שרשור סיטואציה.

Margarita chum

New member
בואי איתי מחר לשם בכל מקרה...

יצא לך לראות כמה ירוק שם!?......
-המון חומד ירוק!!!! בואי נעשה סיבוב, מה אכפת לך, ידיד שלי הגניב לי פיג'מת משוגעים משם
מחר הולכים ללאבסונג!!!!!!!!!!!!!!!! ליאור, רוצה לבוא?!.

האגוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני מבינה בדיוק למה הוא הגניב לך אותה!
מחר לאבסונג
יאאאאא, לירן!!!

matanky1

New member
תגידו...

מישהו הולך להופעה של עברי לידר מחר במרינה??! כי אני לא יכול ללכת......... ואני ממש רוצה וזה לא אופרררררררררררררררררררררררררר אני יהרוג את המוניות החארות האלה יקרנים מפגריםםםםםםםםםםם מילא רציתי לנסוע באוטובוס ב-5 בערב ולהגיע ב-6 ככה למרינה לחכות עד 9 , כאילו לשלםם לחכות להופעה ואזזזז להיות בהופעה ולראות את הבן הכי מושלם בעולםםםם ואז לחזור וזה הבעיה שזה עולה 380 מונית עד חיפה :O ואין אוטובוסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה לא אופררררר וואי אני רוצה שיהיו לו כבר הופעות בצפון לפחות בחדרה נו משהו קרוב לחיפה חחחחחחחחחחח יאללה שרשרו פה אם ידוע לכם מתי יש לו הופעה בצפון..... ואם ידוע לכם תאריכים מדויקים ומקום חחחחחחחחחחח לא לכתוב חודש אממ לא יודע איך אומרים קיצור לא לכתוב חודש 10... חחח בהיי

matanky1

New member
עוד דבר אחד.....

אם מישהו הולך להופעה בהרצליה ויש לו מצלמה דיגיטלית והוא מתכוון לצלם אז... האייסיקיו שלי הוא - 211364381 והמסן - [email protected] והאימייל- [email protected] :) מי שמצלם בקשהההההההההההההה דברו איתי באחד מהרשימה שנתתי לכם
מתן

Margarita chum

New member
על אמנות השרשור שמעת? ../images/Emo9.gif

זה לא הפורום המתאים לעשות בו שגיאות כאלה,
להבא.....

matanky1

New member
חחחחח

האגוש נו את הולכת??? אף אחד לא עונה מי הולך ואני רוצה תמונותתתתתתתתתתתת שלו ..... חחחחחחחחח

matanky1

New member
מה הקשר??

אני רוצה לשרשר שם ... יש בעיה?! פנה למנהלי הפורום!!!

Naych

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמג

מתן ../images/Emo6.gif,

אמרתי לך לא לעשות לי בלאגן בפורום, לא?
אני אדבר איתך כשיהיו לו הופעות בצפון ואגיד לך מתי, איפה, כמה ולמה.. טוב?

ברוש15

New member
אתה אמיתי?../images/Emo12.gif

טוב אם אורעד מכירה אותך כנראה שכן
אבל אמ..אמאלה:|

עזבי אמיתי,

אני לימדתי אותו שנה שעברה. אני עיצבתי אותו
טיפחתי אותו
גידלתי אותו!!!111
[טוב, כאילו לא. אבל בערך. תראי מה יצא
]

matanky1

New member
חחחחחחח מה זאת אומרת מה יצא??

מה זאת אומרת אם אני אמיתי??? ומה זה מה יצא?! מה שיצא זה בן אדם משכיל...... :) וחולה לעיברי לידר על התחת..... כאילו לא על התחת אלא על השירים... חחחחחחח בהיי

למעלה