שרשור ספוילרים

AntilopA2

New member
ירדן../images/Emo45.gif!!

עד כמה שהבנתי מחזירים רק רקדן אחד:/

אילנית99

New member
לדעתי .. או ירדן או שושו

לא פייר להחזיר את עדי... למרות שכואב שהיא עפה כל כך מוקדם... זה לא הגיוני להחזיר אותה אבל, חשבתי שמחזירים שניים. ואז, אני מצביעה לירדן ושושו.

Lady Wood

New member
אוו חבל..../images/Emo58.gif

את ירדן הזו לא סבלתי..אני שמחה שהיא עפה (אם היא באמת עפה). היא לא נראית לי ממש אמיתית, קצת מזוייפת כזו מבחינת ההתנהגות, לא התחברתי. היו לה כמה ריקודים נחמדים אבלל היא מאוד לא מחדשת בסולואים, ונמאס לי כבר לראות אותה רצה על הבמה עושה שפגט באוויר ממשיכה לרוץ נופלת וכדומה. נקסטט.. אבל וובה, אחח וובה. :(((( אכזבה. איכזב. הוא רקד די נורא בדואטים בתוכנית האחרונה, הסמבה הייתה בכלל WTF ? זה היה נראה כאילו הוא "רוקד" בצורה הזו בכוונה, וכל שפת הגוף שלו שידרה אני-לא-רוצה-להיות-כאן. חבל, הוא היה ממש פייבוריט שלי והוא רקדן די מדהים אבל אני כמעט בטוחה שנמאס לו מהתוכנית, ובצדק. כל תוכנית מיכל ודוד אומרים לו 'אתה לא רקדן', המגעילים הללו..וכמו שאומרים נבואה שמגשימה את עצמה? אם אומרים לך כל הזמן שאתה גרוע אתה תלך ותהיה גרוע. הכל באשמת השופטים. יש לי הרגשה שהם הוציאו לו את החשק להיות שם בכלל. הם לא היו צריכים להעמיד אותו להדחה בצ'ה צ'ה עם מאיה שהייתה מעולה, וגם לא ברוקנרול עם ירדן. בקשר לכל השאר אני לא בטוחה. :/ ובכלזאת, הסולואים שלו היו כל כך מרעננים, אהבתי כל סולו, הוא פרפורמר אדיר ורקדן עם יכולות מדהימות. לדעתי הבעייה בנולד לרקוד העונה.. א'-הם הכניסו את שרית קרפ לנבחרת, ואלוהים יישמור זו הייתה טעות נוראית. ב'-עדי שאני מאמינה שיכלה להיות רקדנית מעולה ולהגיע לשלבים מאוד גבוהים עפה בתוכנית ה1 ואת מקומה תפסו ירדן שלא מחדשת לי שום דבר ולא כזו חזקה מבחינת הריקוד, לידיה שלצערי עד עכשיו לא זכיתי לראות אותה עושה שום דבר טוב חוץ מהקלאסי והלטיני. בהיפ הופ זה פשוט לא יילך לה, היא מאוד מחוברת לקלאסי, תראו מה היה בטורכי השבוע. היא רקדנית מעולה אבל לא בדיוק הטייפ הנכון ל'נולד לרקוד'. גם מעיין לא מחדשת לי כלום, אם משווים אותה לרונה לי ורוני ב. מהעונה שעברה? בשבילי ההשוואה כאן מיותרת. הן לוקחות אותה בגדול. הסולו שלה לא היה כזה טוב, לכל אורך הסולו הייתה לי תחושה שהיא מועדת קלות. המפ. ג'-אם אין לי ריקוד שאני אוהבת לראות יותר מפעם אחת ואת רוב הריקודים אני בכלל לא רואה שוב פעם באינטרנט, חוץ מאת הטנגו של תום ויוליה, סימן שמשו בעונה הזו קצת הלך לאיבוד. נגיד ריקוד החסידים של יוליה ואיתי? זה היה יכול להיות נהדרר רעיון רב גווני וטוב, אבל הכריאוגרפיה? לא משו. בלה בלה. אבל שיהיה. רקדנים בחסד-יוליה שאני מאוד מאוד אוהבת, וגם תום ואיתי סבבי אבל איתי חייב לעשות היפ הופ או לטיני כדי לשכנע אותי סופית. פליז.

moshavnikit

New member
אני מקווה שמישהו שקבוע בפורום היה

שם ויוכל לספר לנו מהי האמת

היי, אני קוראת קבועה פה

רק רציתי להגיד לכם שאי אפשר לצפות שייתנו לעדי לעלות לגלגל ההצלה. אנחנו כבר לקראת סיום התוכנית והיא עפה (לצערי) בתכנית הראשונה. מאז, הרקדנים עברו כבר הרבה תכניות ולכן היה ברור שהיא לא תקבל צ'אנס בגלגל ההצלה. בקשר לשרית? לדעתי היא מקבלת צ'אנס רק בגלל שחסרה בחורה כי ברור שלעומרי מגיע הרבה יותר ממנה גלגל הצלה. לא יודעת למה 2 בנים לא יכולים לרקוד ביחד.

AntilopA2

New member
למה לא מגיע לה צ'אנס ולשרית כן?!

עדי אחת הבנות החזקות וההדחה שלה היתה כל כך לא מוצדקת!

כן, שמתי לב שקיריל משתתף

לא מבינה את הקטע הזה עם קיריל, למה הוא ולא עמרי? הוא ועדי עפו ראשונים ולדעתי זה יהיה קצת מוזר להביא אותם ממש בסוף לגלגל ההצלה. זאת כבר תהייה התכנית ה-15 (אם אני לא טועה) תחשבו על מה שכל הרקדנים עברו בתכניות האלו. את עדי הייתי מצרפת בשנה הבאה שוב ("לפעמיים חלומות מתגשמים"
) כדי שתקבל צ'אנס חדש לכל העונה. לא יכול להיות שהיא וקיריל יופיעו אחרי שהם לא הופעו כל העונה ופתאום יעלו לגמר אחרי שהרקדנים האחרים התאמצו והזיעו כל העונה. לא??? זה קצת לא פייר לדעתי. אבל זו רק דעתי.

floops

New member
בנוגע לעדי, לשושו ולקיריל..

כמו שאמרתי, שושו נפצע שבוע לאחר שהודח מהתכנית והוא כבר חודש לא רוקד, ולכן לא ישתתף בגלגל ההצלה. בלי קשר לשושו, דנית החליטה שהספיק לה מהתכנית (אל דאגה, צביקה כבר יחרטט משהו אחר בתכנית שיישמע יפה יותר) היא רוקדת עכשיו בלהקה מקצועית ואין לה עניין (ובצדק) לחזור לתכנית. אף אחד מההפקה לא החליט להוריד את שניהם. פשוט יצא ככה והתחבר טוב שגם בת אחת יצאה וגם בן אחד יצא ולא נאלצו להביא בן/בת זוג חיצוניים לאחד מהם. עוד שאלות..?

בהחלט יש עוד שאלות. ../images/Emo9.gif

לא דיווחת מה קורה עם עמרי ועדי, האם משתתפים ואם כן האם הם זוג? מה יהיה הפורמט של גלגל ההצלה, האם ידוע לך? האם ריקוד זוגות, חסינות, סולואים? האם השופטים מעורבים בדירוג? וכו' האם היית נוכח אישית בהגרלות הזיווגים או שהכל שמועות...? ואם כן, איך הגיב לוטם לידיעה שיא-מאן היא בת זוגו ?

מסכן לוטם

ממש אכל אותה לדעתי עם שריתוש. אין לי כלום נגד שרית, היא ילדה יפה שבטח תצליח בגדול אבל....בתור בת זוג יהיה קשה (קשהה במבטא רוסי כבד
) ללוטם שלנו הוא יצטרך להתאמץ הבחור. מה שבטוח הם שניהם מאד יפים

ועם וובה קורה המקרה הקלאסי

של שופטים שיורדים עליו ועושים לו פרצופים והקהל גם אם לא כל כך סימפט אותו בהתחלה מתחיל לחוש אליו אהבה גדולה כי הוא נהפך ל"כבשה השחורה" של התכנית. הוא בהחלט מעניין הוובה הזה, שונה מהאחרים. לדעתי הוא נראה אדיש כשהשופטים מבקרים אותו כי הוא לא מבין את השפה, הוא לא כל כך מבין עברית אז הוא עומד בפנים חתומות וחמודות.

לדעתי

עדי פספסה את העונה. היא לא הייתה כל העונה כמה תכניות עוד נשארו? גלגל הצלה וחצי גמר וגמר? אם הייתי המפיק/ה הייתי נותנת לה צ'אנס שנה הבאה ובטוח שהיא לא תעוף כל כך מהר. נראה לי גם שכל הקטע עם קיריל זה בשביל הגימיק. בטח יעשו איזה ריקוד שלו ושל לידיה.

AntilopA2

New member
שרית הודחה תוכנית אחת אחריה

והיא רחוקה שנות אור מהרמה של עדי..

נדמה לי ששרית הצליחה

להחזיק עוד שתי תכניות. יש לי הרגשה שעדי תחזור בעונה הבאה. מין תחושת בטן כזו או אולי רצון תת הכרתי. אולי עדי לא רצתה לחזור? אני לא יודעת מה הסיפור אבל לדעתי להחזיר לגלגל הצלה רקדנים שעפו כל כך מוקדם לא מגיע להם עכשו גלגל הצלה כשזה ממש סוף התכנית כבר. אני לא יודעת מה השיקולים שההפקה עושה, עדי השתתפה בתכנית אחת בלבד (חוץ מהאודישונים, גם קיריל). מה הטעם עכשו להחזיר אותם כשאנחנו 3 תכניות מהסוף?

AntilopA2

New member
שרית החזיקה עוד תוכנית אחת

ולא ברור למה. לדעתי בהחלט מגיע לעדי. ומקווה מאוד שהיא לא תחזור בעונה הבאה, שתשקיע את המאמצים שלה במשהו יותר רציני מריאליטי בערוץ 2,שגם לא מעריכים בו את הכשרון שלה!

למעלה