שרשור סליחות

שרשור סליחות ../images/Emo28.gif

כן, כן, אתם לא צריכים להגיד לי, שעשו את השרשור הזה בפעם המי-יודע-מה, אבל הוא אני רוצה לחדש אותו שוב בגלל שתמיד יש אנשים שרוצים לבקש מהם סליחה.. לי יש רשימה דיי ארוכה, אבל חפיף: אמא- סליחה על כל הצרות שעשיתי לך... אבא- סליחה על ההתעצבניות שלי.. סרגיי (זה אח שלי)-סליחה על זה שאני אחות מרגיזה כל כך לחברה הכי טובה שלי- סליחה על זה שתמיד גרמתי לך לריב איתי.. למחנכת שלי- סליחה שאני לא מפסיקה לפטפט בשיעור... ו.... השאר לא זוכרת... נכון דיי ארוך? אני נוטה לעשות הרבה צרות...

גיגי123

New member
אין לי על מה לבקש סליחה! ../images/Emo98.gif

חחחח סתםםםם יש לי מלאאאאאאאאאאאא וואו וואו כמה יש לי לבקש סליחה מאנשיםםםםם

גיגי123

New member
שששששקט פהה!!!!../images/Emo98.gif

שקט בפורום מיכאלה!!חחח(במקום שקט ברפת כי את לא פרה חח)
לאב יוווו מעיינושלמתתתת

קבלו :

אם..פגעתי, הלשנתי, כעסתי, נשכתי, הרבצתי, בעטתי, שנאתי, סכסכתי, הכאבתי, ריכלתי, דיברתי, ציירתי, שיקשקתי, רצתי, דרסתי, קפצתי, בלבלתי, קרצתי, שיקרתי, עצבנתי, נאפתי, רצחתי, קילפתי, חתכתי, בניתי, פירקתי, שפכתי, שטפתי, או סתם הרטבתי, פצעתי או הרגזתי אותך אני הכי מצטערת שבעולם....באמת מכל הלב ליום כיפור...סליחה מישו שלח לי ונגנבתי על זה

צאצי

New member
ברצוני לבקש מחילה

מכל אלה שלא התייחסתי אליהם יפה ברצוני לבקש מחילה מה' על זה שכעסתי על אמא שלי היום ("כבד את אביך ואמיך למען יארכו ימיך") ברצוני לבקש סליחה על זה שהיום העלמתי עין מקבצן אשר מבקש נדבה קיצר אנשים סליחה

הסליחות שלי-

לטובי- שהאשמתי אותה ברצח עם המוני לגמדה שלי- שלא מרתי לה מספיק כמה היא מושלמת לביקי- שלא אמרתי גם לה כמה היא מושלמת למוטי-שלא הגנתי עליו מספיק כשקראו לו ברוב טמטום נחום לאמא שלי- שהרבצתי לך קודם עם הבקבוק שלי לאח שלי- שאני מבזבזת את חיי בנסיון להציק לו כמה שיותר לחברה הכי לא חברה שלי- שלא הרגשתי אותך קודם ולעצמי- שאין לי אומץ להשלים עם מי שהייתה פעם החברה הכי טובה שלי ויכולתי לדבר איתה על הכל. אני לא יודעת מה זה עוזר הסליחות, כי החלק של טובי גמדונה ביקי ומוטי זה לא בדיוק משהו, המשפחה שלי והחברה הראשונה זה די סתם, ואין ממש סליחה כאן, כי זה בעיקר קורה בטעות, אבל אני רק מקווה שיהיה לי אומץ עד סוף השנה לדבר איתה, אפילו שהיא פגעה בי נורא, אני רק רוצה להשלים איתה, ללכת איתה לבית ספר ובחזרה, לישון אצלה כמו פעם, להתנחל אצלה בבית ולחבק את הארנבון שלה כמו פעם, אבל יש לי הרגשה שזה לא יקרה. אני לא יודעת אם היא רוצה ואני לא יודעת איך לברר את זה.

KiShKooSh

New member
../images/Emo12.gif אני מושלמת../images/Emo35.gif

ומי קרא למוטי נחום
נ.ב אני יכתוב סליחות מחר, היה לי מבחן בתנ"ך היום ואם אני יתחיל סליחות אני יכתוב את זה לפחות כמה שעות...

ברור שכן ../images/Emo13.gif

לא סתם את מדורגת מקום שלי ברשימת האנשים האינטרנטיים שמכירים אותי הכי טוב. ומפוז את מדורגת מקום ראשון! בפורום תשוקות הם קוראים למוטי נחום.... טוב אבל הם רואים תשוקות אז זה מסביר. רגע. גם אני רואה תשוקות..... אז מה זה אומר עלי?

רוצה שאני אשלים בינכן ?

דרך איסיקיו/אימייל/מסנג'ר
כדאי לךך יהיה שווה(לחזור להיות חברה שלהה..) גם אני לא מזמן השלמתי עם חברה שליי... משנה שעברהה.. כבר חצי שנה זה היה ככה.. כי היא "גנבה" לי את מי שאני אוהבת. עזבי סיפור ארוך. יאאלה יום כיפורר..!!! תשלימי איתהה!!!
אני דורשת שמחר תשלחי לה מכתבב.. שאתם משלימות!!!

למעלה