שרשור סופ"ש ?;]

Eden1818

New member
שרשור סופ"ש ?;]

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

Eden1818

New member
../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי אנשים מדהימים וצחקתי כמעט כל השבוע
משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי את הבשורה שהחבר כנראה עובר לבית החייל מה שאומר שהסיפור שלנו כנראה נגמר.. יש מצב שאני לא אהיה כאן יותר .. אכזבת השבוע: הבשורה מהחבר .. שיר שלא הפסקת לשמוע: דודו אהרון - איתך זה לעולם תוכנית השבוע: כריסטין הישנה סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: השבוע הכי זורם בעולם .. כל שניה מצאתי את עצמי במקום אחר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיחה נורמלית עם החבר להחליט מה נסגר איתנו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חוץ מהחבר טוב מאוד. הכרתי אנשים מדהימים! מה שלום החייל? אנערף.. יוצא / סוגר? אצל אחותו בגימלים מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שאלה טובה.. אממ.. לפני שבועיים ל10 דקות תוכניות להיום [חמישי]-מסיבה לידיד שבא מחו"ל .. היה טוווב ! תוכניות למחר [שישי]-שבת אצל אבא
תוכניות למחרתיים [שבת]-כנ"ל תוכניות לשבוע הקרוב-להחליט מה נסגר עם החבר, בריתה לאחותי וסוגרים את החופש כמו שצריך .

Gyllenhaalic

New member
One last miracle...

משהו טוב שקרה לך השבוע: שלחתי לו את החבילה, שיעורי נהיגה טובים והמון בגדים
משהו רע שקרה לך השבוע: מסתבר שאני רואה אותו רק ב8.10 !! אווחחחחחחח
אכזבת השבוע: להבין שאני רואה אותו ב8.10
שיר שלא הפסקת לשמוע: Gotten-Adam Levin & Slash
תוכנית השבוע: פעם בחיים, שנות ה70
סרט השבוע: הארי פוטר 6 (נו היה בהוט..)
ספר השבוע: חוכמת הבייגלה
מאכל השבוע: יוגורט
יציאת השבוע: סינמה סיטי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיסה לפולין
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ארוווך
מה שלום החייל? נוהל שבת אז מעולה
יוצא / סוגר? סוגר, כרגיל
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר
תוכניות להיום [חמישי]- קניות לפולין
תוכניות למחר [שישי]- המשך קניות לפולין, ארוחה ובטח אצל חברה
תוכניות למחרתיים [שבת]- לארוז לפולין
תוכניות לשבוע הקרוב- להיות בפולין?
שבוע טוב !

../images/Emo41.gif סופשבוע מהנה לכולן! ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אבא הסכים שאהובי ישן אצלי למשך כל החג
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם חברה
אכזבת השבוע: הבנתי מהחבר ששבוע הבא בקושי נדבר בגלל שבוע שטח
שיר שלא הפסקת לשמוע: כאב של לוחמים-עידן עמדי
תוכנית השבוע:
סרט השבוע: נערה בהפרעה
ספר השבוע:
מאכל השבוע: עוגיות איטלקיות מקוריות
יציאת השבוע: הלכתי עם חברות לקחת ספרים מבצפר לא הפסקנו לצחוק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תחילת הלימודים , שהשבוע יעבור מהר ונתחיל לספור ת'ימים לראות ת'חבר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה
מה שלום החייל? עייף אבל מאושר
יוצא / סוגר? יוצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת אחרונה
תוכניות להיום [חמישי]- לצאת עם חברות ולנננוח
תוכניות למחר [שישי]- להשאר לדבר עם החבר דרך
, לא נצליח להיפגש עד החג
תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החבר במחשב , עם המשפחה קצת ..
תוכניות לשבוע הקרוב- להתחיל לימודים
והופעה של דודו אהרון בעכו

GrowingMadness

New member
תקשיבי חמודה,

את ממש, אבל ממש חייבת ללמוד לשרשר!! בלי להעליב או משהו, אבל אי אפשר ככה.. כבר אמרנו לך את זה קודם [ראי למטה את ההודעה עם התמונה "אמנות השרשור"] את באמת צריכה להבין איך משרשרים. אם את לא מבינה מהתמונה אני אסביר לך, אבל זה עושה בלאגן בשרשורים ובפורום בכלל.

אניניניני ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בערב היה פשוט טואוב וכמווווובן הפלאפון החדש והיפה שקניתי, אני מאוהבת
משהו רע שקרה לך השבוע: ממ לא משו מיוחד אכזבת השבוע: אין ? שיר שלא הפסקת לשמוע: מילים פשוטות והנה עיר תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוזיה סרט השבוע: לא קוראת ספרים ספר השבוע: לא היה לי זמן לסרטים כלכך מאכל השבוע: ממ התפוח ההוא מהסוג הטוב, כרגע שכחתי את שמו חח, בהחלט סיפק את רעבוני בעבודה יציאת השבוע: אתמול בערב למיי בר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני בתקווה שאני אמשיך לעבוד גם בספטמבר.. תחזיקו לי אצבעות בננות .. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אין לי תלונות, אחלה שבוע :) מה שלום החייל? בסדר, שורד ואפילו נהנה מידי פעם יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? חמישישי שעבר תוכניות להיום [חמישי]- יומולדת של אח של חברה טובה תוכניות למחר [שישי]- אין יותר מידי תוכניות למחרתיים [שבת]- לצאת עם חברות או ללכת לחפש מקום לחגוג בו יומולדת עם המשפחה תוכניות לשבוע הקרוב- עבודה עד סוף אוגוסט, ואז נזרום כבר.. שבת שלום בננות

Miss Him77

New member
עכשיו תורי ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום כיף בבריכה משהו רע שקרה לך השבוע: . . . אכזבת השבוע: לא מוצאת עבודה שיר שלא הפסקת לשמוע: דרך לחיים - אייל גולן תוכנית השבוע: דון חואן סרט השבוע: וידוייה של שופהוליק ספר השבוע: . . . מאכל השבוע: קוראסונים שהכנתי יציאת השבוע: חגגנו יומולדת לאח שלי בקאסה דו ברזיל ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יותר סבלנות בציפייה לחיים שלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה+ מה שלום החייל? מתגעגע =] יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע תוכניות להיום [חמישי]- יומולדת תוכניות למחר [שישי]- בית עם המשפחה תוכניות למחרתיים [שבת]- ים ים ים :) תוכניות לשבוע הקרוב- למצוא עבודה !

GrowingMadness

New member
../images/Emo247.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בגדים חדשים. משהו רע שקרה לך השבוע: אחי הקטן עשה תאונה קטנה עם האופניים [נכנס במכונית נוסעת, אידיוט], ופתח את הסנטר. מזל שהוא חבש קסדה.
אכזבת השבוע: המפקדת שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: shine on you crazy diamond של הפינק פלויד.
תוכנית השבוע: אפילו שכבר סידרו לי את הטלוויזיה בחדר- אני עדיין בקושי מספיקה לצפות בה. סרט השבוע:
ספר השבוע: סיימתי את 19 דקות [
], ובגלל שלא היה לי ממש זמן השבוע- לא קראתי כלום [!!] מאכל השבוע:
יציאת השבוע: שופינג בשלישי ובחמישי, אתמול למסיבה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ.. שמירה אולי? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר!
מה שלום החייל? ישן פה לידי.
יוצא / סוגר? יצא D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ברגעים אלו ממש. ^^ תוכניות להיום [חמישי]- הייתי בשופינג, אחרכך באולינג וגלידה עם המשפחה, ואז הלכתי לישון. תוכניות למחר [שישי]- הייתי עם החבר D: ישנו ונסענו למסיבת רגאיי. ואז אכלנו.
תוכניות למחרתיים [שבת]- כרגע הוא ישן, אחרכך נקום, בטח נתווכח קצת על מה עושים ואז לא נעשה כלום. ובערב ג'פניקה D: תוכניות לשבוע הקרוב- שמירה...

0LoVe GiRl0

New member
כבר שבתת ....:|

משהו טוב שקרה לך השבוע:ישנתי אצל חברה שלא ראיתי הרבה זמן .. ואפטר שבובי קיבל ככה סתם :) משהו רע שקרה לך השבוע:עבודה ... ועוד מעט ניגמר החופש אכזבת השבוע:עייפות !!! שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע:מטבחי הגיהנום D: סרט השבוע:ראיתי כמה.. ספר השבוע: מאכל השבוע:כול מה שאכלתי במסעדת שגב D:: יציאת השבוע:למסעדהה .. ויומולדת של ידיד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש D:: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמדד... מה שלום החייל?סבבה .. יוצא / סוגר?יוצאא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול בלילה תוכניות להיום [חמישי]- עבודהה ...יומולדת לידיד תוכניות למחר [שישי]- ללכת עופ המשפחה של החבר לחגוג לסבתא יומולדת במסעדה שגב אקספקס בת"א תוכניות למחרתיים [שבת]- בריכהה... תוכניות לשבוע הקרוב-לעבוד...לחזור ללימודים ..

טל קארי

New member
כל כך קשה לי בלעדיו...

קשה לי להיות פה, לא כיף לי...כשזה לא איתו אז זה פשוט מבאס להיות בבית! :\ משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: הצבא הזה שמייאש אותי ... (עניין פרטי) אכזבת השבוע: הייתי בטיול בצפון והייתי כל כך קרובה אליו אבל לא הייתה לי שניה פנויה כדי לבקר אותו :( שיר שלא הפסקת לשמוע: nobody's wife-anouk תוכנית השבוע: לטחון 12 יום.. סרט השבוע: אישה יפה ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:...... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל. מה שלום החייל? טוב יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שישי לפני שבוע הוא בא לבקר אותי. תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

DearPrudence

New member
דאמט, תוכן!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש עם החייל, חברות שלי, הצבא משהו רע שקרה לך השבוע: בלבלות... אכזבת השבוע: אני מעצמי שיר שלא הפסקת לשמוע: america- I need you תוכנית השבוע: אממ קומיוניטי, בטי סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל ופתיתים יציאת השבוע: אתמול לחוף הים על החייל, היה מושלם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילת .. , או יותר נכון, לחזור ממנה חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסה"כ סבבה מה שלום החייל? סבבה יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום בצהריים, נפגשים עוד מעט שוב תוכניות להיום [חמישי]- אממ בחמישי סתם הייתי בצבא ונפגשתי עם חברה תוכניות למחר [שישי]- בבוקר נפגשתי עם החייל אצלי, אכלנו עם חברים, ישנתי, ואז בערב עוד פעם נפגשנו בהרצליה, והוא בא לישון אצלי תוכניות למחרתיים [שבת]- החייל היה אצלי עד הצהריים, בצהריים הייתי במסעדה עם המשפחה, ישנתי קצת, נפגשתי עם חברה ועוד מעט נפגשת עם החייל ועוד כמה חברים תוכניות לשבוע הקרוב- להתקדם עם העבודה בצבא, להתארגן לאילת, אילת, להיפגש עם החייל במוצ"ש..

Miss KuChit

New member
סופ"ש מדהים! ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יאומן כי יסופר, אבל הוא יצא! ועוד חמשו"ש!!! (הצוות שלהם ניצח באיזה משימה אז הוציאו אותם חמשו"ש ..) הוא רצה לעשות לי הפתעה אבל הוא התקשר לחבר שלו להגיד לו, וחבר שלו התקשר לחברה שלו שבמקרה חברה שלי והיא התקשרה לספר לי. לזכותה יאמר שהיא לא ידעה שזו הפתעה. אבל היה מפתיע בהחלט! משהו רע שקרה לך השבוע: איכזבתי חברה. אכזבת השבוע: האחראי עובדים בעבודה שיר שלא הפסקת לשמוע: Maroon 5 - Wake Up Call תוכנית השבוע: המפץ הגדול סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: האוכל הנורא משמין של אמא-של-החבר
יציאת השבוע: ארומה או משהו מעפן בסגנון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה, סוף סוף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מלא ציפייה ובסופו הפתעה גדולה ונהדרת. אחרי 5 שבועות שלא התראנו בבית סוף סוף ראינו אחד את השני, ישנו ביחד .. היה פשוט תענוג.
מה שלום החייל? שבוז אך מרוצה. עוד שבוע וחצי מסתיימת הטירונות ואיתה החיים הטובים (ה"קייטנה" כמו שהם קוראים לזה) ומתחילים החיים הקשים. הם עוברים אחרי הטירונות לביס"ט ומתחילים לטחון אותם 21-28 ושבתות בלי סוף. יוצא / סוגר? יצא חמשו"ש אך חטף מוצ"ש, בכל זאת היה נהדר! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? נפגשנו אצלו בבסיס לפני שבוע. בבית נפגשנו לפני 5 שבועות. תוכניות להיום [חמישי]- חיילי שלי הגיע בערב תוכניות למחר [שישי]- חיילי תוכניות למחרתיים [שבת]- חיילי וחברים. תוכניות לשבוע הקרוב- בעיקר לעבוד, אני מקווה. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

גם אני../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצא לי לדבר עם החבר די הרבה בטלפון. משהו רע שקרה לך השבוע: הסיבה שדיברנו הרבה היא שהוא היה חולה, אז ישב כמעט שבוע בבסיס בלי לעשות כלום, חוץ מלהיות מסכן
אכזבת השבוע: חברה. שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: התחלתי לקרוא את "תעתועים", נראה די מבטיח. מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבעה של אחותי ואז היא חוזרת הביתה אחרי שבועיים
וכמובן היפה שלי חוזר לשישי שבת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף בטירוף, טחנתי משמרות והרווחתי כמעט 900 ש"ח:) מה שלום החייל? סופסוף הוא מרגיש יותר טוב! יוצא / סוגר? סוגר... מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע תוכניות להיום [חמישי]- עבדתי תוכניות למחר [שישי]- לא עבדתי! נדיר. הייתי בבריכה עם האחים. תוכניות למחרתיים [שבת]- עבדתי.
תוכניות לשבוע הקרוב- עבודה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה