מי יודע. תודה .
M moomita New member 11/1/06 #17 ../images/Emo24.gifחיבוקים ו../images/Emo23.gifאהבות חחח סתם מזל טובבבבבב והכל לאחותי היה שלשום ואני בעצמי בת 17 בעוד חודש
../images/Emo24.gifחיבוקים ו../images/Emo23.gifאהבות חחח סתם מזל טובבבבבב והכל לאחותי היה שלשום ואני בעצמי בת 17 בעוד חודש
S SummerNightCity New member 11/1/06 #19 תודה רבה ../images/Emo9.gif, ואל תכעסי, אבל אני חייבת למחוק לך שמה, הוא לא מסומן .
Y yuval moyal New member 11/1/06 #15 ממ, כן. ../images/Emo58.gif לפי מה שהבנתי, Aries זה הטלה וCapricorn [או איך שלא כותבים את זה] זה הגדי, וקיילן מצטלמת בתור הטלה ונאימה בתור הגדי.~.~ [סתם קטנוניות, אבל לא נורא =.=]
ממ, כן. ../images/Emo58.gif לפי מה שהבנתי, Aries זה הטלה וCapricorn [או איך שלא כותבים את זה] זה הגדי, וקיילן מצטלמת בתור הטלה ונאימה בתור הגדי.~.~ [סתם קטנוניות, אבל לא נורא =.=]
• •••SeXy BoY••• New member 11/1/06 #14 ../images/Emo58.gifהזוכה בעונה ה5../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif ראו הוזהרתםםם.. ניקול!! אין לי מושג מי זאת.. אמרו שהיא מכוערת..!
../images/Emo58.gifהזוכה בעונה ה5../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif ראו הוזהרתםםם.. ניקול!! אין לי מושג מי זאת.. אמרו שהיא מכוערת..!
M MeetLofe New member 13/1/06 #29 בהתחלה ממש שנאתי אותה היא הייתה יותר דפוקה משניצל אחרי זה עוד איכשהוא היא התחבבה עליי