אוו חבל..../images/Emo58.gif
את ירדן הזו לא סבלתי..אני שמחה שהיא עפה (אם היא באמת עפה). היא לא נראית לי ממש אמיתית, קצת מזוייפת כזו מבחינת ההתנהגות, לא התחברתי. היו לה כמה ריקודים נחמדים אבלל היא מאוד לא מחדשת בסולואים, ונמאס לי כבר לראות אותה רצה על הבמה עושה שפגט באוויר ממשיכה לרוץ נופלת וכדומה. נקסטט.. אבל וובה, אחח וובה.

((( אכזבה. איכזב. הוא רקד די נורא בדואטים בתוכנית האחרונה, הסמבה הייתה בכלל WTF ? זה היה נראה כאילו הוא "רוקד" בצורה הזו בכוונה, וכל שפת הגוף שלו שידרה אני-לא-רוצה-להיות-כאן. חבל, הוא היה ממש פייבוריט שלי והוא רקדן די מדהים אבל אני כמעט בטוחה שנמאס לו מהתוכנית, ובצדק. כל תוכנית מיכל ודוד אומרים לו 'אתה לא רקדן', המגעילים הללו..וכמו שאומרים נבואה שמגשימה את עצמה? אם אומרים לך כל הזמן שאתה גרוע אתה תלך ותהיה גרוע. הכל באשמת השופטים. יש לי הרגשה שהם הוציאו לו את החשק להיות שם בכלל. הם לא היו צריכים להעמיד אותו להדחה בצ'ה צ'ה עם מאיה שהייתה מעולה, וגם לא ברוקנרול עם ירדן. בקשר לכל השאר אני לא בטוחה. :/ ובכלזאת, הסולואים שלו היו כל כך מרעננים, אהבתי כל סולו, הוא פרפורמר אדיר ורקדן עם יכולות מדהימות. לדעתי הבעייה בנולד לרקוד העונה.. א'-הם הכניסו את שרית קרפ לנבחרת, ואלוהים יישמור זו הייתה טעות נוראית. ב'-עדי שאני מאמינה שיכלה להיות רקדנית מעולה ולהגיע לשלבים מאוד גבוהים עפה בתוכנית ה1 ואת מקומה תפסו ירדן שלא מחדשת לי שום דבר ולא כזו חזקה מבחינת הריקוד, לידיה שלצערי עד עכשיו לא זכיתי לראות אותה עושה שום דבר טוב חוץ מהקלאסי והלטיני. בהיפ הופ זה פשוט לא יילך לה, היא מאוד מחוברת לקלאסי, תראו מה היה בטורכי השבוע. היא רקדנית מעולה אבל לא בדיוק הטייפ הנכון ל'נולד לרקוד'. גם מעיין לא מחדשת לי כלום, אם משווים אותה לרונה לי ורוני ב. מהעונה שעברה? בשבילי ההשוואה כאן מיותרת. הן לוקחות אותה בגדול. הסולו שלה לא היה כזה טוב, לכל אורך הסולו הייתה לי תחושה שהיא מועדת קלות. המפ. ג'-אם אין לי ריקוד שאני אוהבת לראות יותר מפעם אחת ואת רוב הריקודים אני בכלל לא רואה שוב פעם באינטרנט, חוץ מאת הטנגו של תום ויוליה, סימן שמשו בעונה הזו קצת הלך לאיבוד. נגיד ריקוד החסידים של יוליה ואיתי? זה היה יכול להיות נהדרר רעיון רב גווני וטוב, אבל הכריאוגרפיה? לא משו. בלה בלה. אבל שיהיה. רקדנים בחסד-יוליה שאני מאוד מאוד אוהבת, וגם תום ואיתי סבבי אבל איתי חייב לעשות היפ הופ או לטיני כדי לשכנע אותי סופית. פליז.