שרשור סיטואציה

טוולי

New member
שרשור סיטואציה

( קררדייט לפורום עברי לידר ) אז ככה, דמיינו את הסיטואציה הבאה: אתם קמים בבוקר ומגלים שכל החדר שלכם מרוקן מהדיסקים ומהפוסטרים של הגיימבויז שאספתם כל כך הרבה זמן. לאחר מכן, אתם באים לפרסם הודעה עצבנית בפורום הזה על מה שקרה לכם, אתם רושמים את הכתובת של האתר ומגלים שגם הוא לא קיים, ו באותו הרגע מחפשים את הכרטיסים, את התמונות ואת כל שאר הדברים שקשורים לגיימבויז ומגלים שגם הם נעלמו הגיימבויז מעולם לא היו קיימים, הכל פרי הדמיון שלכם. מה תעשו ?!

אממ..ניראה לי שאני היי'תי...

מתחילה לחפש אם שרון אושרי ערן אביחי ואדם קיי'מים קודם :| חחחחחחחחחחח ואז אני היי'תי מקימה אותםםם
גפ ככה אני זוכרת את כל השירים שלהם בעל פה אז היי'תי גוררת אותם לרוברטו ואז משחזרת להם ת'מילים לכל השירים
ואז כן היו גיי'ם בויזזזזזזז
=]]]]] זה אם היי'תי מוצאת אותם אם לא אז לא יודעת מה היי'תי עושה [ פחח אל תתיחסו אליי' היום :| ]

בויאננה טולי איזה שאלה דפקת לנו

פה..
אמ..אני חושבת שאם זה היה בכלל..אז הייתי קודם כל פותחת טלוויזיה..והייתי מוודעת אם הם באמת נעלמו להם באוויר.. ואז..אם הייתי מגלה שהם באמת נעלמו ככה..אז הייתי מתקשרת לסוכנות רוברטו..למרות אני לא סובלת אותו..אז הייתי שואלת ומבררת אם זה באמת קרה.. והייתי פשוט משגעת אותםםםם! חח ואם זה היה קורה..אז הייתי באבל כל הזמן! כי אין לי וידה בלעדיי הבויז שללי! מבינים?

MaStuLa76

New member
וואי אנהי חושבת ש..../images/Emo141.gif

גם אם היו נעלמים מהעין הם תמיד היו נישארים בלב

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאתחיל לחפש אותם!!

חחח.. אני אתחיל עם אושיי.. חחח.. אני אלך למושב מאור ואחפש בככככככככככככככככככככככככככככללל המושב

אני הייתי הולכת לפסיכולוג../images/Emo4.gif

כיי היתיי בטוחה שאני לא פסדר בראשש
חחסס וחליללהההה כפפרעעלליההםם אם הם לא היו קיימים איך הייתי מכירה אותכן?!

אממ ... מה הייתי עושה ??

וואי זה חתיכת סיטואציה קשה ... אממ ...הייתי פשוט אומרת לאבא שלי אם הוא היה קיים חחחחח פשוט הייתי צוחקת ואומרת לעצמי שזה מוזר ופשוט ממשיכה הלאה ... חח ... איזו אופטימית אני ...

חח ממשיכה הלאה?! טוב..../images/Emo3.gif

באמת אופיטימית... חחח אני כבר מתכננת על פסיכולוגים והיא ממשיכה הלאהה...סחתייין על האופטימיות שלך..

תודה .... חחח

אמרתי שאני אצום ? ניסיתי חברה שלי הכינה פופקורן וזה גירה אותי אז שברתי ת'צום לא נורא ... אני אנסה שנה הבאה ... חחחחח כן אני אופיטימית אה ..? חח כולן פה אמרו שהן ילכו לפסיכולוג או שהןיהיו באבל רק אני אמשיך הלאה חחחחחחחח

למעלה