ראיתי סרט עם הבדיחה הזאת XD אבל שכחתי מזה אומר O_o
P PerfectSP New member 7/6/08 #56 XDDDD ../images/Emo190.gif אני מאמינה שיש לך פוטנציאל לעוד,אבל לא יותר מדי^^ בטח לא מעל 1.80 לדעתי אבל כאילו זה לא שאני מבינה בזה יותר מדי חח
XDDDD ../images/Emo190.gif אני מאמינה שיש לך פוטנציאל לעוד,אבל לא יותר מדי^^ בטח לא מעל 1.80 לדעתי אבל כאילו זה לא שאני מבינה בזה יותר מדי חח
P PerfectSP New member 7/6/08 #55 אה..כה.. אם הוא מהצד שמוריש גנים^^ ../images/Emo190.gif יש לי בת דודה 1.90 בערך ובן דוד כמעט 2 מטר אבל הם קיבלו את הגובה לא מהצד שקשור אליי^_^
אה..כה.. אם הוא מהצד שמוריש גנים^^ ../images/Emo190.gif יש לי בת דודה 1.90 בערך ובן דוד כמעט 2 מטר אבל הם קיבלו את הגובה לא מהצד שקשור אליי^_^
P PerfectSP New member 7/6/08 #81 XDD ../images/Emo190.gif כדורסלנים חחח ובארה"ב כולם מעל 1.90 בכדורסלXD
T talosh1234 New member 7/6/08 #82 אחשלי כדורסלן XD אבל הוא לא עד כדי כך גבוה .. הוא בכיתה י' זתומרת שהוא לא "כדורסלן" הוא פשוט משחק כדורסל מכיתהההההההה ב' נראלי |:
אחשלי כדורסלן XD אבל הוא לא עד כדי כך גבוה .. הוא בכיתה י' זתומרת שהוא לא "כדורסלן" הוא פשוט משחק כדורסל מכיתהההההההה ב' נראלי |:
P PerfectSP New member 7/6/08 #95 חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif כדורסל זה ררר גם אח שלי פעם שיחק כדורסל^^ והוא לא גבוה,1.76 או משהו חח (לא גבוה כי בNBA שחקנים נמוכים זה 1.90)
חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif כדורסל זה ררר גם אח שלי פעם שיחק כדורסל^^ והוא לא גבוה,1.76 או משהו חח (לא גבוה כי בNBA שחקנים נמוכים זה 1.90)
T talosh1234 New member 8/6/08 #96 גם אח שלי 1.76 בערך ../images/Emo6.gif אוח אני שונאת לדבר עליו הוא כ"כ מציק.
P PerfectSP New member 8/6/08 #98 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif האח השני שלי כ'כ מציק. שאיתו יש לי הפרש של שנתיים וחצי, כמו בינך לבין אח שלך.. זה תמיד ככה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif האח השני שלי כ'כ מציק. שאיתו יש לי הפרש של שנתיים וחצי, כמו בינך לבין אח שלך.. זה תמיד ככה
T talosh1234 New member 8/6/08 #99 לי שי רק אח ואחות .. אחותי היא כמו אחותי כזה אנחנו מדברות על הכל .. היא שנה מעליי ואח שלי מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !@#$#%$^%&^*&*&)*)*&^%$#@!~@ וגם אבא שלי מצטרף אליו .. אני כל יום מקבלת ת'פיוזים עליהם ||: חייבת לפרוק ככה שזה עלה 1#@@!$%#%^*&*&JIR#TGTE@G#~!@#@#$ #%^$&^)*&^ נרגעתי
לי שי רק אח ואחות .. אחותי היא כמו אחותי כזה אנחנו מדברות על הכל .. היא שנה מעליי ואח שלי מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !@#$#%$^%&^*&*&)*)*&^%$#@!~@ וגם אבא שלי מצטרף אליו .. אני כל יום מקבלת ת'פיוזים עליהם ||: חייבת לפרוק ככה שזה עלה 1#@@!$%#%^*&*&JIR#TGTE@G#~!@#@#$ #%^$&^)*&^ נרגעתי
P PerfectSP New member 8/6/08 #100 XDDDDD ../images/Emo190.gif תגידי תודה. שני אחים.גדולים.שמאליים!@# ~ואני נתקעתי ימנית,ז"א שנדפקתי בכל מה שקשור לתופים,גיטרה ושאר הירקות~ חחח איך אני שונאת אחים מעצבנים!!!
XDDDDD ../images/Emo190.gif תגידי תודה. שני אחים.גדולים.שמאליים!@# ~ואני נתקעתי ימנית,ז"א שנדפקתי בכל מה שקשור לתופים,גיטרה ושאר הירקות~ חחח איך אני שונאת אחים מעצבנים!!!
T talosh1234 New member 8/6/08 #101 חחחחחחחח אויי באסה X= אויי כמה שאני מסכימה איתךךךךךךךך !@#$%^&* אחים זה לא עם טוב.
T talosh1234 New member 6/6/08 #38 מפתאום .. אני רואה ילדים הולכים וגדלים שזה מפחיד XD הגבוהים מבניהם הכוונה הנמוכים אצלנו נשארים נמוכים מאוד נמוכים
מפתאום .. אני רואה ילדים הולכים וגדלים שזה מפחיד XD הגבוהים מבניהם הכוונה הנמוכים אצלנו נשארים נמוכים מאוד נמוכים