שרשור סופ"ש!

סופשבוע רגוע,,../images/Emo204.gif

אחח אחח סופשבוע מדהים. היום, קמתי ב-8 בבוקר אחרי יציאה אתמול עד1 ,ו נשארתי ערה עד 2, אכלתי עם אמא ארוחת בוקר ממש טובה חביתה ירקות גבינות בגט וקפה :] ודיברנו המוןף ועזרתי לה לנקות את הבית לקלף תפו"א לשטוף כלים לנקות ת'מטבח ולמלא דלי עם מים :] בקיצור, היה כיך והיום כנראה בערב נלך למשפחת סימסון, יענו הסרט. כנראה.. יום שישי- בבוקר גם לקום מאוחר ולהיות במחשב ולהיות עם חברות ונראה, ובערב יומולדת לבתדודה שלי [יומולדת עם המשפחה] אז הולכים לדודים שלי. ואיתם בערב יום שבת- לא מתוכן [כפי שאני זוכרת] כלום, אולי לבריכה :] אוי שיט אני במחזור :| טוב נו חברות מצילות חיים :] נלך להתנחל אצל חברה :]] 3> סופשבוע מושלם שיהיה לכן בנות! 3>

MaddyD

New member
סבבה

היום יום חופש מהצבא.. אני הולכת להסתובב עם אמא בצפון דיזי.. לקנות לי שמלות מאמייי וכולי.. נחזור בערב.. אני הולכת לספינינ ובלילה מעלייה עם כל הבנות מהלשכה וכמה מהחברות.. מחר יום כיף עם חברה.. אחהצ ארוחת צהרים עם אמא ואחות ובערב לה פארק -עלוב אבל זה מה יש. אני באמת מרוצה מהמצב שבת - חוגגים לאבא באיזשהו אופן ונוסעים צפונה עם אמא ואחות לחגוג לסבא.. בערב עוד חגיגה לעצמי. לא יודעת באיזו צורה כרגע.. בא לי משהו כיף

EVE Lights

New member
חח קראתי באיזה אתר ברים

שרשמו על המעליה "המקום נסגר!!" באותיות אדומות כאלה לא יודעת

MaddyD

New member
גרוע אם את אוהבת דאנסבארים מלוקקים

זה מקום גאוני לשבת עם המון חברה באווירה נעימה עם אחלה מוסיקה. קיצר הוא לא סגור כלל

MaddyD

New member
פקורס

אבל תקופת האנדרגאונדים האבקתיים עברה לי. את הולכת לשם הרבה?

הייתי שם אתמול פעם ראשונה...

את פשוט הסמכות היחידה שאני מכירה בענייני מועדונים בתלאביב.
עזבי, אני בכלל לא הטיפוס של אנדרגראונדים אבקתיים, או בכלל... פשוט נגררתי עם כמה אנשים, שיש לי הרגשה שיצא לי לבלות איתם יותר בזמן האחרון. תצפי לעוד הרבה שאלות על מקומות, הא?...

MaddyD

New member
LOL

בכיף אבל אני באמת כבר לא מבינה גדולה. אני ממש ממש ממממש לא בקטע הזה .. מאז שקיץ אני באמת לא רואה את הטעם להדחס במרתפים.. כשיש כל כך הרבה מקומות מאמי על הים

Miss Tika

New member
דנה!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב לנו!!:]
מקווה שיש לך יומולדת אדיר בובה!!|חיבןק|

SNoopY 26

New member
אוי אוי אוי אוי אוי אוי

זהו קול, זהו קול גלגל היום היה היום האחרון שלי לקורס ברק!!! רק נשארה הבגרות ב- 7 וזהו חזרתי הביתה לפני שעה, אכלתי. עוד 40 דק' אני הולכת לעבוד עד הערב. אח"כ אולי ליומולדת של ידיד מחר- שישי- ללמוד לבגרות. אולי ללכת לידיד במונסון. בערב קידוש ובלילה לצאת לאנשהו, אולי מסיבה שבת- ללמוד לבגרות מלא. בערב איזה יציאה סולידית אם יהיה כסף ראשון - קמה לעבודה ב-5 וחצי בבוקר! פייי. ב-6 מתחילה לעבוד עד אחת בצהריים לארגן איזה משהו עם אמא כי יש לה היום יומולדת ולא ממש יוצא שנעשה משהו. כלכך בא לי להיות עם מישהו בספ"ש הזה, אז אם אפשר לארגן גם את זה

Small talk

New member
יש לי שאלה

איזה בגרויות יש עכשיו?, כאילו ברור לי שזה איזה מועדים מיוחדים, אבל איזה?

SNoopY 26

New member
אני עושה את קורס ברק

אפשר לקרוא לו גם 'המחצית השלישית', אבל זה שם יותר מבאס חח אז נשאר עם 'קורס ברק' במשך חודש אני באה לבצפר מ 8 בבוקר עד אחת בצהריים ולומדת היסטוריה (יש גם ללשון ומתמטיקה). במשך כל החודש יש בחנים, מבחנים, ולבסוף גם המגן. נקבע ציון הגשה חדש. ב-7 לאוגוסט יש בגרות וזהו. זה מועד מיוחד ממשרד החינוך, מלא עושים אותו כאילו ברצינות, הבצפר שלי מלא בתלמידים מכל מיני איזורים, ובכלל מלא באנשים מהבצפר עצמו.

e l u l a

New member
אני יודעת על מישהו שעושה בתנ"ך..../images/Emo153.gif

אז יש גם תנ"ך, שתדעי!חח ובהצלחה בסוף הקורס.. כאילו במה שנשאר, ובבגרות כמובן
. ותהני בסופ"ש בובי:].

SNoopY 26

New member
כןן אני יודעת שיש בתנ"ך פשוט שכחתי לכתוב

ותודה יפה :]] סוף שבוע מקסים שיהיה לך!

TiKi PooH

New member
די צולע סה"כ

חמישי- עד שלוש אני בסטטוס "כונן" בעבודה, משמע=> חייבת להשאר בבית, למרות שסביר להניח שלא יקפיצו אותי. אז גם גונבים לי יום חופש, ואני גם לא מקבלת על ז כסף. שיזדיינו. בערב, בכל מקרה, אנחנו יוצאם למופע של קרקטוק- קרקס מרחף על בסיס צ'ייקובסקי, מפתה לפי הפרסומים, בעיקר כשמדובר במפצח האגוזים שישי- בבוקר אני כונן ( כן, אם להיות כונן בחמישי זה מבאס- בשישי זה בכלל מעפן. לפחות לא שמו אותי כונן ערב), בערב יש יום הולדת לדודה שלי, ופינקו אותי בתפקיד הבייביסיטר. נהדר. שבת- משמרת ערב.

הו כן.../images/Emo9.gif

אז היום, סוףסוף, בלי בייביסיטר.
לעשות את כל מה שאני צריכה לעשות לאורך היום, לקרוא ולהיות שלווה, בערב כן בייביסיטר.P: מחר בבוקר דייט-קפה עם קופר יקירתי שלא ראיתי שנייייים, ואח"כ יהוני ועדישחור באים אליי עד לקץ הימים לכל הסופ"ש.
אין טוב מזהההה.

Before i'll change againe

נמנמנ היום ישנתי עד מאוחר וכנל גם 2 חברות שלי ויצא שלא הלכנו לים בסוף וב5 ככה אני אתחיל להתארגן לעבודה ואז מ6 עד איזה 3 בלילה בעבודה חוזרת, ישנה קמה בבוקר לעבודה בגן אחר כך הולכת להסתובב קצת עם חברה ובלילהההה מסיבת קיץ של קסטרו בניצנים. יהיה להיטט סופש מדהים שיהיה בננות

למעלה