שרשור סופ"ש (מקוצר)!

שרשור סופ"ש (מקוצר)!

קיצרתי כי מי כמוני יודעת שבמצב שלנו אין מצב רוח אפילו לשבת ולכתוב.. מקווה שתענו! משהו טוב שעשה לך את השבוע: משהו רע שהרס לך את השבוע: הפתעת/אכזבת השבוע: לסיכום, איך עבר השבוע? מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות לסופ"ש? בנות שיהיה לכולנו סופ"ש נעים,רגוע ושקט בלי קאסמים ופיגועים! אמן!

עונה../images/Emo183.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: אתמול קיבלתי מכתב שהתקבלתי למודיעין! אני ממש מאושרת ושמחה שקיבלתי את זה, שלחו לי מכתב שאני מוזמנת לתחקיר ביטחוני לקראת הגיוס שלי לחיל המודיעין. :) משהו רע שהרס לך את השבוע: יום שלישי בלילה פתאום הייתה אזעקה (אני גרה באשדוד), התחלתי לבכות ולהיכנס לפאניקה. לא בא לי ששוב יהיה, מספיק היה לפני שנתיים אין לי כוחות לזה! ועוד אני בכיתה י"ב ועוד חודש מתחילות הבגרויות, מקווה שיהיה טוב! לסיכום, איך עבר השבוע? השבוע התחיל מעולה עם פורים, חופש היה אחלה.. ועכשיו מסתיים חרא. יש שביתה בלימודים, אנחנו לא יוצאים מהבית מהפחד של הקאסמים האלה, גם היום הייתה אזעקה. מה שלום החייל? במקרה שלי האקס, הוא בסדר דיברתי איתו אתמול ויש לו עוצר יציאות. יוצא / סוגר? כנראה סוגר תוכניות לסופ"ש? לשבת בבית ולהתפלל שלא יהיו פה עוד קאסמים ושזה יגמר מהר!

god girl too

New member
../images/Emo148.gif

משהו טוב שעשה לך את השבוע: יצתי עם החבר למסיבת פורים וממש נהנו| ליצן| משהו רע שהרס לך את השבוע: שהיה פיגוע בירושלים (העיר שלי) וזה די הרס את המצב רוח דל הירושלמים... הפתעת/אכזבת השבוע: דין לקח ימי חופש כדי להיות איתי עוד קצת והיה הכי כייף
לסיכום, איך עבר השבוע? היה שבוע פשוט מושלם, כל האחים והאחיינים שלי הגיעו והיה ממש שמח, חוץ מהקטע של הפיגוע
מה שלום החייל? שלומו מעולה יוצא / סוגר? הוא לקח ימי חופש בשלישי והיה אצלי ואתמול חזר הביתה... מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול
תוכניות לסופ"ש? להיות בבית
לצאת קצת עם חברות, ומחר ניפגש ונצא למסעדה
סופ"ש מושלם לכן בננות, שנשמע רק בשורות טובות!

kerenush1818

New member
עונה :)

משהו טוב שעשה לך את השבוע: מקודם קיבלתי בשורה משמחת אז זה עשה את כל השבוע חחח :] משהו רע שהרס לך את השבוע:אוף עוד פעם הבלאגן הזה :\ לא באלי עוד פעם מבחנים.. בטח לא כשעוד חודש יש בגרויות. אני לא רוצה לחזור שנה הבאה לבית ספר להשלים בגרויות :\ הפתעת/אכזבת השבוע: בעיקר אכזבה.. כל המלחמה הזו :\ לסיכום, איך עבר השבוע? מממ התחיל סבבה ועכשיו קצת עצוב בגלל מה שקורה.. :( מה שלום החייל? הכל בסדר :) יוצא / סוגר? יוצא :) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול בערב :))) שיהיה סופ"ש שקט ושנשמע רק בשורות טובות!!!!

maayanimi

New member
גם אני

משהו טוב שעשה לך את השבוע: הלכתי עם המשפחה למסעדה הודית בשני כדי לחגוג את פורים:) משהו רע שהרס לך את השבוע:שני דברים- שפיספסתי את פורים ולא הייתי בשום מסיבה כי הייצי בצבא. וכמובן הפיגוע שמאוד הבהיל אותי...הייתי בדיוק בדרך לתחנה המרכזית בירושלים שזה קרה, ובכלל אני נמצאת בדיוק שם כל יום כי החדר כושר שלי נמצא בבנייני האומה.. הפתעת/אכזבת השבוע: -- לסיכום, איך עבר השבוע?בסדר.. טוב שעבר וכולם בריאים ושלמים מה שלום החייל?בסדר...נראה לי ישן עכשיו חח יוצא / סוגר? יוצא:) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים.... תוכניות לסופ"ש? החבר! רק נחכה שהוא קצת ייתאושש מהשבועיים:) ובכלל ממש מתחשק לי מסיבה... לשנות קצת אווירה אחרי הכל.. ולשבוע הבא- חתונה של אחיו של חבר שלי! אני מאוד מתרגשת, אבל עדיין אין לי שמלה:/ סופ"ש נעים, שקט ובטוח לכולכן:)

למעלה