../images/Emo192.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד.
משהו רע שקרה לך השבוע: כמו שאולי ראיתן בYNET וכאלה, עצרו מלא מלא חיילים מגדוד לביא- שם חבר שלי משרת. עצרו אותם כי נגנבה אצבע חבלה בזמן שהגדוד שלהם היה בקורס חבלה בבסיס של הנדסה קרבית. עשו פשיטות על הבתים [גם אצל חבר שלי], ובסוף האצבע נמצאה אצל אחד מהם, אבל החליטו לתת להם מלא סעיפים משפטיים על המון דברים. עיכבו כמה לחקירה [בניהם את חבר שלי], ובגלל זה ביום שלישי ורביעי לא דיברתי איתו והייתי ממש מודאגת. פתחו לו סעיפים על שטויות כמו אחזקת אמל"ח וסירוב פקודה, ועוד מעט יהיה משפט. אני מצפה לגרוע מכל
[3-4 חודשים בכלא 4] אבל הוא ייקח עו"ד אזרחי, אז לדעתי יהיה בסיידר. אני אופטימית.
אכזבת השבוע: מה שכתבתי למעלה + המפקדת שלי עשתה לכל המדור שלי שיחה, ומעכשיו אנחנו 'מדור במצור'. האח הגדול צופה עלינו. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא עולה לי משהו בראש.
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: סושי.
יציאת השבוע: עם חברות לג'פניקה אחרי הלשכה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוקיי אז ככה- מקווה שלא יעשו לחבר שלי יותר מידי בעיות ושהוא יצא סופ"ש הבא, ביום שני - הולכת לישון אצל חברה מהמדור ואז נצא לאנשהוא, ביום שלישי יום מדור על אזרחי.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו. בעיקר בגלל הקטע עם חבר שלי. ברביעי הוא יצא הביתה ובא לקחת אותי ב3 לפנות בוקר, ב4 הלכנו לישון וב6:30 כבר קמנו שוב בשביל ללכת לצבא. ועוד הייתי אחרי שמירה בלשכה שגם בה לא ממש ישנתי בגלל הלחץ. מה שלום החייל? בסדר. אופטימי. יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול בבוקר. וואו זה נראה כאילו זה היה לפני שנים. תוכניות להיום [חמישי]- הלכתי לישון. תוכניות למחר [שישי]- יוצאת עם 2 חברות מהלשכה לבית קפה בצהריים, בערב לישון לדעתי. תוכניות למחרתיים[שבת]- יום הולדת 16 לאחי, ואחרי זה לישון. תוכניות לשבוע הקרוב- לישון אצל חברה ולצאת, יום מדור, ובחמישי אני מקווה שאני אראה את חבר שלי ונצא בסופ"ש.