שרשור סופ"ש!

שרשור סופ"ש!

משהו טוב שעשה לך את השבוע: משהו רע שהרס לך את השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מה עשית היום חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- שיהיה לכן סופש נעים :)

אנייי123

New member
סופ"ש נעים :)

משהו טוב שעשה לך את השבוע: ברית לאחיין של חבר שלי והיה ממש שמח וכיף משהו רע שהרס לך את השבוע: שהוא לא היה איתי שם! חח אכזבת השבוע: דחו לחייל המדהים שלי את הרגילה =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: מכתב לאחי של קובי אפללו תוכנית השבוע: ללמוד בעיקר חח סרט השבוע: הלוואי והיה לי זמן... ספר השבוע: גנובה. אחד הספרים! מאכל השבוע: פיצה =] יציאת השבוע: איפה... הלוואי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה של חברה טובה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר + מה שלום החייל? תודה לאל טוב! יוצא / סוגר? סוגר =\ מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים מה עשית היום חמישי]- למדתי תוכניות למחר [שישי]- לישון!!! תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל תוכניות לשבוע הבא- אין הרבה.. שיהיה שבוע נפלאאא לכולן :)

god girl too

New member
אני ../images/Emo192.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: בערך הכל רגיל, לא היה משהו שונה
משהו רע שהרס לך את השבוע:
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: Lady Gaga - Born This Way
תוכנית השבוע: 16 and Pregnant
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: שניצל עוף
יציאת השבוע: היה לידיד שלי יום הולדת והיה ממש כייף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה שבוע מושלם
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר והיה ממש כייף
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 3 וחצי חודשים מאז שנפרדנו בטלפון
מה עשית היום חמישי]- יצאתי למסיבה כרגיל והיה כייף
תוכניות למחר [שישי]- אני נוסעת לחברה שלי לצפת
תוכניות למחרתיים [שבת]- אני יחזור ממנה מאוחר אז לא יהיה משהו מיוחד
תוכניות לשבוע הבא- כרגיל עבודה ובילויים, אני אוהבת את החיים האלה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: כנס יחידה ביום שני.. קצת לצאת מהמשרד וגם לסיים מוקדם :) משהו רע שהרס לך את השבוע: הלך האוטו :( עכשיו הוא במוסך.. אכזבת השבוע: האוטו עוד לא יצא מהמוסך.. שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי. עוד מעט מסיימת את עונה 6! סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: . יציאת השבוע: . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילת!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר כרגיל ^^ מה שלום החייל? מעולה! אני חושבת ^^ יוצא / סוגר? יוצא :) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת לפני שבועיים. מה עשית היום חמישי]- הכנתי לבחור עוגיות והלכתי לישון מוקדם כרגיל חח תוכניות למחר [שישי]- נוסעת אליו בצהריים :) וצריך להחליט לאן יוצאים בערב. תוכניות למחרתיים [שבת]- מקווה להיות איתו כמה שיותר!! .. ויש גם איזה על האש עם המשפחה שלי אומשהו ואין לי כוח לזה. תוכניות לשבוע הבא- סופ"ש הבא אילת עם המשפחה D:

אז...

משהו טוב שעשה לך את השבוע: הייתי ברטורנו ביום שלישי! מטעם בצפר.. אבל היה מדהים, יש שם את הנוף הכי יפה בעולם! משהו רע שהרס לך את השבוע: לא יצא לי ולחייל לדבר הרבה.. אכזבת השבוע: הוא אמר לי שהוא יסגור שבת :( שיר שלא הפסקת לשמוע: Robbie Williams - Feel תוכנית השבוע: -- סרט השבוע: It's a boy girl thing ספר השבוע: חברה של חייל ^ ^ מאכל השבוע: פיצההה יציאת השבוע: כל יום הייתה יציאה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום ראשון- יומולדת 19 לאחי הגדול! אבל הוא יוצא ביום ראשון לבסיס.. אז נחגוג לו בשישי או שבת כשהוא יחזור הביתה, והצנחן שלי יבוא!!! (הם חברים.. :S ) יום שני- צילומים לספר מחזור, ובכל שאר הימים מבחנים למגמות בתיכון ועוד כמה מבחנים בכללי.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר, אבל יש מקום לשיפור! מה שלום החייל? יותר טוב, הוא היה בניתוח בברך אבל כמו שהוא אומר 'זה משו קטן' [וכמו שאני מכירה אותו, הוא סוג של גיבור וג'נטלמן, הוא אפעם לא יגיד שכואב לו ותמיד יעשה מה שטוב לאחרים.. ובשום פנים ואופן לא מוכן לקבל גימלים!] יוצא / סוגר? סוגרררררררררררררררר :'( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר יצא, לפני שבועיים התראינוו מה עשית היום חמישי]- את האמת ששום דבר מיוחד.. תוכניות למחר [שישי]- היום! -> מסיבת הפתעה לידיד טוב שלי! תוכניות למחרתיים [שבת]- להתכונן לכלכך הרבה מבחנים... :( תוכניות לשבוע הבא- יומולדת לאח שליייייייייייייייייייייייייייייייייייי!! ולראות את הצנחן שלי סופסוףף

לכל שבוע יש גם סוף, וטוב שכך ../images/Emo8.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: יום רביעי נפגשנו בסוף. היה לו אפטר,וישבנו ודיברנו על הכול והשיחה הייתה ממש עם כבוד וכל אחד אמר את דעתו ושאלנו שאלות ודיברנו על כל מיני דברים שלא היו פתורים.. זאת הייתה סגירת מעגל, ושיחה מאוד חשובה שהיינו צריכים לעשות אותה. אני שמחה שזה קרה כי ככה אני מרגישה הקלה ושאני סוף סוף יכולה להתחיל לחיות ולהמשיך הלאה וכמובן להתגבר עליו!
משהו רע שהרס לך את השבוע: יום שני היה לי 3 מבחנים ביום.. זה פשוט היה טירוף !! 6 שעות של רק מבחנים בביולוגיה, אנגלית ומתמטיקה. היה סיוט!
אכזבת השבוע: כל המבחנים שהיו.. לא הצלחתי בהם כמו שרציתי.
שיר שלא הפסקת לשמוע: שחר אלגבי- כל המילים
תוכנית השבוע: האח הגדול, פלפלים צהובים סרט השבוע: אווטאר
ספר השבוע:
מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: אתמול יצאתי עם אמא שלי ואחותי לשופינג וקניתי שמלה ממש יפה ב350 שקל אבל היא שווה את זה!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קשה אבל סבבה לגמרי כי היום היה לי יום חופש :) מה עשית היום חמישי]- הלכתי לקנות שמלה עם אמא ואחותי, הייתי אצל בת דודה שלי עד 4 בבוקר. שיחות נפש אל תוך הלילה חח תוכניות למחר [שישי]- מסיבה בתל אביב!!
תוכניות למחרתיים [שבת]- לישון הרבה, ללמוד
תוכניות לשבוע הבא- לימודים, סטודיו.. וזהו בעיקר! סופ"ש מושלם לכולם!!

שבת שלום בננות יקרות ../images/Emo13.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: עשיתי החלקה יפנית בשיא הספונטיות, לא יודעת אם אני מרוצה.. אהבתי את התלתלים החמודים שלי
משהו רע שהרס לך את השבוע: מממ לא היה כזה, ממש בקטנה רבתי עם מישהו. אכזבת השבוע: לפתוח את האתר של הבנק ולראות שהחודש בזבזתי 7 אלף שקל..
שיר שלא הפסקת לשמוע: "אהבת נעורי" ו"VIVA FOREVER" תוכנית השבוע: ראיתי רק חצי פרק מהשרדות.. אז השרדות חח סרט השבוע: - ספר השבוע: אבא עני אבא עשיר שעוד לא סיימתי מזה חודשיים מאכל השבוע: סודוווווךךךךך
אהבה מביס ראשון
יציאת השבוע: היום.. בעזרת השם יהיה טואוב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחפוף ולקוות שההחלקה באמת הצליחה, לקנות תחפושת מהמממממת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אין תלונות
השבוע התחלתי את הקורס באנגלית.. נקווה לתוצאות טובות מה שלום החייל? אין יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? חודש וחצי + מה עשית היום חמישי]-בבוקר הייתי בוול סטירט התחיל הקורס, סיבוב קצרצר בעזריאלי ואז לכמה שעות טובות במספרה. תוכניות למחר [שישי]- בערב מסיבת גיוס לכמה חברות טובות.. תוכניות למחרתיים [שבת]- לעבוד תוכניות לשבוע הבא- לעבוד וכמה שיותר חח החשבון שלי צועק הצילו!!

maayanimi

New member
:)

משהו טוב שעשה לך את השבוע: נו באמת- כל השבוע היה מושלם! איטליייייייה!! משהו רע שהרס לך את השבוע:-- אכזבת השבוע:-- שיר שלא הפסקת לשמוע:-- תוכנית השבוע:-- סרט השבוע:-- ספר השבוע:-- מאכל השבוע:אממ הרבה: פיצה, פסטה, גלידה איטלקית, המבורגר, קפה טוב, וכו' וכו'.. נו איטליה. יציאת השבוע:חחחח גם הרבה- אבל היה כיף בhard rock cafe - קוקטייל מוצלח ואוכל טעים:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כלום. איך נגמרה החופשה? איך?!?! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה פשוט פנטסטי:) חלום! מה שלום החייל?טווב יוצא / סוגר? יצא- היה בשבוע רגילה עכשיו מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אממ לפני כמה שעות מה עשית היום חמישי]- חחח הייתי עדיין ברומא- עשיתי שופינג, קניתי מגפיים מהממות:) תוכניות למחר [שישי]-הגעתי מוקדם בבוקר הבייתה. ישנתי. אכלתי, נחתי.. לא משהו מעניין. והיום אני לא אצא אני עייפה מידי..כנראה הולכת לראות סרט אצל החבר:) תוכניות למחרתיים [שבת]-לא משהו מיוחד. ארוחת צהריים אצל החבר תוכניות לשבוע הבא- צבא........... איך אפשר לחזור אחרי כזה שבוע מושלם?!?! ובנימה אופטימית זו- סופ"ש נפלא ושבת שלום בנות!

קוקיי ברוכה השבה לישראל!!

איטליה מדהימה,הייתי שם 3 פעמים אבל אף פעם לא ברומא.. ספרי יותר איך היה, פרטים, חוויות!

maayanimi

New member
תודה בובה!:)

חחח ועדיף שאני לא אחפור על זה פה, נדבר בפייסבוק:) אבל היה פשוט חלום. בקיצור נמרץ חחח

למעלה