שרשור סלבס תלבישו בייס כמו אחד הסלבס האהובים עליכם ושרשרו לכאן בהצלחהה
ז זברה נוחרת New member 10/1/06 #1 שרשור סלבס../images/Emo97.gif תלבישו בייס כמו אחד הסלבס האהובים עליכם ושרשרו לכאן בהצלחהה
T The phantom of opera New member 10/1/06 #2 ../images/Emo183.gifהו.. מישה../images/Emo99.gif נו.. מיכאל קירקילן בייס ILCK
S shi66 New member 10/1/06 #3 ../images/Emo68.gifאמל'הההההההההההההההההההההההה איזה מדהים איך עשית ת'מיקרופון מהממם!!!!! ואת הנעליים!!!! והחולצה!!!! והמכנסיים!!!!! הכל כל כך מהמממם ויפה;!!!!!! אבל המקרופון במיוחד איזה יפה ממש אמיתי והשיעררררררררר אני במקומך הייתי הכי גאה בעולם !!!!!
../images/Emo68.gifאמל'הההההההההההההההההההההההה איזה מדהים איך עשית ת'מיקרופון מהממם!!!!! ואת הנעליים!!!! והחולצה!!!! והמכנסיים!!!!! הכל כל כך מהמממם ויפה;!!!!!! אבל המקרופון במיוחד איזה יפה ממש אמיתי והשיעררררררררר אני במקומך הייתי הכי גאה בעולם !!!!!
T The phantom of opera New member 10/1/06 #4 ../images/Emo183.gifתודה../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif לא הגזמת....
S shi66 New member 10/1/06 #5 ../images/Emo68.gifבבקשהההההה והגזמתי ואני עדיין מגזימה זה מדהים!!!!!!!