שרשור סופ"ש

GrowingMadness

New member
שרשור סופ"ש ../images/Emo41.gif

השרשור סופ"ש הקודם נמצא רק 6 [!!!] שרשורים למטה, וזה לא בסדר בנות! יאללה צריך שוב להחיות את הפורום. אל תשכחו שאם יהיו הודעות חדשות סכנת הסגירה מרחפת מעל ראשינו, ואף אחת לא רוצה שהפורום היקר שלנו יסגר. נכון?! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

Harpush

New member
טוב נו! :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל הלך דיי בסדר משהו רע שקרה לך השבוע: לא דיברתי עם החבר בכלל אכזבת השבוע: איזו חברה, לא משהו רציני שיר שלא הפסקת לשמוע: take you on a cruise - interpol תוכנית השבוע: גוסיפ גירל סרט השבוע: ורוניקה מחליטה למות ספר השבוע: אני קוראת את הרומן לספרות, והוא לא זוכה בתואר הנכסף הזה. מאכל השבוע: שניצל תירס חצי-קפוא. צריך מיקרו חדש... יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רגילה ולעבור את המבחן הגיי הזה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו לי גרועים יותר היו לי טובים יותר. מה שלום החייל? גרוע מאוד יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 3 שבועות תוכניות להיום [חמישי]- לישוןןןןןןןןןןןןן! תוכניות למחר [שישי]- ללמוד ואז לצאת לאנשהו תוכניות למחרתיים [שבת]- רחוק מדי בשביל לתכנן תוכניות לשבוע הבא- ללמוד למבחן בספרות,ומחמישי הבא רגילהלהלה

בדיוק הזמן למלא ../images/Emo269.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת'אמת? שבוע ראשון שלא רבתי עם החבר , והחיזוק שלו משבת שעברה נשאר
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם איזה מפגרת בשכבה
להעיף לה
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: פס ליום אחד - יוסי אזולאי
נוסטלגיה! תוכנית השבוע: הצרות שלי עם נשים
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: אמא הכינה מוקפץ
יציאת השבוע: אין לי זמן לנשום
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר
נקווה שאולי ניסע לרמלה לחבר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה
נהנתתי מה שלום החייל? מרוצה
עייף מרוב שינה
יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת אחרונה - היה חלום
תוכניות להיום [חמישי]- לישון לישון לישון תוכניות למחר [שישי]- לישון , לצאת בערב עם חברות כנראה לאחד הבתים נראה סרט
תוכניות למחרתיים [שבת]- לישון
תוכניות לשבוע הבא- לימודים , וישלי מבחן פסיכוטכני נקווה לקבל נקודות טובות

נטעש

New member
סיכום!

משהו טוב שקרה לך השבוע: התפטרתי!!! והחייל עבר ועדות בתלפיות, הוא נשאר בתכנית! משהו רע שקרה לך השבוע: 7 מתוך 11 תלפיונים עפו הביתה... היה ממש עצוב. אכזבת השבוע: - שיר שלא הפסקת לשמוע: - תוכנית השבוע: האוס סרט השבוע: האא... לא יודעת, אבל שבוע שעבר זה היה RED! ספר השבוע: - מאכל השבוע: טוסט גבינה בכל מיני ורציאות יציאת השבוע: יצאתי היום ליום כיף בתל אביב! מדהים מה שאפשר לעשות בתל אביב אם מחפשים! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת ביום ראשון! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואי ממש סבבה! מה שלום החייל? הבין שהוא צריך לקרוע את התחת בשביל 90 בציונים, אז אנחנו לא מדברים כל כך במהלך היום אבל יש סמסים חמודים שאני שולחת והוא שולח לי אז אני מניחה שמהסמסים שהוא שלח לי היום המצב שלו מצוין יוצא / סוגר? סוגר. אבל לא סגירה היסטרית, יש להם מחר טיול קטן בואדי קלט! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? נפגשנו ביום שלישי, אחרי שהוא עבר את הועדות!!! תוכניות להיום [חמישי]- יצאתי עם חברה לתל אביב! תוכניות למחר [שישי]- טיול!!! תוכניות למחרתיים [שבת]- טיול!!! תוכניות לשבוע הבא- יומולדת!!!

GrowingMadness

New member
איך Red באמת? סרט טוב?

יש לי ולחבר 2 כרטיסים חינם לסרט, חשבנו ללכת לראות אותו פעם הבאה שהוא יוצא...

נטעש

New member
כן!! הוא מגניב!!!

ידיד שלי תיאר את הסרט הזה הכי טוב: "בסרטי אקשן בדרך-כלל ממש מתוחים, אבל בסרט הזה הצליחו לגרום לנו להישאר מתוחים וגם לצחוק תוך כדי" (כי זה אקשן קומדי...) תלכו! אני ממליצה

נטעש

New member
לא בדיוק, אבל באתי לחמש שעות ../images/Emo13.gif

ואז כשהם יצאו לאפטר אני הלכתי, תומר החליט שאולי אני בכל זאת לא אהנה שם... (צדק דרך אגב
) היה נחמד, ל"א אוהבים אותי

GrowingMadness

New member
ווט ווט.

משהו טוב שקרה לך השבוע: באמת ששום דבר. משהו רע שקרה לך השבוע: הכל. עשיתי ליווי משתמטים [הגעתי הביתה ב9 בלילה], התחלתי תפקיד חדש [שהוא אמנם תפקיד שנחשב מעולה אבל הוא חרא בלבן.], עשיתי ש.ג, נכנסתי למינוס 950 שקל, קיבלתי דגים ביום שני והיום הם מתו לי... בקיצור, כל דבר רע שיכל לקרות לי השבוע- קרה! אפילו הורדתי את הסיכה שלי היום. אכזבת השבוע: הכל! שיר שלא הפסקת לשמוע: Like a g 6 תוכנית השבוע: תוכניות בישול.
סרט השבוע:
ספר השבוע: באמצע אחד. מאכל השבוע: רוב השבוע בכלל לא היה לי זמן לאכול, אז אני ארשום פשוט אוויר. יציאת השבוע: לקריון? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר.... יש לי שבת.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: במילה אחת? זוועה. בשתי מילים? זוועת עולם. מה שלום החייל? קיבל יום ביציאה בגלל שטות מפגרת. טוב, עדיף יום אחד מאשר את כל השבת... יוצא / סוגר? יוצא מחר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ראשון לפני שבועיים נראה לי? תוכניות להיום [חמישי]- ללכת לישון ובכך לסיים את שבוע הזוועות הזה. תוכניות למחר [שישי]- להיות איתו כמה שיותר.
תוכניות למחרתיים [שבת]- אירוע משפחתי ואז לנסוע אליו שוב.
תוכניות לשבוע הבא- יום ראשון יהיה יום בלי מפקדים ככה שהוא בטוח יהיה קצת יותר נחמד, וגם בטח נזמין סושי לבסיס.
ובחמישי עד ראשון אני סוגרת, שזה לא משהו שאני מצפה אליו, אבל אני שומרת עם החברים הכי טובים שלי בבסיס ככה שזה הכי בקטנה בעולם. ככה גם אני מסיימת עם זה ל3 חודשים הבאים...

Reverb

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מטורף עם ההורים אכזבת השבוע: אימא שלי... שיר שלא הפסקת לשמוע: ואי לא היה חחחח הפלייליסט בעבודה כניראה חחח תוכנית השבוע: סמנתה מי? סרט השבוע:שומרת אחותי ספר השבוע: מאכל השבוע:גלידה בוניליה :) יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לקבל את הרישיון חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע מהגהנום עם סוף טוב! חחח מה שלום החייל? ככה יוצא / סוגר?סוגר:( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?רביעי שעבר תוכניות להיום [חמישי]- לחגוג את זה שעברתי טסט חחח תוכניות למחר [שישי]- לעבוד :( ובתקווה לצאת עם החברות תוכניות למחרתיים [שבת]- לעבוד... תוכניות לשבוע הבא-אין משהו מיוחד ניראה לי

../images/Emo230.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ אסיפת הורים מעולה.. יאללה שנה אחרונה לגמור עם השיט הזה.
משהו רע שקרה לך השבוע: החייל היה אצלי אתמול וממש רבנו,בקושי ישנו ובקיצור מצב רוח חרא. אכזבת השבוע: הריב עם החבר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Waiting for the End - Linkin Park תוכנית השבוע: רוקדים עם כוכבים סרט השבוע: ברוס הגדול מכולם- אין איזה סרט קורע חח ספר השבוע: מאכל השבוע: סופלה שוקלד יציאת השבוע: אתמול עם החבר למסעדה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הולדת לחברה טובה, סופ"ש עם יוני ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה רגיל.. מה שלום החייל? סבבה, סיים עכשיו שבוע של השתלמות חופ"לים בבה"ד 10, מה שאומר יומיות- נפגשנו מלא לשם שינוי!
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אממ אתמול? תוכניות להיום [חמישי]- לימודים,שופינג תוכניות למחר [שישי]- יום הולדת לחברה תוכניות למחרתיים [שבת]- בטח ללמוד, אורחים, ויציאה לסרט תוכניות לשבוע הבא- מבחנים, מיונים למודיעין, יום הולדת לחברה

../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוצאתי ת.ז, הוצאתי טופס ירוק, התחלתי ללמוד לתאוריה, פתחתי חשבון בנק, עבדתי הרבה :) משהו רע שקרה לך השבוע: אני מרוששת, החבר שלך לפני מס' דקות אסמס מוזר, מקווה שהוא לא הולך לסגור 21 אכזבת השבוע: "החברות" , כנראה שככה קוראים לזה היום, והעליה המשמעותית במשקל שיר שלא הפסקת לשמוע: BoB - Airplanes תוכנית השבוע: בהחלט שובו של הבורר
סרט השבוע: - ספר השבוע:האמת שיצא לי לעיין בספר דיי מעניין בעבודה, על מאניה דיפרסיה, לא זוכרת את שמו כרגע מאכל השבוע: תירס מקופסאת שימורים
מאכל משביע לדיאטה! יציאת השבוע: לא יצא לי לצאת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החמשוש של החבר, אני מקווה!!
, לגשת לתאוריה, לקבל משכורת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה +, חוץ מהשעות האחרונות מה שלום החייל? לא יודעת, שלח לי אסמס דיי מבהיל ".... עשיתי משהו ואני הולך לקבל על זה בראש ... " ומשום מה לא התקשר אליי בתש..
יוצא / סוגר? סוגר, שיעלם הצבא הזה, כוס עמק!@ מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת קודמת
אני מתגעגעתתתתתת תוכניות להיום [חמישי]-עבדתי, הייתי אמורה לצאת אך זה התבטל תוכניות למחר [שישי]- עבודה כל היום תוכניות למחרתיים [שבת]- עבודה ויומולדת לבת דודתי תוכניות לשבוע הבא- לעבוד כמה שיותר, לפגוש את החיייל שלי, להנות, להרזות(!!!)

maayanimi

New member
סוף שבוע!../images/Emo152.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:החבר שלי יצא ליום חופש מרביעי בבוקר עד חמישי בצהריים- ובחמישי היה השנתיים וחצי שלנו ביחד:) משהו רע שקרה לך השבוע:אממממממ אני עדיין מבואסת רצח מזה שיש לי דלקת בגיד ואני לא יכולה לעשות בכלל ספורט. אז השבוע הייתי מאוווד פדלאה! אבל היום בעזרת השם אני אלך לשחות:) אכזבת השבוע:חחח כשחשבתי שחבר שלי לא ייצא ליום חופש- אבל בסוף הוא יצא! אז זו לא באמת אכזבה.. שיר שלא הפסקת לשמוע:לא כ"כ יצא לי לשמוע שירים השבוע.. תוכנית השבוע:מאסטר שף! סרט השבוע:-- ספר השבוע:ישנן בנות מאכל השבוע:אוכל הודי
יציאת השבוע:למסעדה הודית עם המתוק כדי לציין שנתיים וחצי ביחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רגילה של החבר! ושלשו"ש שלי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד ביותר... מה שלום החייל?סבבה יוצא / סוגר?סוגר שבת לשמירות- אבל יוצא בראשון!:) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול :) תוכניות להיום [חמישי]-הייתי הערב בצבא וחזרתי היום תוכניות למחר [שישי]- בריכה!!! ומקווה לצאת עם חברות ולעשות משהו כייייפי:) תוכניות למחרתיים [שבת]-לא משהו מיוחד תוכניות לשבוע הבא-להנות עם החבר דקה לפני שהוא מתחיל קורס מפקדים וחוזר לטחון.. סופ"ש מצויין בנות!

sl92

New member
הפעם גם אני ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:רגיל לא משהו מיוחד... משהו רע שקרה לך השבוע:הרבה ריבים בבית:\ אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע:מאסטר שף חח מתה על זה.. סרט השבוע:הולכים רחוק..בנות שוווה (!!!!!) ספר השבוע:אני לא בקטע חח מאכל השבוע:לאפה עם שווארמה וטחינה !!!!!וכמובן קולה ליד.. יציאת השבוע:פאבים..והרבה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מסיבת גיוס...אמללללה זה מתקרב.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לא טוב ולא רע..רגיל..אולי עדיף ככה?! מה שלום החייל?בסדר.. יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע..אבל מחר נוסעת לבקר אותו בבסיס
הוא 15 דק' ממני!!איזה כייייף!! תוכניות להיום [חמישי]-סידורים בעיר עם חברה..ולישוווווווון!! תוכניות למחר [שישי]-פאב.. תוכניות למחרתיים [שבת]-לבקר את החייל בבסיס
תוכניות לשבוע הבא-לקנות דברים לצבא..שוב פעם אמללללללה(!!!) בנווות שיהיה סופ"ש מהנה גם אם החייל יוצא וגם אם לא!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חמש מתוך חמש במטווחי לילה P: משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפו לי השפתיים לגמרי מהשמש :( וגם כל הרגל שלי כחולים מהנשק חחחח אכזבת השבוע: לא היה גשם :ם שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: . סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: לחם עם ריבה באוהל פריסה. יציאת השבוע: . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חמשוש??!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה כזה. מהר :ם מה שלום החייל? מצונן קצת.. מה לעשות. זה מה שקורה לג'ובניקים שיושבים על מזגן במשרד XD יוצא / סוגר? אהמ. יומיות. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? הרגע הוא הלך הביתה לארוחת ערב. תוכניות להיום [חמישי]- בסיס. תוכניות למחר [שישי]- יצאתי הביתה D: בלילה נוסעים ליומולדת באשדוד לשתות עד הבוקר ^^ תוכניות למחרתיים [שבת]- מתעוררים באשדוד ובאים הביתה. בא לי סרט. תוכניות לשבוע הבא- שבוע שלישי של טירונות, מטווחים וכנראה חמשוש.

GrowingMadness

New member
חחחחח

חחח אני מזה זוכרת את הכחולים האלה ברגליים ובמותניים ואת הלחם עם ריבה שכתבת עליהם
איזה כייף שזה מאחוריי כבר.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבתכ'לס.. נשארו לי עוד 8 ימים..

וגם קיבלתי גימלים עכשיו :ם כל הגב שלי תפוס.. את פשוט לא מבינה איזה כאבים!! ועוד יש לי בעיות גב וזה אז זה יותר חמור :\ קיצור.. אני חוזרת לבסיס ברביעי ב9 בבוקר ואז בחמישי אנחנו יוצאים הביתה ב7 בבוקר XD אחרכך נשאר לי רק השבוע שאחרי זה מראשון, רביעי טקס סוף טירונות ובחמישי הביתה.

GrowingMadness

New member
חחח להיט!

ועוד בטירונות כל"צ בכלל זה טוב... אצלנו העיפו מהקורס על יותר מידי גימלים אבל זה עשינו קורס חחחחחחחח וגם לי יש בעיות בברכיים וברגליים בכלל.... אני הכי מבינה אותך בעולם. רק שאני סבלתי כל הטירונות ולא ראיתי חובש פעם אחת [והיום אני משלמת על זה ביוקר..]

למעלה