שרשור סיפורים.

Lost Oath

New member
שרשור סיפורים. ../images/Emo63.gif

למה לא? משעמם לי godamn!
An old story was that a young boy went to a kung fu master to learn how to fight .Why do you want to know how to fight says the old man,so people will be afraid of me he says and will never want to fight me. Mmmmnn says the master first you must strengthen your body.He gives him one of his newborn calfs and points to a tree that has just started growing,just a sap in the ground. Hold the calf and jump over the tree 25 times a day. He does this everyday for 5 years by that time the calf has fully grown into a cow and the tree is 10 feet tall.The student never learnt how to fight but then again who would want to start a fight with anyone who can pick up a cow and jump over a tree with it. אשמח לקרא עוד בסיגנון להעביר את הזמן...

סיפור הזן החביב עלי:

בא התלמיד אל מורהו ואמר: מאסטר, מה מקורם של ריבוא הדברים? עשרת אלפי החיות, מניין הן באות? השיב המורה: הכל בא מן האין. ריבוא הדברים מקורם רק באין. למחרת בא התלמיד אל מורהו ושאל: מאסטר, לאן הולכים ריבוא הדברים? עשרת אלפי החיות, מה יהיה בסופן? השיב המורה: הכל הולך אל האין. ריבוא הדברים סופם לחזור אל האין. למחרת, בא התלמיד אל המורה ושאל: מאסטר, מה מקורו של האין? לאן האין הולך? הוריד המאסטר את נעלו, והרביץ לתלמיד בחוזקה על ראשו.

../images/Emo45.gif

אצלנו היה פעם סיפור שאיש בה אל מורו ואז האיש אמר למורו אני רוצה להיות רוחני והכל. והמורה שאל למה באיזה מובן והתלמיד ענה רוצה להתאחד עם הרוח ולהנות מן השם לשמוע את גלי הים מצבע הקשת בענן ויופי הפרחים. והתחיל לחפש מורה שילמד אותו רוחניות. ופתאום יום אחד הוא נתקל בכמה ערסים והוא אמר להם אני לא רב אני אחד עם היקום איש שלווה שרואה את האר באו אחרי תהנו מהפרחים הגלים הטבע תהנו מהחיים אל תהיו חומרניים אהבה ושלום כבדו אחד את השני. ואז אחד הערסים נתן לט מכות אז הוא פיצץ להם את הצורה בתגובה והכניס אותם לבית החולים כי הוא למד שיטות יעילות וחזר למורו.

כל סיפורי הזן דומים, לא?

תלמיד ומורה, התלמיד שואל שאלות קיטבג ומקבל זבנג מילולי או פיסי.

אם יש משהו שלמדתי מפורום טולקין

זה שכל דבר דומה לכל דבר אחר אם רק מתאמצים מספיק, ושאם אין בדמיון הזה כדי להאיר איזשהו פאן של אחד משני הדברים "הדומים" הרי שהוא חסר משמעות.

אם יש משהו שאני למדתי על טולקינאים

זה שהם מפחידים דת? חגים וטקסים מיוחדים? המחתרת הבולטר... אהממ, כן. המחתרת האחרת? הליבנתיים מול הלוטמיים? המילון? אנציקלופדיה ארדה? מילון קלינגוני-קוונייתי? הסילמאריליון? בבקשה, היה לנו פורום נטול טולקין כמעט יומיים. את לא רוצה להגיע לשלושה ימים?

למעלה