שרשור סופ״ש

חנהר

New member
שרשור סופ״ש

הסופ״ש אני מתכננת לקטוף פטריות מהמדשאה שלי ו... ו..... לאכול אותם ולחלום על ביג פוט לוקח אותי לארץ הפלאות! סתם סתם, אני בהחלט הולכת לכסח את הדשא ואת הפטריות שצמחו להן, אגב אצלנו הן חומות ובמגרש הגולף הן לבנות. אולי נלך לשחק גולף או לעשות סיבוב על הבונוויל עם כריס. מה שבטוח משקפי רוח.
מה אתכם?

Etnozam

New member
אני יושב על המחשב

והופך את המשחקון שעשיתי ל-וובי.
ד"א הילדה של החברה ממש נהנית לשחק בו... היא שיחקה בו כל כך הרבה שפתאום אחרי שלושה ימים היא התחילה לקרוא מילים של 4-5 אותיות בלי בעייה. היא בת חמש.
חבל שלא היה לי כוח לעשות די בי יותר גדול ממאה מילים חח
מחר אני יתחיל לעבוד על עוד רעיון למשחק נחמד שתכננתי.
הפעם יותר מורכב אבל נראה לי גם יותר מהנה אפילו לאנשים בוגרים.
אחרי זה יש לי עוד רעיון אבל אני ישאיר אותו לשירשור סופ"ש של שבוע הבא חח
החלק החרא זה להפוך הכל לממשק WEB..

ועכשיו, אני רואה ג'יימס בונד בערוץ 6.
סופ"ש נעים.

אתה מטורף

תגיד לי, למה אתה לא מוציא את זה לשוק ומתחיל ליצור לעצמך הכנסה ?!?

זה נשמע כמו משהו עם פוטנציאל גאוני !

Etnozam

New member
מי אמר שאני לא מייצר הכנסה מזה?

ובכן לא מזה בדיוק, אבל אני לוקח עבודות פרילאנס שונות.
מודולים לניהול, רובוטים, יבוא/יצוא מידע, פלאגאינס... ווטאבר.
לא הזכרתי כבר שתמיד יש את תוכנית ב?

המשחקים לגיל הרך זה משהו שלאחרונה גיליתי בעקבות האינטרקציה עם הילדים של חברה שלי. אולי באמת טמון כאן משהו שבאמת כיף לי לעשות.

זה לא כיף לשבת בבית כל הזמן לבד. זה מדכא ת'נשמה ומדרדר לשימוש מוגזם בסמים קלים!!
חוץ מזה, איך אני אמור להכיר אנשים חדשים בחיים שלי עכשיו כאן בהולנד אם אני לא אצא לעבודה נורמלית?
ובנינו.. שזה כולל את כל חברי הפורום חח, אני באמת שואף למשהו קצת יותר מעניין בחיים. הלוואי ויכולתי לטייל, כמו ray mears, בזמנו סיפרתי לך.
לחוות את החיים, לצוד ביגפוטים.. כל דבר שלא משלב בתוכו סביבה מפוסטרת או סביבה מלאה באנשי משרד משעממים ונודניקים שאוהבים להשתמש במילים גדולות כדי להוכיח כמה שהם קטנים וחסרי משמעות.

Etnozam

New member
בתחילת דרכי..

עבדתי במפעל טקסטיל גדול בתור אדמין.

יום אחד בעודי מסתובב חסר מעש במסדרונות, המנכ"ל חלף על פני וראה שאני הולך עם הידיים בכיסים.
"כאשר רואים מישהו מסתובב עם הידיים בכיסים, סימן שאין לו תעסוקה" הוא אמר.
השבתי לו "כשכולם בריאים ומאושרים, גם לרופא אין תעסוקה".

לאחר מכן הוא התקשר למנהל שלי וסיפר לו כך וכך.
המנהל אמר לי "אז אולי זה אומר שבעצם אין לך מה לעשות כאן".
השבתי לו "ואולי זה אומר שאני עושה את עבודתי כל כך טוב ומהר, שהמערכת פשוט עובדת ללא תקלות, ומגיע לי שבח על כך".

ע"פ הלוגיקה זה מאוזן, בדיוק באמצע. הטיעון של המנהל הוא שווה ערך לטיעון שלי, רק שהוא מביט לשלילי ואני מביט לחיובי.
אילו היינו מציבים את זה כמספרים, הטיעונים היו מבטלים אחד את השני והיה מתקבל אפס, משוואה מאוזנת שלא קוראת, לא לפטר ולא לשבח.
אבל זה הטבע, תמיד מסתכלים על השלילי. הנטייה של בני אדם היא לא לקבל את הפתרון כמו שהוא, אלה להוסיף איזה שהוא ערך שרירותי, שאמור לעשות את הטיעון האחד צודק יותר מהשני.
לכן אני שונא עבודות כאלה, מערכות כאלה. "המערכת המשרדית", אין בה שום לוגיקה או הגיון ששואף לביצוע המטרה הכללית בצורה הטובה ביותר, אלה רק אוסף של אנשים שכל אחד שולל את שאר הפתרונות ע"י הוספה שרירותית של ערכים וירטואלים שנגזרים מתוך דחפים אמוציונליים.

אחרי חודשיים פוטרתי.
ההוכחה לכל מה שכתבתי, היא העובדה שהחליפו אותי כאדמין יחיד שעשה הכל מכל כל, בשלושה אנשים שונים. איך זה בדיוק ייצר תועלת במשוואה הכללית, והאם נכון לאז לאותם שלושה תחת אותם הגדרות מערכת היה יותר תעסוקה יחסית שעכשיו צריכה גם להתחלק בשלוש?

למדתי מזה הרבה. הם כולם חמורים, וצריך להתנהג איתם בהתאם.
תצליף באגו, ויבעטו בך. תאכיל אותם גזר, ותוכל לרכב על הגב שלהם עד שישברו

Etnozam

New member
זאת המציאות של החיים IC

זה לא משנה אם אתה עובד טוב או עובד חרא, זה איך שאתה גורם לאחרים לראות אותך שקובע.

Free Smile

New member
האדם בורא את המציאות

וג'ורג' אחר (בוש) ברא מציאות שבה המשפט שרשמת נכון כל כך !!

Free Smile

New member
או שהתוצאה היא שיש כעת 3 אנשים בעלי עבודה

פחות אבטלה
הידד לסוציאליזם
חלוקת עבודה ולא רק לתת ליהודי הגאון להשתלט ולהוביל את השוק

חיים, מצטערים אך כישוריך הרבים מדי מזיקים לרווחת הכלל!

אתנו - עכשיו ברצינות וללא גביית תשלום

אני ממש אשמח ללכת איתך ל - KVK ולהסביר לך מה ואיך בכל עינייני
עוסק זעיר - הרבה יותר פשוט מאשר בישראל.

אולי אנונימוס ירצו לקבל אותך אליהם . .

Etnozam

New member
תודה

אבל אני לא חושב שאנונימוס מפיקים חשבוניות מס.

בנתיים אני יחכה. במידה וסוף העולם לא יחול בעוד חודשיים (מה שיעשה אותי מאד מאוכזב), אני ישקול המשך צעדים.

Etnozam

New member
תודה, קיבלתי.

אני יודע שידיעת הלשון שלי לא משהו, לא נפגע מזה... זה תוצר השרדותי.
אם בילדותי בשכונה הייתי אומר למישהו "בלום פיך מלדבר אחרת אני א-שקול לאחר שנפקוד את ספסל הלימודים האם א-שבור את פרצופך" כנראה שלא היו לוקחים אותי ברצינות כל כך...

א-נסה לעבוד על העניין

חנהר

New member
יושב על המחשב

הממ.....
נשמע לא נוח כל כך.
אז ככה היה לי שיעור על האופנוע וגיליתי שאני ממש טובה בתרגילים מהירים ואגרסיביים וכל מה שצריך לעשות לאט ובעדינות קצת פחות. אני חייבת להקדיש לכך יותר מחשבה הסופ״ש.

Etnozam

New member
אז בעצם מה שאת אומרת זה

שאין לך בעייה לקפוץ עם האופנוע מעל 20 רכבים דרך לולאת אש, אבל פנייה מבוקרת ברמזור עירוני יכולה להוות בעייה

למעלה