שרשור ספורט

• פותח הנושא mtny
  • פורסם בתאריך

FunkyGiraffe

New member
דבר איתי בסוף העונה

ואל תשכח מי עשה בצפר לנצרת עלית סכנין ומכבי חיפה בשבועות האחרונים

Da Fish Snake

New member
עשה ביצפר?!

שימו לב מי מקום ראשון בליגה... ומי הקבוצה היחידה שמשחקת ברמה גבוהה בליגה...

Shani276

New member
גם אם 'תה לא אוהד מכבי

(סו וואט,גמני לא ממש אוהדת,פשוט אוהבת ממש ושמחה לגמרי על כל ההישגים) אתה צריך להרגיש איזו גאווה מסוימת,בתאכלס זאת לא קבוצה אירופאית או משו,זאת קבוצה מישראל,לפחות תשמח ותתגאה שיש משהו שאנחנו טובים בו(או שפארקר,שאראס ושארפ טובים בו.
,למה ישראלים הם לא
אבל הם עושים הרבה כבוד לנו אז מגיע להם...).

FunkyGiraffe

New member
מה הקשר?

את לא יודעת איזה שמחה הרגשתי שמכבי חיפה עפה מהאלופות כי היא לא מייצגת שם את ישראל אלא את מכבי חיפה מכבי חיפה היא תאגיד מפלצתי ודוחה שהמניע האידיאולוגי שלו ושיטת העבודה שלו דוחה אותי מכל זווית אפשרית אני שונא את מכבי חיפה!!!!!!!! תנסי להשוות בין מה ששאנן אמר - הדג נחש לא מייצגים בארה"ב את ישראל אלא את הדג נחש

Shani276

New member
פה זה שונה.......

לדוגמא,כמעט כל האנשים שאני מכירה לא אוהדים את מכבי,אבל אוהבים אותם ותמיד שמחים כשהם מנצחים ומגיעים להישגים גבוהים,למה?כי הם מרגישים גאווה ושמחה שקבוצה שיצאה מפה,מישראל מצליחה להגיע להישגים.בכדורגל זה שונה,כי בכדורגל יש בארץ המון קבוצות טובות,והמון קהל מעריצים לכל אחת מהקבוצות(בערך). פה,כמעט כל מי שאוהב כדורסל בישראל אוהב מכבי.לאיודעת למה,אבל זה השוני. כשיש משחק חשוב למכבי והם מנצחים כמעט כל המדינה שמחה,ושוב,לא יודעת למה,אבל .... זה השוני
ואל תגיד שלא ............

lioryifrah

New member
אבל...

אני לא יכול לקרוא למכבי קבוצה ישראלית... יש שם כולה 3 ישראלים שבקושי משחקים... מכבי תל-אביב בכדורסל=מכבי חיפה בכדורגל. רק שבחיפה יש קצת יותר ישראלים... שתייהן קבוצות שפשוט קונות שחקנים טובים וזהו...

Shani276

New member
../images/Emo6.gif

נכון,ובגלל זה גמאמרתי את זה, אבל אל תאשים את גרשון או מישו אחר... כי בתאכלס גם אם אתה היית זה שהיה צריך לבחור ת'שחקנים לא היית בוחר רק ישראלים או רוב ישראלי... אולי חצי-חצי..כי כבר אנחנו יודעים שרוב הישראלים הם לא גאוני הדור בכדורסל.....................

טיפקסית

New member
אם כבר מדברים על כדורגל

יש עכשיו משחק בין הפועל עכו להפועל ראשל"צ עכו מובילים 2-0 כבוד לאיזור צפון ואם כבר כדורגל חברים תכירו בעובדות,מכבי חיפה כבר מזמן אלופה,תתחילו להכניס את זה טוב טוב לראש,וגם לאוזניים

למעלה