שרשור סיטואציה.

שרשור סיטואציה.

[נגנב מפורום היהודים
] אז ככה, דמיינו את הסיטואציה הבאה: אתם קמים בבוקר ומגלים שכל החדר שלכם מרוקן מהדיסקים ומהפוסטרים של עברי שאספתם כל כך הרבה זמן. לאחר מכן, אתם באים לפרסם הודעה עצבנית בפורום הזה על מה שקרה לכם, אתם רושמים את הכתובת של האתר ומגלים שגם הוא לא קיים, ובאותו הרגע מחפשים את הכרטיסים, את התמונות ואת כל שאר הדברים שקשורים לעברי ומגלים שגם הם נעלמו, עברי מעולם לא היה קיים, הכל פרי הדמיון שלכם. מה תעשו

אוי נורא:S

בטח לא הייתי מתחילה לספר לאנשים וזה.. עוד יחשבו שאני משוגעת..חח אבל זו שאלה קשה...:S הייתי מנסה לדב עם אנשים שהיו בפורום אולי זה קרה גם להםXD

../images/Emo18.gifפוטנציאל לסכנה../images/Emo18.gif

איך את בכלל מעלה אפשרות שעברי מעולם לא היה קיים ? את רוצה להסתבך עם מתן?

matanky1

New member
איך אתם חושבים על זה אפילו??!!1

הבא שיעלה את הנושא אפילו יושעה מהפורום.!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם ......... אל תחשבו על דברים נוראים שיכולים לגרום לכם למות :( והנה משפט הפוך מהסיטואציה הלא נורמלית הזו.... " אם הייתי מלשין הייתי מלשין לאלוהים שברח לו מלאך " עברי - ההוכחה שקיימים מלאכים לא רק בשמיים :) אחח איזה משפט נכון והיום ראיתי את מנהלת הפורום בבית ספר שלה :D חחחחחחחחח אני מציק אני רודף אחריה לכל מקום... בהיי

sharwan

New member
וואי. רק המחשבה על זה מפחידה..

אני נראה לי הייתי משתגעת לגמרי.. ואז בטח להורים שלי היה נמאס אז הם היו שולחים אותי לשער מנשה. ואז הייתי מתעצבנת שאף אחד לא מאמין לי- אז בטח הייתי מתאבדת.

maymayush

New member
חח הייתי חושבת שכנראה אני מוכשרת

הרבה יותר משחשבתי... להמציא כאלה שירים יפים בראש שלי? חח סתם... בטח הייתי מרגישה מוזר... האמת אין לי מושג. מוזר מדי.

sharwan

New member
גמלי זה קורה ../images/Emo12.gif

את חושבת שמשו לא בסדר איתנו?

האגוש

New member
הו, קריפי ../images/Emo12.gif

וואו, אם עברי לא היה קיים, זה אומר שגם הרבה חברים שלי לא קיימים?
באסה! אממ..מעניין
היו מאשפזים אותי במוסד לחולי נפש או משהו
[שלוותה, מרחק הליכה מהבצפר שלי
] כי אנשים לא היו מבינים מה אני רוצה מהחיים שלהם.

Margarita chum

New member
הגרי יקרה!! אפילו לא מרחק הליכה..

בואי איתי מחר למחששה אחרי שיעור ספורט, אני אעשה לך סולם גנבים ונעביר אותך את הגדר

למעלה