת שגם הוא מסופר מפי הסוס (ככה כתוב על הכריכה) 3) sandmare/helen cooper גם את הספר הזה לא קראתי אבל אני יודעת שמדובר בסוסה שצויירה בעצם על החול והציור קם לחיים ורוצה להיות סוס אמיתי.. או משהו כזה...סיפור באנגלית... 4) אהבה אינדיאנית/ליאורה כרמלי הסיפור הוא בעברית, מסופר עלי ילד שעובר לגור עם משפחתו במושב ומרגיש מנותק מהכל ואז הוא מתאהב בילדה שרוכבת על סוסות אינדיאניות (כלשון הספר) ומתאהב בה ואז לאט לאט הוא מתקרב לאורווה וכו'... ההתחלה משעממת פחד עוד לא הגעתי לסוף אני מקווה שיהיה מעניין... 5) על סוסים ואנשים/ דסמונד מוריס ספר מידע המסביר על שאלות נפוצות בנושא סוסים כגון שפת גוף ומושגים שונים, הספר מעניין מאוד... והוא גם הספר מידע היחיד שמצאתי בעברית! 6) horses/sarah harris ספר מידע באנגלית עם תמונות והסברים על נושאים שונים הקשורים לסוסים 7) horse and pony breeds/caroline ball ספר מידע באנגלית מסביר בעיקר על סוגי סוסים ומבנה.. מומלץ למי שרוה ללמוד על גזעים! הספר כולל תמונות והסברים על כל סוג 8) encyclopedia of the horse אוקיי את הספר הזה יש מעט סיכויי שתמצאו בארץ.. קניתי אותו בהולנד...אבל הוא ספר ממש טוב! זו אנציקלופדיה שלמה על סוסים בלבד! זה כולל רכיבה טיפול מבנה מחלות הכל! החיסרון היחיד שזה באנגלית... 9) riding and horse care/nicole smith כמו שם הספר כך הוא ספר המסביר על רכיבה וטיפול בסוסים... רוב ההסברים הם על אינגליש אבל שיהיה... הספר באנגלית כמובן. ואני חושבת שזהו... חוץ מהספר שציינתי שהוא מהולנד את כל הספרים רכשתי בארץ כך שיש סיכוי שגם אתם תמצאו אותם (המלצה- תבררו בסטימצקי הרוב משם) יש למישהו עוד ספרים??