שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

אף אחד לא פתח שרשור סוף שבוע, אז אני פותחת!
שיר השבוע של ניקלבאק:
שיר השבוע לא של ניקלבאק:
זמר/ת/להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר שמצפים לו בשבוע הבא?:
ציטוט השבוע:
ספר/סדרה/סרט השבוע:
קניית השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע: שיהיה לכולנו שבוע טוב!

גיל110

New member
רק בשבילך

שיר השבוע של ניקלבאק: Savin' Me שיר השבוע לא של ניקלבאק: החדש של Disturbed!!!!!!! נקרא Inside The Fire זמר/ת/להקת השבוע: Disturbed!!! דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי אדם שלא ראיתי הרבה זמן דבר רע שקרה השבוע: לא הצלחתי למות
דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: למות
ציטוט השבוע: "Be the best means sometimes to know when to let go" ספר/סדרה/סרט השבוע: סטאפ אפ 2 קניית השבוע: ציאניד? מאכל השבוע: חביתה.. משקה השבוע: קולה.. תוכניות לשבוע הבא: לקפוץ מעזריאלי. תמונת השבוע: אני אעלה בקרוב.

גיל110

New member
לא יכלתי לעמוד בפיתוי. מישהי כמוך מנסה

להחיות את הפורום כל כך, מעשי מאוד יפה מבחינתך, אז אמרתי לעצמי "רק בגלל שהיא כזאת חמודה שהיא מנסה, אני אענה".

חח תודה..

חבל שאף אחד לא נענה לבקשה, ומתחיל לפרסם. פרסמתי לפני שבועיים בערך בכל קומונה אפשרית, ועדיין אף אחד לא הצטרף לקומונה
אבל עדיין מאוד נחמד שיש אנשים כמונו שמנסים להחיות..

גיל110

New member
יש מספיק סמיילים בתפוז כדי לתאר רגשות

לא צריך להמציא מילים חדשות לשפה העברית. אב"י עבד מספיק קשה בשביל זה.

טבו לשי

New member
גם אני

שיר השבוע של ניקלבאק: לא שמעתי ניקל :O שיר השבוע לא של ניקלבאק: Washington Square זמר/ת/להקת השבוע: CC דבר טוב שקרה השבוע: נגמרה הבגרות באמנות דבר רע שקרה השבוע: אין דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: חופש? ציטוט השבוע: אין ספר/סדרה/סרט השבוע: התחלתי צלה של הרוח קניית השבוע: זה חדש לא? מאכל השבוע: ריבת חלב משקה השבוע: לא יודעת תוכניות לשבוע הבא: מתכונת ומבחן זה מה יש תמונת השבוע:

סאפירוש

New member
למרות שזה באיחור ענק ../images/Emo122.gif../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של ניקלבאק: לא זוכרת.
שיר השבוע לא של ניקלבאק: לא זוכרת.
זמר/ת/להקת השבוע: Nickelback, היהודים.
דבר טוב שקרה השבוע: בשני בטבע היינו במעבדה ה-מקום ליד שי! נוסטלגיה מדהימה.. בשלישי בטבע היינו במחשבים ליד חדר מורים לאחר חיפושים רבים יחסית וכמובן הכל היה עם שי אז זה היה כיףD: נדמה לי שבשבוע הזה התחילו השיחות ווידיאו עם שי. בשישי הוא ושייקה הגיעו לאחוזה אז אני, דנוש וחולי יצאנו איתם והיה כיף רק כי שי היה איתי המון וממש טיפה עם חולי. וואי אני חופרת עליו XD מעניין למה ^____^
דבר רע שקרה השבוע: ביום ראשון היה מבחן בחרתמ' והלכנו גם לסיור בברווזים בכפר והיה מסריח אבל נוכחות שי עודדה אותי יחסית. כמה מפתיע
. ניצן התגייס ביום שני!
וגיליתי שלאורי יש חברה...שהיא בת דודה של נבות...פשוט OMG! ><"
דבר שמצפים לו בשבוע הבא?:
.
ציטוט השבוע:
.
ספר/סדרה/סרט השבוע: "ילד בא מאהבה"
. תיק|קניית השבוע:
.
מאכל השבוע:
.
משקה השבוע:
.
תוכניות לשבוע הבא: בגלל שאני כותבת את זה באיחור זה שונה, אבל מה שבאמת קרה בשבוע אחרי זה יום ראשון המעולה!
תמונת השבוע: המדהימים שלי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

גיל110

New member
האם מישהי פה מאוהבת? חחח

אגב, היית בהופעה של היהודים בשבת? כי אני לא

למעלה