שרשור סופ"ש...

שרשור סופ"ש...

אני נוסעת לשבוע והפורום לא מתפקד?
איך עבר השבוע? החבר יוצא/סוגר? תכניות לשישי- תכניות לשבת- התגעגעתי...

עונה...

איך עבר השבוע? היה מצוין, מזמן לא נהניתי ככה. מסתבר שצריך להתנתק מהעולם לפעמים ולשכוח את כל הצרות. החבר יוצא/סוגר? היה אמור לשמור, אבל ברגע האחרון ביטלו לו את השמירה. אז יוצא. תכניות לשישי- להיות עם החיילצ'יק תכניות לשבת- כנ"ל.

Conviction

New member
../images/Emo75.gif

איך עבר השבוע? נחמד, חוץ מהיום שהיה גרוע. החבר יוצא/סוגר? סוגר, שוב.
תכניות לשישי - בית קפה עם ידיד. תכניות לשבת - בטח לישון.. אני רוצה אותו כאן..

עונה=\

איך עבר השבוע?מבאס כזה=\ כתה יא'.. החבר יוצא/סוגר? לא יודעת אווווף מחר בבוקר יודיעו להםם אבל מה הקטע להשאיר טירונים מתחילים שבת בגלל מתח וכאלה? הם במילא לא יודעים לעשטת הרבה:( וגם ראש השנה הוא סוגררר אווף:( תכניות לשישי- איתו- לחגוג שנה וחודשיים:) לעשות איזה פיקניקון חמודי בלילה :).. בלעדיו לעכשות עבודה במתמטיקה ולבכות על מר גורלי (אבל לא מדברים על זה.. שששש..) תכניות לשבת-איתו ללכת לבריכה ולהנות.. ובלעדיו לא יודעת:(

OgaliO

New member
../images/Emo10.gif

איך עבר השבוע
תאמת
חרא
, לא קל לנתק קשר עם החברה הכי הכי, אחרי 3 שנים
אבל נו, יהיה בסדר. אולי יותר טוב ככה. החבר יוצא \ סוגר
יוצא חח, היה מקודם בדרך הביתה ונתקע בגלל פנצ'ר חח לא נעים בכלל
תוכניות לשישי תכף יוצאים, למרות שברגע זה ירד לי המצברוח לרצפה
, אחכ באים לישון פה, מחר שופינג כמו כל שבוע כמעט
תוכניות לשבתממ.. הוא עוזר לי בלימודים
חח..
שתהיה שנה טובה כבר.

איזה סופ"ש ואיזה נעליים.. זבל..

איך עבר השבוע? מעפן לגמרי, אבל אני מנסה ממש להדחיק באסה ולהכריח את עצמי להיות שמחה.. :/
החבר יוצא/סוגר? היה אמור לצאת אבל בגלל המתיחות - סוגר. כרגע הוא מתוכנן לצאת בראש השנה ואני מקווה שלא ישנו את התוכניות בגלל המתיחות.. כל הזין..
תכניות לשישי- לא יודעת, לבכות או משהו פחח. סתם, אני אעסיק את עצמי איכשהו. בטח אעשה שיעורים. בערב אולי אצא אם יהיה לי מצברוח... לפחות יש שביתה.
תכניות לשבת- אם ירשו להם - אז אני נוסעת עם המשפחה שלו לבקר אותו בבסיס. אם לא, אז ראו את התוכניות לשישי
"oh, it's what you do to me.... oh, it's what you do to me..."

מאורי6

New member
באמת אנחנו לא יכולות בלעדייך!!!

איך עבר השבוע? האמת ממש נורא...! כבר כמעט שבועיים אני לא ישנה לילה רצוף וביומיים האחרונים לא ישנה בכלל- התחלתי לחיות על קפה [שחור..בנוסף לכל הצרות אסור לי מוצרי חלב] החבר יוצא/סוגר? מקווה שכן... אבל לא אומרת שום דבר עד שהוא לא עומד לי מתחת לחלון!! תוכניות לשישי&שבת- שישי אין לי מושג.... בקשר לשבת שמעתי את ההורים שלי מתכננים משהו ולא ממש הבנתי מה. 3> שיהיה סופשבוע מקסים...! לחיי שבועות יפים יותר [ועתיד ורוד!]

boogra

New member
ראש השנה עוד שבוע ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? עבר די מהר, כנראה שככה תעבור כל השנה.
החבר יוצא/סוגר? יצא חמשו''ש ^^ ואני אצלו מאתמול
תכניות לשישי- לחזור הביתה לעשות שיעורים -.-'' ועבודות להגשה
תכניות לשבת- לסיים את השיעורים והעבודות, ובערב ללכת למסיבה שאולם ארועים איפה עבדתי עושה לכבוד המלצרים שלו. שיהיה לכולן סופ''ש מהנה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo122.gif זאת אני למעלה

שכחתי לשנות את הכינוי של חבר שלי ><

bisly p

New member
עונה

איך עבר השבוע? נחמד.. בי"ס בעיקר.. היה לי מיונים למודיעין החבר יוצא/סוגר? סוגר, שוב ): תכניות לשישי- בירושלים אצל סבתא וללמוד לתאוריה.. שלא ניכשל בשלישית גם חח תכניות לשבת- ראו יום שישי

Hadara121

New member
עונה...

איך עבר השבוע? על הפנים...מבאס..מישהי שהחלפתי אותה בעבודה חזרה מחופשת לידה אז הייתי צריכה לעזוב-אין יותר עבודה והיה לי ממש משעמם. החבר יוצא/סוגר? באבט"ש- סוגר השבוע סוגר חג וסוגר גם שבוע הבא
תכניות לשישי- בנתיים לישון תכניות לשבת- להמשיך לישון וחוץ מזה בנות שיהיה לכולכן סוף שבוע מדהים

Ray512

New member
טוב שחזרת ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? עמוס. עמוס מאוד מאוד. החבר יוצא\סוגר? אממ.. הוא בחוץ. תכניות לשישי? ללמוד לפסיכומטרי. אולי בערב הוא יבוא לכמה שעות. תוכניות לשבת? ללמוד לפסיכומטרי. שייגמר כבר, שייגמר.... גם אנחנו התגעגענו!

MirkuSH

New member
עונה :)

איך עבר השבוע? נחמד...... אבל לא יותר מידי-בצפר זה לא הכי כיף תכניות לשישי- לנוח אצלו תכניות לשבת- כנ"ל.

yArDeN 15

New member
השבוע שלי

איך עבר השבוע? ואיי היה שבוע כזה כיפי=] ,התחלתי עבודה חדשההה ואני נהנת בהה. וההורים היו באלת והיה לי בית ריק.החבר לקח יומיים חופש אבל בסוף ביטלו לו יום חופש אחדג בגלל כוננות שזה קצת הרס..=[ החבר יוצא/סוגר?היה צריך לסגור אבל בסוף הודיעו לו שהוא יוצא.לפני איזה שעתיים רק. אבל הוא סוגר את כל ראש השנה=[ תכניות לשישי- נצא מוקדם כי מחר הוא צרך להיות על הבוקר בבסיס=[ אז בטח נלך למופע סטאנד אפ ונסתובב עד טאיזה 1 וזהו=[ תכניות לשבת-היה צרי להיות פיקניק עם החבר אבל הוא לא יהיה=[ אזז..לנסוע לסבא וסבתא עם המשפחה! ו הדבר ההכייייי טובבבב------>אחותי חוזרת היום אחרי חצייי שנההה מארה"ב!!!=] זזתי לשדהה התעופה.

לילי123456

New member
עונה:]

איך עבר השבוע? עבר מהר...היה נחמד:] החבר יוצא/סוגר? יצא רבעו"ש
תכניות לשישי- עד עכשיו הייתי אצלו
אחרי ארוחת ערב אצל סבאסבתא נסע לים כנראה.. תכניות לשבת- עדיין לא ידוע...הוא חוזר מוצ"ש

devilz

New member
להלהל

(אין לי רעיונות לכותרת תחיו עם זה
) איך עבר השבוע? בנננזוווננננהה.. ההשבעה היתה מרגשת לגמרי
ובכלל אחלה של שבוע.. ונגמרה הטירונות
החבר יוצא/סוגר? ממ יוצא ביום ראשון.. שינו לו תיציאות... השבוע זה עוד יסתדר.. אבל החל משבוע הבא.. זה יהיה בעיה כואבת... תכניות לשישי- ישנתי בערך 24 שעות
תכניות לשבת- ממ חברה שלי מתנחלת אצלי

Woman In White

New member
אני גם רוצה ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? ארוך כזה...וקשה החבר יוצא/סוגר? יוצא, אבל נסע עם המשפחה שלו תכניות לשישי- סתם
רבתי עם החברות וזה כל כך רציני
תכניות לשבת- בעיקר לא לעשות כלום
שיהיה שבוע מעולה לכן

למעלה