שרשור סופ"ש

סאפירוש

New member
חחח יפה יפה D: אנחנו חברים! ../images/Emo99.gif../images/Emo188.gif

אני ושי אם זה לא היה מובן...
כבר שבוע וחצי XD ולא, לא הייתי. ולמה לא היית? היית אמור להיות שם, לא? והאמת שאני לא בדיוק מתחרטת כי קצת עבר לי מהם... אבל בכל מקרה לא נורא. כבר היית בהופעה שלהם?

גיל110

New member
הייתי באת בבאר שבע, שאומרים שהיא הטובה ביותר

בזמן האחרון. שבוע וחצי? נתערב שעוד פחות מחודש זה לא יהיה? חח

סאפירוש

New member
אה נו מגניב לך! וראיתי שיש בערוץ 10...../images/Emo188.gif

(נראה לי) ב-11 ומשהו היום את ההופעה בתיאטרון!
לאלא, אנחנו מוכנים לשרוד הרבה!
הוא החבר הראשון שלי
והתנשקתי איתו בפעם הראשונה צרפתית.
ואמנם אנ לא החברה הראשונה שלו והנשיקה הראשונה, אבל הוא אוהב אותי מאוד ואני אותו, אז זה לא שזה ... ^^ לא חשוב

גיל110

New member
פאק, אחרי זה מתפלאים למה האיידס גובר

ובאמריקה אחת מכל 4 בנות נמצאת בסיכון לזה (כן, ניפצתי לכם עכשיו מיתוס. רוב החולים באיידס, הן בעצם חולות. 65% מאלו עם איידס זה בנות. הסבר בפרטי למי שרוצה). Humanity, gona bad... "אנחנו דור מזויין !!" ולא משנה לי ההופעה בתאטרון.. לא היה את אין לך מקום אז לא שווה...

עונה באיחור

שיר השבוע של ניקלבאק: ממ.. Feelin' Way Too Damn Good שיר השבוע לא של ניקלבאק: My Way Or The High Way - Limp Bizkit זמר/ת/להקת השבוע: ניקלבאק, כמובן, ופורט מיינור. דבר טוב שקרה השבוע: מכבי בפיינל פור (זה היה השבוע?). דבר רע שקרה השבוע: קליקות. התמכרתי. דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: מכבי בגמר.. איי וויש! ציטוט השבוע: <---None ספר/סדרה/סרט השבוע: סמולוויל, על טבעי, נמלטים ומכבי קניית השבוע: כלום מאכל השבוע: ספגטי משקה השבוע: מנגו ג'ויס תוכניות לשבוע הבא: שיעורים באנגלית ובספרות... החיים בזבל, כבר אמרתי? חח סתאםם.. תמונת השבוע: Right there ---->

למעלה