שרשור סופ"ש ^^

yael627

New member
שרשור סופ"ש ^^

שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים כרגע? אחר: שאלת השבוע - את זה נשאיר לזוער

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש *או טאריה*: Falling awake
שיר/י השבוע לא של נייטוויש *או טאריה*: Tori Amos - 500 Miles + Not Dying today, והמון של לנון
אמן/אלבום השבוע: טאריה, ג'ון לנון
משהו טוב שקרה השבוע: בריכה, חנוכת בית אצל חברה, חברה אחרת שמודיעה שהיא מתחתנת בסוף החודש! אחרי 8 שנים עם הבחור!!!
משהו רע שקרה השבוע: רציתי ללכת שוב לבריכה- ופתאום הפך להיות קר מדי!
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ללכת לבריכה כפול ממה שתכננתי כדי לפצות! להמשיך בחיפושי העבודה ולסיים ענייני ניירת של משרדי ממשלה מעצבנים
ויש משהו שאני מקווה ומצפה לו, ולא אפרט, אבל מקווה מאוד שייצא לפועל באיזושהי צורה.
ספר/סרט/סדרת השבוע:
מרלין
;
חשבתי על זה הרבה / טלי וישנה
סרטון השבוע:
משחק השבוע: כרגיל, אפליקציות בפייס...
המלצת השבוע: לחזור שנים אחורה למוסיקה ששמעתם ואהבתם פעם. זה כמו לגלות אותה מחדש
יחד עם זאת - לי יש איזה 20 שנות הקשבה למוסיקה, אז יש לי הרבה לאן לחזור
ציטוט/י השבוע: Life is what happens to you while you're busy making other plans (לנון)
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים כרגע?John Lennon - Nobody told me (קניתי אוסף ענק של השירים שלו ממש היום
)
אחר: כל הלנון הזה זה כי ב-9.10.10 הוא אמור היה לחגוג יומולדת 70
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Brombit

New member
אני! ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש / טאריה: Deep Silent Complete, The Kinslayer , שניהם אחרי שנים של התעלמות שיר/י השבוע לא של נייטוויש / טאריה: Sonata Arctica - Zeroes Muse - Overdue After Forever - Face Your Demons Tristania - Angellore אמן/אלבום השבוע: לא באמת היו משהו טוב שקרה השבוע: צחוקים עם אחותי משהו רע שקרה השבוע: תסבוכות החיים תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: למצוא עבודה (יאללה כבר
), לחפש טופס למבחן עיוני בנהיגה ספר/סרט/סדרת השבוע: מגוון סדרות תעודיות של "שוטרים ורוצחים" ב-Zone Reality: ~מילה~ Final Justice, Crime (...) Australia, Unusual Suspect סרטון השבוע: חפשו את Comet של ביורק (עם המומינים) ו-Tre Parole של ולריה ~משהו~ , אחרי שנים של חיפושים כושלים משחק השבוע: סוליטייר עכביש כרגיל המלצת השבוע: כשיש בעיה, קודם לנשום עמוק ולחשוב בראש צלול ציטוט/י השבוע: כנראה שאין תמונת השבוע: אין אין אין לי כח מה אתם שומעים כרגע? לא בזמן השאלון! אני שמרנית אחר: חלמתי שאני הולכת להופעה של סטיב ווילסון. שירה ויעל - הכל באשמתכן!

Brombit

New member
דבר ראשון, הייתי שמחה שתחלמי במקומי

דבר שני, התעוררתי לפני שההופעה התחילה
(להרבה חלומות שלי יש סוף בסגנון הזה...)

למעלה