שרשור סופ"ש..!!

jelly10

New member
שרשור סופ"ש..!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים[שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

jelly10

New member
אני יתחיל..

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל מקבל אפטר היום..אחרי חודש שלא התריאנו..אני מאושרת אפילו מזה!! משהו רע שקרה לך השבוע:שומדבר ב"ה אכזבת השבוע: " " " שיר שלא הפסקת לשמוע:כל מיני mattalica תוכנית השבוע:project runway סרט השבוע:ממ..לא היה לי זמן ספר השבוע:" " " " מאכל השבוע:שניצל..:) יציאת השבוע:היום ..מסעדה נחמדה ואז קמפינג!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סופ"ש שלם עם החייל..כבר לא כרה המון זמן!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה..עבודה ועבודה ואוכל מה שלום החייל?מצוין :) יוצא / סוגר?אפטר..וסוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?לפני חודש תוכניות להיום [חמישי]-יציאה וקמפינג עם החייל עד מחר בבוקר.. תוכניות למחר [שישי]-לישוןןן...וזה שיא המרגש.. תוכניות למחרתיים[שבת]-" " ".. תוכניות לשבוע הקרוב- עבודה... ואני כנראה צריכה להתחיל לתכנן קצת חתונה.:) וואו..קצת מלחיץ..

מלודי21

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע קל בעבודה משהו רע שקרה לך השבוע: המזגן בבית התקלקל...חום בלתי נסבל שיר שלא הפסקת לשמוע: suede- stay together תוכנית השבוע:כוכב נולד מאכל השבוע: פירות בעיקר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומהולדת לחבר :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? חמישי תוכניות להיום [חמישי]- עם החבר תוכניות למחר [שישי]-לצאת למסעדה וסרט עם החבר תוכניות למחרתיים[שבת]-לנוח תוכניות לשבוע הקרוב- לתכנן יומהולדת בלתי נשכחת לחבר:)

GrowingMadness

New member
../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד.
משהו רע שקרה לך השבוע: כמו שאולי ראיתן בYNET וכאלה, עצרו מלא מלא חיילים מגדוד לביא- שם חבר שלי משרת. עצרו אותם כי נגנבה אצבע חבלה בזמן שהגדוד שלהם היה בקורס חבלה בבסיס של הנדסה קרבית. עשו פשיטות על הבתים [גם אצל חבר שלי], ובסוף האצבע נמצאה אצל אחד מהם, אבל החליטו לתת להם מלא סעיפים משפטיים על המון דברים. עיכבו כמה לחקירה [בניהם את חבר שלי], ובגלל זה ביום שלישי ורביעי לא דיברתי איתו והייתי ממש מודאגת. פתחו לו סעיפים על שטויות כמו אחזקת אמל"ח וסירוב פקודה, ועוד מעט יהיה משפט. אני מצפה לגרוע מכל
[3-4 חודשים בכלא 4] אבל הוא ייקח עו"ד אזרחי, אז לדעתי יהיה בסיידר. אני אופטימית.
אכזבת השבוע: מה שכתבתי למעלה + המפקדת שלי עשתה לכל המדור שלי שיחה, ומעכשיו אנחנו 'מדור במצור'. האח הגדול צופה עלינו. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא עולה לי משהו בראש.
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: סושי.
יציאת השבוע: עם חברות לג'פניקה אחרי הלשכה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוקיי אז ככה- מקווה שלא יעשו לחבר שלי יותר מידי בעיות ושהוא יצא סופ"ש הבא, ביום שני - הולכת לישון אצל חברה מהמדור ואז נצא לאנשהוא, ביום שלישי יום מדור על אזרחי.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו. בעיקר בגלל הקטע עם חבר שלי. ברביעי הוא יצא הביתה ובא לקחת אותי ב3 לפנות בוקר, ב4 הלכנו לישון וב6:30 כבר קמנו שוב בשביל ללכת לצבא. ועוד הייתי אחרי שמירה בלשכה שגם בה לא ממש ישנתי בגלל הלחץ. מה שלום החייל? בסדר. אופטימי. יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול בבוקר. וואו זה נראה כאילו זה היה לפני שנים. תוכניות להיום [חמישי]- הלכתי לישון. תוכניות למחר [שישי]- יוצאת עם 2 חברות מהלשכה לבית קפה בצהריים, בערב לישון לדעתי. תוכניות למחרתיים[שבת]- יום הולדת 16 לאחי, ואחרי זה לישון. תוכניות לשבוע הקרוב- לישון אצל חברה ולצאת, יום מדור, ובחמישי אני מקווה שאני אראה את חבר שלי ונצא בסופ"ש.

YesWeCanSee

New member
שבת בבוקר=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: ס-י-י-מ-ת-י עם הבגרויות! משהו רע שקרה לך השבוע: בגרות בהסטוריה.. מלא בייביסיטר... אכזבת השבוע: ויכוח עם החבר... שיר שלא הפסקת לשמוע: מכתב לאחי. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות! סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: וופל בלגי במקס ברנררר! יציאת השבוע: עם החבר ועוד זוג לבאולינג ואז למקס ברנר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החבר חוזר שוב=] לחדש את ההחלקה... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה מה שלום החייל? מעולה יוצא / סוגר? יוצא! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? חמישי בלילה תוכניות להיום [חמישי]- בייביסיטר, סטודיו, באולינג, מקס ברנר תוכניות למחר [שישי]- שופינג עם אמא! לישון... ובערב אצל סבתא תוכניות למחרתיים[שבת]- בינתיים סתם משעמם.. בערב כנראה עם החבר תוכניות לשבוע הקרוב- בייביסיטר, סטודיו, החלקה, מחזור
, חזרות לטקס מחזור וכאלה...

dandi99

New member
אייך זה?

אני גם רוצה לעשות...אני מחפשת חוות דעת :p אמרו לי שלא טוב לעשות בקיץ

YesWeCanSee

New member
מדהים...

חח באמת.. אני הייתי חיה על פנים ומחליק וזה גרוע... באמת שזה עשה לי רק טוב... וגם לשיער! ודווקא להיפך, בקיץ הכי טוב לעשות... הקיץ בשבילי זו תקופה שאני חופפת המון ומתקלחת לפחות פעמיים ביום ככה שעכשיו אני הכי צריכה את זה.. בחורף יכלתי להישאר עם פן שלושה ימים ככה בלי לחפוף.. אבל עכשיו לא... ובהחלקה שלי צריך רק יומיים לא לחפוף ככה שזה לא ממש משנה...

dandi99

New member
ושאלה אחרונה XD

כמה זמן לוקח לעשות את זה?בעיקרון השיער שלי הוא עד המותניים ^^

YesWeCanSee

New member
וואי מלא..

לי יש שיער לא ארוך ולא קצר.. נניח עד החזה.. וזה לקח חמש שעות!
אבל זה לא תלוי באורך כמו שזה תלוי בסוג השיער (עבה, דק, גלי, מתולתל..)

dandi99

New member
הוא חלק-גלי כזה

תלוי מתי בא לו להיות חלק ומתי גלי. אבל בעיקר גלי כי אני כל היום מגלגלת אותו לקוקו עגבנייה

dandi99

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה משהו מיוחד השבוע משהו רע שקרה לך השבוע:כאבי בטן מעצבנים אכזבת השבוע:אין שיר שלא הפסקת לשמוע:שירים מGLEE תוכנית השבוע:GLEE סרט השבוע:אין ספר השבוע:איזה גבר מקסים, ארוך אבל מעניין! מאכל השבוע:אין יציאת השבוע:עם חברות לגלידה^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:החבר יוצא לחפש"ש!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר פלוס מה שלום החייל?מעולה יוצא / סוגר?סוגר שבת אחרונה !!!!!!!!! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום שבת(שבוע שעבר) תוכניות להיום [חמישי]-הסתובבתי עם אחותי ואמא תוכניות למחר [שישי]-עם חברות^^ תוכניות למחרתיים[שבת]-לא ברור תוכניות לשבוע הקרוב- למצוא עבודה,ולהיות עם החבר^^

בסופ"ש הייתי בבי"ח../images/Emo3.gif אז מותר לי עכשיו!

משהו טוב שקרה לך השבוע:קיבלתי מאה בגרות בע"פ בפסיכולוגיה
יצאתי בחיים מהניתוח!
משהו רע שקרה לך השבוע:הניתוח הסתבך באמצע ונמשך פי 3 ממה שהיה צריך להמשך, והכל דווקא ברגילה של החבר! אכזבת השבוע:הקדימו לחייל את הרגילה לשבוע, שאני מרותקת למיטה, וקיצרו אותה (מיום רביעי בערב עד שני [מחר] בבוקר)
. שיר שלא הפסקת לשמוע:
תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:דברים רכים
גלידה, פירה. יציאת הששבוע: מהמיטה למקלחת ובחזרה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיורידו לי את הגבס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:על הפנים מה שלום החייל?פסדר
יוצא / סוגר?יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול ותכף שוב תוכניות להיום [חמישי]-הרדמה מלאה חצי יום ובחצי השני התבכיינות תוכניות למחר [שישי]-אחרי לילה לבן יצאתי הביתה וישנתי תוכניות למחרתיים[שבת]-החייל היה אצלי כמה שעות וחוץ מזה סתם שכבתי במיטה! תוכניות לשבוע הקרוב- הרבה בית!! הורדת גבס
חזרות לחג משק של הקיבוץ, קניות לגיוס

למעלה