שרשור סליחות.

מלאכית16

New member
שרשור סליחות.../images/Emo110.gif

הנה נגמר לו ראש השנה (טוב, עוד לא ממש נגמר, אבל תעמידו פנים שכן
), וכבר מגיע לו יום כיפור... אז..אמ...לרגל יום כיפור רציתי לבקש סליחה מכל אלו שפגעתי בהם עם ההערות המאוד לא-מצחיקות שלי שאני נוהגת לפזר לכל עבר, או פשוט אנשים שפגעתי בהם בכל דרך שהיא בעולם.
רציתי להגיד שאני אוהבת את כולכם המון המון המון המון, ושלפגוע בכם היה הדבר האחרון שרציתי לעשות אי פעם. כמובן שרציתי להזכיר שיש אנשים שחייבים לי שיחות טלפון (*שיעול קולני ביותר*- אם לא עפו לכיוונכם חיידקים, אתם פטורים משיחת טלפון.
) ואם אני כבר כאן- רציתי לציין שאני סולחת לכולם (כמעט לכולם, שני אלו שאני לא סולחת להם, יודעים מי הם
)
(כמובן שזה מעט מיותר, הרי-כמו שכבר אמרתי והזכרתי- הילה אף פעם לא כועסת. [אלא אם כן זה ממש רציני
] אבל תמיד נחמד להאריך את ההודעה בעוד כמה שורות.
) ושאני אוהבת את כולכם המון המון המון המון, ומקווה להישאר כאן לעוד שנים רבות וארוכות
(לא, לא, זה לא דה ז'ה וו, רק רציתי לחזור ולהדגיש
) ואני גם סולחת לסטף שהדביקה אותי בצננת
(*מתעטשת*
|אונס|) ואמ..אתם מוזמנים לבקש גם אתם סליחות על גבי שירשור זה...או סתם לשחק איתו דוקים.
לאב יה.

וונקי

New member
המממ

אני מבקשת סליחה מי כול מי שפגעתי בו פעם כי אני באמת אוהבת את כולכם בלי שום יוצא מין הכלל
ולפגוע בכם זה דבר יחדי שאני רוצה
ולכן אם פגעתי פה במשהו אני בכול לבי מבקשת סליחה כי פורום הזה הוא דבר הכי טוב שקרה לי
אוהבת את כולכם נורא

אממ...../images/Emo60.gif

אני רוצה לבקש סליחה מ... כל מי שפגעתי בו
אממ... ומי שלא יסלח לי יקבל
ויראה ככה
.. אויש!! ואז הוא שוב יצטרך לסלוח לי - ושוב הוא לא ירצה - ושוב הוא יחטוף
ואז שוב הוא יהיה
ושוב הוא יצטרך לסלוח לי.... מעגל קסמים קטלני למדי

De-Panther

New member
משהו בקשר לסליחות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

המורה שלי לתנ"ך הסביר בשעור האחרון משהו הוא אמר שאם מבקשים סליחה ממישהו 3 פעמים והמישהו לא סולח אז הסליחה עוברת בעצם צד... והכל עובר על זה שצריך היה לסלוח
אבל צריך גם לדעת איך לבקש סליחה ולא לנג'ס עם הסליחה וכמובן תמיד כשמבקשים סליחה זה באמת להתכוון אליה... ובגלל זה אנשים יש דברים קטנים שאני מבקש עליהם סליחה... הם לא באמת כל כך משנים לי וחשובים לי... אבל בכל זאת אני מבקש סליחה עליהם... אתם יודעים כל היציאות הקטנות האלה שלי מידיי פעם... אבל זה אני... אז אני מבקש סליחה על היותי כזה... אבל אני לא יכול ממש לשנות את היותי כזה כי זה פשוט אני ועובדה שלאנשים מסוימים זה בכלל לא מזיז אבל אם זה פגע בכם ובאמת פגע בכם סליחה ועכשיו לגבי הדברים הגדולים לגבי דברים גדולים אני בדרך כלל מבקש סליחה ישר אחרי שעשיתי משהו כזה ושמתי לב לזה אבל אם לא ביקשתי מכם סליחה ועשיתי למישהו מכם משהו שהוא כבר לא סתם בדיחה קטנה ולא מצחיקה אז סליחה על זה ואני מאוד מצטער על זה סליחה

סליחה!

סליחה מכל מי שאי פעם פגעתי בו או הצקתי לו או עשיתי לו משהו סליחה!

Gizmo14

New member
דוווקייםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

קנו לאח שלי דוקים ליומולדת
וגם בומרנג
אוף איזה ילדים שולתתתיייםםםם יש לו בכיתה
גנבתי לו את כל המתנות
דוקים זה ענק
אין לי על מה לסלוח לך
נכון
ויש לך על מה לסלוח לי
נו מילא
סליחה

Gizmo14

New member
אגב, אני ממש לא מאמינה בסליחות../images/Emo28.gif

בראששנה... לפי דעתי צריך לבקש סליחה ממישהו אחרי שעשית לו, או כשאתה מרגיש שאתה באמת מצטער.. זה לא חוכמה סתם לבוא בראששנה ולהגיד "סליחה סליחה סליחה"... אם מישהו היה פוגע בי ומנצל את ראששנה כדי להתנצל, לא הייתי סולחת. שיבוא כשהוא באמת מתנצל. ואני גם, לא מנצלת דברים כאלה. לא מנצלים חג כדי לשמוח ולא כדי לסלוח, לשמוח ולסלוח הם דברים שצריכים לבוא במהלך השנה, כל השנה
מי שמכיר אותי מקרוב יודע שכשאני מצטערת- אני אומרת סליחה ואין לי בעיה עם זה
(לירוני במיוחד
)

שניש

New member
ההילה מדברת מבטנה של שניש../images/Emo110.gif

גם אני לא מאמינה בסליחות של ראש השנה. ואם אני מעליבה אני בדר"כ מבקשת ישר סליחה (אלא אם כן אני לא מוצאת לנכון) רק רציתי לבקש סליחה בכלליות כזו...
בדר"כ כשאומרים סליחה ככה בראש השנה/יומכיפור אז זה גורם לאנשים לדבר על מקרים שבהם פגעת בהם ואולי לא שמת לב..ולכן אני עושה את זה, כדי שאני אוכל להתנצל בצורה יותר אישית לאנשים שפגעתי בהם ולא שמתי לב... את יודעת, כשמעלים את הנושא אז צפות כל מיני מועקות ודברים שאנשים שמרו בטן...
אמ..אני מזכירה לך את שיחת הטלפון שאת חייבת לי...
(ולמקרה שלא הבנתם- \ו הילה|תמנון
)

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

זו לא חכמה להתנצל בפני מישהו בראש השנה, ואחר כך להמשיך לעשות לו את הדבר הזה...

שניש

New member
רגע, רגע, רגע...הולד איט../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אתם רומזים על משהו
כי אם אתם כן, אז הגידו לי את זה בפרצוף ואל תרמזו.

sarah

New member
לא מסכימה לחלוטין !!!../images/Emo31.gif

כמובן שיש אנשים שסתם מנצלים את ראש השנה בצורה אדיוטים בשביל לבקש סליחה חסרת משמעות על כלום אבל בשבילי לפחות זאת תקופה לנסות לחשוב על כל הדברים הלא נחמדים הקטנים שעשיתי, לא אלה שאני אלך לבקש אחריהם סליחה אלא הדברים הקטנים של החיים שהייתי רוצה להיות יותר נחמדה בהם, הדברים שלא ניצלתי את ההזדמנות לבקש סליחה בשבילם והאנשים שלא הבנתי שפגעתי בהם עד שישבתי לחשוב על הסליחות של ראש השנה לכן אני חושבת שהסליחות האלה הן רעיון ממש לא רע, אם משתמשים בו נכון, למרות שנורא מדכא

Toujours Pur

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ראש השנה זאת הזדמנות לעצור ולחשוב על כל מה שעשית בשנה שעברה ואיך אתה רוצה שתיראה השנה הקרובה. חלק מהעניין הוא גם בקשת סליחה מאנשים שפגעת בהם ונסיון לתקן, אבל בטח שזה לא תירוץ לא לעשות את זה במשך כל השנה. וצחי - ברור שאם רק אומרים סליחה בפה וממשיכים לפגוע זה לא שווה כלום.. איפה שמעת שזה מה שאמורים לעשות בראש השנה? ואם כבר - אז אנצל את ההזדמנות.. סליחה באמת באמת אם פגעתי במישהו/י, ואני אשמח אם הם יגידו לי את זה!

נראה... ../images/Emo57.gif

אוקיי, דבר ראשון לבקש סליחה מההורים שלי על כך שלפעמים אני מפונקת קטנה ומעצבנת (לפעמים
? תמיד!). סליחה לאנשים שהעלבתי, אבל רק לאלו שהעלבתי בטעות. לאלו שהעלבתי בכוונה: זה הגיע להם. האמינו לי
, אני לא מציקה לאנשים סתם ככה. סליחה לכל האנשים שמיכרתי לThey're coming to take me away ועכשיו השיר הזה יוצא להם מכל החורים. סליחה לשיר, שאם כבר מדברים על שירים שנדבקים, הדבקתי להרבה יותר מדי שירים שנתקעו לה לשבועות
סליחה לאנשים שאני מדברת איתם בטלפון כשאין לי כוח לדבר עם אנשים, ואז אני נשמעת מגעיל. זה לא אתם, זו אני. יש לי בעיה עם לדבר בטלפון שעות על גבי שעות ויש בערך שני אנשים בעולם שאני מסוגלת לנהל איתם שיחה באורך הנ"ל בלי להתפגר באמצע
. סליחה לפרשיוס, שאני עושה לו חיים קשים מדי פעם למרות שאני לא מתכוונת. בדרך כלל, כלומר
. סליחה לנופר, שאני מזמברת לה בשכל. סליחה לסבא וסבתא, שאני לא באה לבקר אתכם מספיק. סליחה לג'יי קיי רולינג, שהפסקתי לקרוא באובססיביות כפייתית את הספרים שלה. אני מניחה שהיא תוכל לחיות גם בלי זה, אבל מה לעשות שבשורות טובות יושב שם ומחייך אלי? הא? מה? מה?! סליחה לכל אלו שנמצאים ברשימת האייסיקיו שלי ואני לא מדברת איתם. אני סנובית שלא טובה בשיחות חולין. סליחה עולם: האוויר עליך, התרופה לאיידס עלי

shloompi

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif

לא סולחת
אם אני אשמע עוד פעם שטויות בסגנון זה שאת "מזמברת לי בשכל", את תקבלי מכות במפגש הבא

שניש

New member
כאן שניש מדברת מבטנה של הילה../images/Emo56.gif

ואחרי השתלטות קצרה על המקלדת ע"י הילה... (וסורי קסם....
) אני גם רציתי באווירת חג זו (למרות שהוא כבר עבר
) שאני מצטערת אם פגעתי ברגשות של מישהו...או מישהי...
אני יודעת שלפעמים אני יכולה להיות קרצייה, מעצבנת וחסרת טקט בעליל...אבל אני מבטיחה שזה לא בכוונה
ואם פגעתי במישהו מכם ,אנא אמרו לי כדי שאוכל לתקן דרכיי
אז שנה טובה
צום קל
והילה......אני אהרוג אותך!!!!!
סולחת לי

למעלה