שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

מי אמורה לפתוח אותו בחמישי? חח השרשור של שבוע שעבר עוד בעמוד הראשון, זה לא אמור להיות ככה! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד, שהצלחתי קצת להתגבר על כל החרא של שני-שלישי משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא יודעת איך להסביר אפילו..היו לי יומיים שהרגשתי שמעמידים אותי לרצח שלא ביצעתי.. אף פעם לא יצא לי להכיר אנשים סכסכנים, מזל שיש צבא. הא? אכזבת השבוע: הבחור. ללא ספק. שיר שלא הפסקת לשמוע: יסמין וזה כל הקסם תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות סרט השבוע: גם לא יצא ספר השבוע: עדיין- יש ילדים זיגזג.. אין זמן לקרוא חח מאכל השבוע: אין יציאת השבוע: בטח היום.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סד"ח צפפפפפפפפון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: באופן מפתיע, היה בסדר. תוכניות להיום [חמישי]- נגמר קורס, חודשיים פגרה..סגרתי חמישי, היה לנו הפק"ל סוף, פוייקה(חלק מפריסת שחרור) וערב קריוקי מטורף תוכניות למחר [שישי]- חזרתי הביתה, חברה הכי טובה באה לפה לישון, בטח ים וחברים וזהו תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל תוכניות לשבוע הבא- סד"ח, לדבר עם הבחור..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נפתח H&M משהו רע שקרה לך השבוע: לא למדתי למבחן בתנ"ך.. אז הלך לי חרא. אכזבת השבוע: H&M היה עמוס טילים ואי אפשר היה למצוא בגדים יפים :( שיר שלא הפסקת לשמוע: Your Love Is My Drug - Ke$ha תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי עונה 4. סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: שניצל? חחח יציאת השבוע: הפתיחה של H&M!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבייבי יחזור הביתה ונלך לראות אליסה בארץ הפלאות. יום אחרון בי"ב. רונדו. מיונים למשרד הביטחון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פלוסים ומינוסים. מה שלום החייל? סבבה. בשטח :\ יוצא / סוגר? סוגר. קיבל שבת :( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים. תוכניות להיום [חמישי]- הייתי בפתיחה של H&M ואז הלכנו לבלאק ליומולדת של אח שלי. תוכניות למחר [שישי]- מבחן בתנ"ך שלא למדתי והלך חרא. לישון כל היום ולצאת בלילה למסיבה במוסדדדד D: תוכניות למחרתיים [שבת]- לבקר את אהובי בשטח
תוכניות לשבוע הבא- מבחן בהבעה. מיונים למשרד הביטחון. למצוא עבודה. ארוחה שכבתית בביתספר לקראת סיום לימודים. רונדו. לסיים י"ב בצורה חלקית D: מסיימים רק את הקטע של לקום כל בוקר ולבוא ב8 לביתספר חחחח

rotem611

New member
סופש אחרון ):

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: החייל טס הביתה ביום ראשון... אכזבת השבוע: החייל, ללא ספק שיר שלא הפסקת לשמוע: תמיד יחכו לך ויסמין תוכנית השבוע: חטופים סרט השבוע: shutter island! גאוני ספר השבוע: הנסיך הקטן מאכל השבוע: שוקולד!! יציאת השבוע: פורים ביום שישי שעבר!! היה אדיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום... שהבחור יודיע שהוא חוזר לארץ מתישהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מממ רע. אולי סופש אחרון איתו ): מה שלום החייל? לא משהו. טם הביתה, למקסיקו עוד יומיים ואולי לא חוזר יוצא / סוגר? יוצא יוצא.. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופש שעבר תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- יוצאת עם החייל, חברים שלו וחברות שלי :) תוכניות למחרתיים [שבת]- לנוח ולנסות להירגע בעיקר תוכניות לשבוע הבא- להיפרד כנראה בפעם האחרונה בחיים.... אני לא מאמינה

אני אמורה לעשות ../images/Emo3.gif

אבל אני בקורס חח משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ מלא צחוקים בקורס משהו רע שקרה לך השבוע: לא יצאתי לסיור אכזבת השבוע: מעצמי שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה ממש זמן תוכנית השבוע: חח תזכירו לי מהזה
סרט השבוע: כ"נל ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: פתיתים, קוסקוס ופרגיות! ובורגוס היום :] יציאת השבוע: שבוע שעבר לבלו בר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה שבוע כיפי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עליות וירידות, כמו תמיד חח מה שלום החייל? סבבה יוצא / סוגר? יצא :] מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? הוא עכשיו ישן לידי חחח תוכניות להיום [חמישי]- קורס תוכניות למחר [שישי]- חזרתי הביתה, החייל הגיע נסענו לבורגוס עם המשפחה, ישנו ונראה
תוכניות למחרתיים [שבת]- לים :] תוכניות לשבוע הבא- קורס.. סוגרת שבת כנראה :/ אבל גם החבר, אז לא נורא

YesWeCanSee

New member
יהיה בסדר....=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשרה חודשים
משהו רע שקרה לך השבוע: בגרות בספורט, מחזור, מגן בע"פ, מבחנים. אכזבת השבוע: חח החבר שכח מהעשרה חודשים אבל נסלח לו, הוא גבר... שיר שלא הפסקת לשמוע: eternity תוכנית השבוע: למי יש זמן?! סרט השבוע: שאטר איילנד.. ספר השבוע: מתמטיקה! מאכל השבוע: סושי! יציאת השבוע: :( זה עצוב שעוד לא יצאתי! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משתחרר לי המלווה!!!!! ומה שיותר טוב זה שההורים בחו"ל לשבוע ויהיה לי את האוטו=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר... ! מה שלום החייל? מעולה יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול.. תוכניות להיום [חמישי]- ההורים טסו בלילה, והחבר היה פה.. תוכניות למחר [שישי]-הוא ישן פה ובבוקר הלך, למדתי למתמטיקה תכך הוא בא שוב ואח"כ אין לי מושג.. תוכניות למחרתיים [שבת]- מ-ת-מ-ט-י-ק-ה... ולישון אצל החייל. תוכניות לשבוע הבא- המון בייביסיטר... משתחרר המלווה=], מבחן במתמטיקה, בגרות בע"פ, והחייל סוגר=[

Moranyosef1

New member
.............. :}

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא עבדתי יום חמישי :) והודיעו לחייל שהוא יהיה בבית בליל הסדר :) משהו רע שקרה לך השבוע: סבא של החברה הכי טובה נפטר :\ אכזבת השבוע: לא זוכרת ... שיר שלא הפסקת לשמוע: הפיל הכחול - יסמין תוכנית השבוע: חטופים סרט השבוע: לא יצא לי לראות ספר השבוע: אדם וחוה - רם אורן מאכל השבוע: הום פרייז !!!!!!! :} יציאת השבוע: אתמול מסיבת גיוס לידיד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור הכי מהר שאפשרררררררררר ושיהיה נטול עייפות ! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ++ :) מה שלום החייל? אין יותר טוב מזה ... :) יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מוצ"ש האחרון .. תוכניות להיום [חמישי]- בבית ולישון תוכניות למחר [שישי]- החייל שלי חוזר אז להיות איתו כל היום ... :} תוכניות למחרתיים [שבת]- יוצאים לחגוג לידיד מסיבת גיוס . תוכניות לשבוע הבא- יום רביעי יש לי יווווווומהולדת :) אז נראה ....

דניאל7707

New member
עונה באיחור :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לעבוד משהו רע שקרה לך השבוע: ההתחלה אבל נשתדל לזרום ויהיה סבבה אכזבת השבוע: געגועים לחייל ,חודשיים!!!!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: reaplay תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: סנדוויץ יציאת השבוע: לעבודה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה ,יומולדת לחבר לראות אותו סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה מה שלום החייל? יוצא / סוגר? סגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? חודשיים תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- חייל יומולדת!!!!!!!! וגעגוע חדש...

למעלה