שרשור סופ"ש

LIRONSH100

New member
שרשור סופ"ש

כן, אז או שהיינו במצב שינה או בדרך לזה, אז רק היום העלתי.. אז... קליפ השבוע: שיר השבוע: חבר הלהקה של השבוע: הדבר שעשה את כל השבוע: אלבום השבוע: DVD השבוע: סרט השבוע: שבוע הבא יהיה : דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר טוב שיקרה השבוע: דבר רע שיקרה השבוע: משהו שאת ממש רוצה לפגוש השבוע: משהו שאת ממש רוצה שיקרה השבוע: עוד משהו שאת רוצה להגיד לנו: HAVE A NUUCE WEEK!

סופשבוע מעולה היה!-שרשור סופשבוע

קליפ השבוע:אחת מההופעות כבר לא זוכרת.. שיר השבוע: Blame it on the love of Rock n'roll חבר הלהקה של השבוע: אממ ואיי נראהלי כולם... אלבום השבוע:BOUNCE DVD השבוע: המאה מיליון סופסופ ראיתי את זה סרט השבוע:גם שבוע הבא יהיה טוב דבר טוב שקרה השבוע: אממ אפשר לומר דבר מעולה-מפגש פורום היה הכי כייף בעולם באלי כ"כ שוווווווווב:):) דבר רע שקרה השבוע:ידיד שלי עצבן אותי במסנגר אבל יאללה שוכחים מדברים רעים ושטוטיים כאלה:p דבר טוב שיקרה השבוע:בסוף השבוע -מוצאי שבת אני טסה לחו"ל
דבר רע שיקרה השבוע:שיעור נהיגה......(אולי כן אולי לא:p) משהו שאת ממש רוצה לפגוש השבוע: את החבר'ה מהפורום שוב,כ"כ:) משהו שאת ממש רוצה שיקרה השבוע: שהוא יהיה טוב.. עוד משהו שאת רוצה להגיד לנו: אממ שנהניתי כ"כ במפגש והיה הכי כייף בעולם..ותודה שעשיתם את הלילה הזאת חוויה אחת גדולה:)

LIRONSH100

New member
עונה (איך לא?)

קליפ השבוע: דיס אינט אה לאב סונג (לא יועדת למה..) שיר השבוע: בלאד און בלאד חבר הלהקה של השבוע: ג'ון!!! (יש שאלה כזו?) הדבר שעשה את כל השבוע: אממ יום חמישי- וזה אומר הכל!!! (טוב, תחשבו מה היה לי השבוע הזה...) אלבום השבוע: CRUSH DVD השבוע:הDVD שאילנוש נתנה לי במתנה....של CRUSH סרט השבוע: השחקן הראשי.. (אין זה היה כל כך כיף לראות את זה עם בתי ואביה.. (בבית שלי..) שבוע הבא יהיה : משעמם יחסית... דבר טוב שקרה השבוע: ערב בונג' (יש שאלה כזו בכלל?) דבר רע שקרה השבוע:אממ לא היה מי יודע מה... דבר טוב שיקרה השבוע: יום שבת אני אהיה במימדיון... דבר רע שיקרה השבוע: לא יודעת כרגע... משהו שאת ממש רוצה לפגוש השבוע:אממ תנו לי לחשוב על זה רגע... אממ ג'סי!! סתתתתתםםםם ברור שג'ון! משהו שאת ממש רוצה שיקרה השבוע: שג'ון כבר יגיע לחדר שלי!!! (ולא זה לא שהוא בחדר של בתי כרגע!) עוד משהו שאת רוצה להגיד לנו: אנחנו חייבות לעשות עוד מפגשים שכאלה!!! ג'וני רק בפוקר אתה תמיד מפסיד!!!

LIRONSH100

New member
הוציא???????????????

אוקיי, אני לא אהנה על זה! אני רק אגיד שאפשר למצוא את התשובה באתר של הלהקה (שאם מסתכלים יותר למטה אפשר למצוא קישור שלו (שענבל באמת כדאי שתצרפי את הקישור לאתרים של הקישורים של הפורום..) ואני באמת חושבת שכדאי לך ללמוד הרבה מאוד באתר הזה!! נ.ב אביה,בתי ענבל וכל השאר, פליז לא לענות לו, הוא צריך ללמוד שבון ג'ובי זה שם משפחה, או שם של להקה, לא זמר!!!!! (כן העצבים והעיפות..)

nogao10

New member
אה, אימת התמונה ../images/Emo3.gif

קליפ השבוע: דאפי- Mercy, אף על פי שחברה שלי ניתקה באמצע וטענה שזה שיר גרוע שיר השבוע: Willing to try של ריצ'י, טרוויס וחברים חבר הלהקה של השבוע: כולם, אין דבר כזה......... הדבר שעשה את כל השבוע: החלומות על הלהקה, מפגש הפורום, חו"ל, והחיים בכלל אלבום השבוע: פאוור סטיישן DVD השבוע: מה שקניתי בגרמניה
סרט השבוע: "אמת מטרידה" של אל גור ו"מכושפת" שיש שם את הנסיך הכי ווווואוווווווו, אני גם רוצה אחד!! שבוע הבא יהיה : טוב! כלומר, נראה, חם, אני במרכז דבר טוב שקרה השבוע: מה שכתבתי למעלה ^^^ דבר רע שקרה השבוע: להיות במטוס המפחיד הזה!!!! והרדיו באוטו עושה לי בעיות, ענבל עדה! דבר טוב שיקרה השבוע: 3 ימים בקומונה העתידית דבר רע שיקרה השבוע: -ה-בוחן..... בררררר, פחד!! משהו שאת ממש רוצה לפגוש השבוע: את הבוחן ולסיים עם זה כבר!!! משהו שאת ממש רוצה שיקרה השבוע: אני רוצה לחזור לכתוב, נראה אם אני אצליח עוד משהו שאת רוצה להגיד לנו: אני נראית יותר טוב במציאות!!! אמ... נדמה לי..................... וכמו שאמרתי כבר כמה פעמים: Maybe another man will live and die for you Baby a better man will never say goodbye to you וזה נכון... בחסות בון ג'ובי

למה פול מקרטני ולא בון ג'ובי??????

קליפ השבוע: real life שיר השבוע: ill sleep whan im dead חבר הלהקה של השבוע: כולם!! הדבר שעשה את כל השבוע: המפגש!!! אלבום השבוע: 7800 פרנהייט DVD השבוע: this left feels right הפוקר היה גדול סרט השבוע: ראיתי רק כמה קטעים מיוטיוב אבל row your boat שבוע הבא יהיה : משעמם כמו תמיד דבר טוב שקרה השבוע: המפגש דבר רע שקרה השבוע: זה לא ממש רע בל ריתי שפול מקרטני בא לארץ... למה לא בון ג'ובי?!?!?!!?!?!?!?!? דבר טוב שיקרה השבוע: לא יודעת דבר רע שיקרה השבוע: לא יודעת משהו שאת ממש רוצה לפגוש השבוע: יש 4 כאלה וזה לא רק השבוע משהו שאת ממש רוצה שיקרה השבוע: לא משנה כמה אני ארצה את זה זה לא יקרה עוד משהו שאת רוצה להגיד לנו: המפגש גרם לי להבין משהו.... שאני לא אוכל לחיות עוד שניה אחת.. האמת זה הפך אותי ליותר ובססית ממה שאני(מזל שיש את הצבא שימתן בין הדברים)

למעלה