---שרשור סופ"ש---

GrowingMadness

New member
---שרשור סופ"ש---../images/Emo87.gif

בנות, השרשור סופשבוע הקודם עדיין נמצא בעמוד הנוכחי... זה קקי. >: צריך למלא את הפורום בהודעות! [ראו שרשור אחד למטה שצריך לפרסם את הפורום
], משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות לאתמול [חמישי]- תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי מתמטיקה!! סוף סוף חופש, שופינג :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלך טוב במועד ב' אבל כבר לא אכפת לי אכזבת השבוע: ---- שיר שלא הפסקת לשמוע: אברהם טל- מחוזקים לעולם תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: שרק 4- חמוד ביותר מאכל השבוע: מקדונלס :) יציאת השבוע: מסיבת גיוס לחברה טובה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: --- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע אחלה מה שלום החייל? הכול סבבה יוצא / סוגר? יצא, אני אצלו עכשיו בירושלים :) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? נפגשנו לפני שבועיים ועכשיו אנחנו יחד תוכניות לאתמול [חמישי]- שופינג,יציאה עם חברות תוכניות להיום [שישי]- נסעתי לחייל, אין תוכניות עדיין תוכניות למחר [שבת]- בטוח נצא למועדון או משו תוכניות לשבוע הקרוב- אין משו מיוחד בנתיים

GrowingMadness

New member
../images/Emo242.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: האדימו אותי בפורום
חוחוחו. משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי ויכוח מטורף עם המפקדת שלי, השותפה שלי לא הגיעה הרבה השבוע ודיי נדפקתי בגלל זה. אכזבת השבוע: השותפה שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע: waka waka של שאקירה, ומלא מהאלבום החדש של הדג נחש
תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי! דאימ. אם לא תהייה עוד עונה אני מתאבדת. דפנטלי. סרט השבוע: הרולד וקומאר! יאהה. /M\ ספר השבוע: קוראת שוב את 'ההסכם'. מאכל השבוע: ותודה לאלוהים על שברא את השניצל טבעול ואת הפיצריות. מה הייתי עושה בלעדיהן כשאין לי מאמא בבית שתכין לי אוכל?!
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: י ו ם ה ו ל ד ת 19!
. וביום ראשון חופש שהושג בהרבה דם ויזע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר כזה. מה שלום החייל? אחלה בחלה יופי טופי.
יוצא / סוגר? יצא היום, אבל נסע עם חברים לים המלח. חוזר מחר ובא לקחת אותי ליום וחצי של כייף.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום ראשון שעבר. תוכניות לאתמול [חמישי]- חברה באה אליי וסתם רבצנו בבית. תוכניות להיום [שישי]- כלום. תוכניות למחר [שבת]- בצהריים החבר בא לאסוף אותי ואז מתחיל לי הסופשבוע! תוכניות לשבוע הקרוב- יום חופש, יום הולדת

Miss KuChit

New member
אני מתרגשת ../images/Emo3.gif

פעם ראשונה עונה.
משהו טוב שקרה לך השבוע: התחרעות קטנה על "צומת ספרים"
משהו רע שקרה לך השבוע: הוא התגייס!
אכזבת השבוע: חברה שהחשבתי אותה לממש טובה. שיר שלא הפסקת לשמוע: וואלה, אין כזה. "בדד" היה מתאים אולי
תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: "באהבה אין חוקים" האגדי! ספר השבוע: מתחילה לקרוא את "בשבילה גיבורים עפים" מאכל השבוע: השרימפס המדהימים שאמא שלו מכינה. מלכה אחת. יציאת השבוע: מסיבונת גיוס לחצי בים + מסיבת גיוס לידיד אצלו בבית משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש איתו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קשה, הרבה התמודדויות. מה שלום החייל? התקשר לפני שעתיים ואמר שהם בנוהל שבת והכל בסדר
עידכן אותי לגבי כמה נהלים שהשאירו אותי בהלם (אין שעות ט"ש? שעתיים שק"ם-טלפונים בשבוע? אהמ התעללות אהמ! ) יוצא / סוגר? סוגר (שיואו איזה מוזר להגיד את זה) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול לפני הבקו"ם. תוכניות לאתמול [חמישי]- רביצה מול כוכב נולד עם ידיד תוכניות להיום [שישי]- רביצה מול כוכב נולד עם חברה תוכניות למחר [שבת]- אולי לסדר את החדר תוכניות לשבוע הקרוב- לפתוח חשבון בנק, להתארגן לטיסה בסוף החודש מבחינת בגדים וכו'
זהו כנראה

Miss KuChit

New member
הכי הצחיק אותי

שיש להם מין "מזכירה" כזו, קתפ"ט - קצין תורן פרח טיס, שזה חניך משלב מתקדם יותר בקורס שמקבל הודעות ורושם אותם עבור החניכים בשלבים הנמוכים יותר. מין מרכזנית כזו
לפי מה שהבנתי זה בעיקר משמש חברות מדוכאות

dandi99

New member
גמאני :)

משהו טוב שקרה לך השבוע:יומולדת,נסיעה לצימר עם החבר :) משהו רע שקרה לך השבוע:ויכוח קטנטן עם החבר אכזבת השבוע:הויכוח הקטנטן עם החבר שיר שלא הפסקת לשמוע:כל השירים ששמענו בדרך לצימר וחזרה תוכנית השבוע:האנטומיה של גריי וגלי. סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:ממממ הארוחת בוקר בצימר :p יציאת השבוע:צימר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ראיונות עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אלךה מה שלום החייל?מעולה יוצא / סוגר?מסרבת לענות מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול בלילה תוכניות לאתמול [חמישי]-חזרנו מהצימר והוא היה אצלי עד 9 בערב . תוכניות להיום [שישי]-מסיבת יומולדתתת ויומולדת לאחותי תוכניות למחר [שבת]-חגיגה עם המשפחה תוכניות לשבוע הקרוב-ראיונות עבודה

מלודי21

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:אין משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים מטורפים עם החבר אכזבת השבוע: אני והחבר לא מדברים בכלל שיר שלא הפסקת לשמוע: אין תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: נער קריאה ספר השבוע:אין מאכל השבוע: כרובית מטוגנת יציאת השבוע:אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זוועה מה שלום החייל? לא יודעת יוצא / סוגר? יוצא אבל לא נפגשת איתו מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?לפני שבועיים תוכניות לאתמול [חמישי]-בבית נחתי והכנתי אוכל לסופ'ש תוכניות להיום [שישי]-הייתי עם חברות , ראינו סרט בבית תוכניות למחר [שבת]- נפגשת עם חברה אחר הצהרים , נלך לטייל תוכניות לשבוע הקרוב-אין

YesWeCanSee

New member
ס-י-י-מ-ת-י! =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: נ-ש-ף!!! יומולדת לאמא, מסיבות... משהו רע שקרה לך השבוע: אנשים פאקינג התחילו להתגייס
אכזבת השבוע: עניינים בסטודיו... שיר שלא הפסקת לשמוע: oasis למיניהם תוכנית השבוע: ללא ספק האנטומייה של גריי!! סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: האוכל שהיה בנשף.. סושי, שניצל, צ'יפס.. וכדומה! יציאת השבוע: נשף! מסיבות גיוס! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר מיונים לממר"ם!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-ד-ה-י-ם
מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול (שישי) בבוקר תוכניות לאתמול [חמישי]-סטודיו.... ובערב עם החבר בבית תוכניות להיום [שישי]- סטודיו, סבתא, ובערב סיבוב עם חברות תוכניות למחר [שבת]- סטודיו, לנוח קצת... ותכף נפגשת עם החבר.. תוכניות לשבוע הקרוב- מיונים לממר"ם, סטודיו, פסטיבל של המתגייסים... הופעה...

pc girl

New member
...

משהו טוב שקרה לך השבוע:נופש מבצעייייייי משהו רע שקרה לך השבוע:אני והחייל נפרדנו :\ אכזבת השבוע:נפרדנו... שיר שלא הפסקת לשמוע: wannabe-spice girls תוכנית השבוע:איש משפחה סרט השבוע:
ספר השבוע:אניהו-אתגר קרת מאכל השבוע:גלידה יציאת השבוע:נופש :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בסיס :/ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו לי יותר טובים מה שלום החייל? ... יוצא / סוגר? ... מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? .... תוכניות לאתמול [חמישי]-חזרה מהנופש, ישנתי כל היום תוכניות להיום [שישי]-פגשתי את החייל ונפרדנו, בערב לצאת למסיבה תוכניות למחר [שבת]-אין לי שמץ תוכניות לשבוע הקרוב-בסיס ווהוו

איזה שבוע זה היה!!!../images/Emo178.gif#$%^%

משהו טוב שקרה לך השבוע:הוא נגמר
משהו רע שקרה לך השבוע:התגייסתי (זה לא דבר רע בכלל אבל היה קשה מאד)
אכזבת השבוע: חבר שלי סוגר בשבת הראשונה שלי בבית
שיר שלא הפסקת לשמוע:לא שמעתי מוזיקה השבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוכנית השבוע:לא ראיתי טלוויזיה השבוע!!!!!!!!!!!!! סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:קורנפלס בלי חלב
יציאת השבוע:הביתה מצריפין!!!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לחזור הביתה שוב
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:קשה מאוד
מה שלום החייל?פסדר יוצא / סוגר?סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?בשני הוא בא איתי לבקו"ם. תוכניות לאתמול [חמישי]- תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הקרוב-

GrowingMadness

New member
מצחיק שאת עושה את השבוע שלך,

על השרשור סופ"ש של שבוע שעבר
האמת שלא היה לי מצברוח או חשק לפתוח את השרשור סופש הפעם, קיוותי שזה ירד למטה ושיכתבו פה הודעות. מסתבר שטעיתי

למעלה