שרשור סופש

GrowingMadness

New member
שרשור סופש

שרשור סופ"ש! ו GrowingMadness ו 17:05 | 08/10/10 משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות לאתמול [חמישי]- תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

disarray

New member
עונה ראשונה=) יותר מידי זמן פנוי בסופ"ש :p

משהו טוב שקרה לך השבוע:יום חופש אחרי השמירה? חחח זהנחשב טוב? משהו רע שקרה לך השבוע:ביקורת לא טובה מהמפקד...בערך אכזבת השבוע:החבר..הריבים איתו
שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע:עדין איך פגשתי את אמא..וממשיך להשתפר סרט השבוע:לאכול ,להתפלל,לאהוב
לא רע אגב..אבל עדיף לראות בבית ולא להוציא כסף ספר השבוע:עשו של מאיר שלו מאכל השבוע:שניצל של טבעול? אמא נטשה אותי לחו"ל חח יציאת השבוע:סרט עם חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שמירה אחרונהההההההההה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חצי כוח מה שלום החייל?טוב..היה חולה קצת אבל הבריא יוצא / סוגר?יוצא סופסוף מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?היום בבוקר תוכניות לאתמול [חמישי]-אמא חזרה מחו"ל אז בעיקר לסדר את הבית ולפתוח מתנות
תוכניות להיום [שישי]-החייל בא בקרוב
ואח"כ פאב עם חברה תוכניות למחר [שבת]-להיות עם החייל,ארוחה משפחתית וללמוד לפסיכומטרי תוכניות לשבוע הבא-למותתת..סתם סתם פשוט לא בא לי עוד שבוע מלא בצבא

GrowingMadness

New member
בלופ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר.
משהו רע שקרה לך השבוע: הכל?.. אני חולה כבר משבת שעברה, ולא הייתה לי שום אפשרות להוציא גימלים או לפחות לבקש איזו תרופה נגד צינון או סירופ נגד שיעול.. ובנוסף לכל הצרות גם העבירו אותי תפקיד, והביאו לנו שני חיילים חדשים למדור שהנוכחות שלהם ממש מעצבנת אותי. בקיצור, היה שבוע ממש לא להיט. אכזבת השבוע: החיילת החדשה שהביאו במקומי. אני עושה תפקיד שהחפיפה שלו הייתה יותר ארוכה מהטירונות ומהקורס שלי ביחד, לא יכלו לפחות להביא לי מחליפה שפיצית? שיר שלא הפסקת לשמוע: Just the way you are. וואו, באמת שזה שיר יפה.
תוכנית השבוע: '10 דברים שאני שונאת אצלך'. עם כמה שזו תוכנית אמריקאית ממוצעת ורדודה, התמכרתי אליה! סרט השבוע: השבוע באמת ראיתי סרט! ראיתי את ג'ולי וג'וליה היום בבוקר ואני חייבת להגיד שזה פשוט סרט מקסים.
ספר השבוע: מצחיק שבד"כ אני לא רואה סרטים וסדרות וכן קוראת ספר, וכבר כמה שבועות שזה הפוך..
מאכל השבוע: אמ.. הלוואי שיכלתי לכתוב כאן 'סושי' כרגיל, אבל אין לי תקציב לסושי יותר...
אז אני אאלץ להשאיר את זה ריק! יציאת השבוע:
אני במינוס של פאקינג 850 שקל, מה יציאה עכשיו? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אחרי שבועיים משביזים - סופסוף החייל שלי יוצא!!
ולקחתי חופש ליום חמישי. אבל חוץ מזה הולכים להיות לי 4 ימים קשים במיוחד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: האמת? לא משהו בכלל. מה שלום החייל? שבוז.. יוצא / סוגר? סוגר. סופ"ש שני כבר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בראשון לפני שבועיים. תוכניות לאתמול [חמישי]- כלום. תוכניות להיום [שישי]- כנ"ל. תוכניות למחר [שבת]- כנ"ל. תוכניות לשבוע הבא- 4 ימים של טחינה, ואז סוף סוף 3 ימי חופש מלאים עם החתיך שלי!
רק שאני אבריא כבר עד אז.

Reverb

New member
תמיד יש פעם ראשונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר בא הבייתה :) משהו רע שקרה לך השבוע: נכנסתי לדיכאון מטורף בעקבות הגיוס שלי אכזבת השבוע: צה"ל וחוסר צדק שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר שידיד שלי כתב הקליט ופירסם בפייסבוק לפני איזה שנה והשבוע שמעתי איזה מיליון פעם בלופים מרוב שהוא יפה תוכנית השבוע: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך (נו טוב, גלי...) סרט השבוע:ראיתי עם החבר את האקסים של חברה שלי, לא הסרט הכי טוב בעולם אבל צחקנו ממש הרבה ספר השבוע: ארוחת הערב (שזה מה שאני קוראת אבל אני חייבת להודות שהוא פשוט מעצבן אותי כבר מלפני 60 עמודים בערך) מאכל השבוע: המנה החריפה במסעדה שאני עובדת בה יציאת השבוע:"את יכולה 2 פרוסות עוגה? תרימי את החולצה רגע" (חברים של המשפחה של חבר שלי. מקסים. :) ) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור כבר טסט אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שהחייל היה כאן היה מדהים, מהרגע שהוא עזב נכנסתי לדיכאון מטורף (גם בגלל זה וגם בגלל דברים נוספים שפתאום עלו) מה שלום החייל? סביר עד כמה שיכול להיות יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יצא בשני חזר בחמישי בבוקר תוכניות לאתמול [חמישי]-לעבוד תוכניות להיום [שישי]-לעבוד תוכניות למחר [שבת]- ים תוכניות לשבוע הבא-לעבוד. :p

GrowingMadness

New member
למה הדיכאון?

צבא זה באמת קקי, אבל לא שווה להכנס בגללו לדיכאון! את יודעת כבר איפה תשרתי?

נטעש

New member
כן, שבוע לא מרגש במיוחד.

משהו טוב שקרה לך השבוע: קצת כסף פה ושם מבייביסיטרים משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שהבוסית שלי החליטה לא לתת לי משמרות בכלל לשבועיים הקרובים, רק ימי שבת. אכזבת השבוע: הבוסית שלי... כנראה שהיא לגמרי משוגעת
שיר שלא הפסקת לשמוע: אין כזה... תוכנית השבוע: תיאוריית המפץ הגדול! סרט השבוע: ירח דבש מטורף ספר השבוע: אין לי עדיין כסף לקנות את הספר שאני רוצה. מאכל השבוע: סושי! ההורים ממש שמחו שהכנתי לכולם! יציאת השבוע: בדיחה גרועה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת יומולדת לידיד שלי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנעימים, לא מטורף. מה שלום החייל? מעולה! שבוע הבא טקס סיום קק"צ, וקיבל מצטיין צוותי!
יוצא / סוגר? סוגר... אני אשרוד...
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר
תוכניות לאתמול [חמישי]- לעבוד משמרת ערב תוכניות להיום [שישי]- לעבוד תוכניות למחר [שבת]- לעבוד משמרת ערב כן, ממש יופי של תכניות לסופ"ש
תוכניות לשבוע הבא- להתקשר לבוסית שאולי תתן לי קצת משמרות בכל זאת, ללכת לרופא , להתקשר ליחידת מז"י כדי לבדוק מתי יש לי יום השמה למדריכות בדיוק וכל זה רק ביום ראשון! אחרי יום ראשון- (אם הבוסית לא תתן לי משמרות) סימס 3 עד ליום חמישי, בו יש טקס סיום ומסיבת יומולדת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלהלהלהלה D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: היפה שלי לקח חופש בחמישי ^^ ואז היינו במסיבת וילה ברביעי ושתינו מלא כי הוא לא היה צריך לקום לבסיס חחחח האא וקיבלתי משכורת ראשונה בחיים שלי 973 ש"ח על 5 ימי עבודה לפני ראש השנה! משהו רע שקרה לך השבוע: בחילה מרוב שתיה? XD אכזבת השבוע: שמתי שמפקידים צ'ק.. צריך לחכות 3 ימים עד שמושכים את הכסף.. שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: גוסיפ גירל, 90210. סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: . יציאת השבוע: מסיבת וילה ברביעי. מסיבת גיוס שלי על הים בחמישי. מוסד בשישי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנצל כל דקה בשבוע האחרון שלי לפני הגיוס! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהיםםםםם! מה שלום החייל? מצוין
יוצא / סוגר? אהמ.. יומיות ^^ מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? 6 וחצי בבוקר שהורדתי אותו בבית אחרי המסיבה.. תוכניות לאתמול [חמישי]- חזרנו בבוקר ממסיבה אז ישנו חצי יום ואז בלילה הייתה לי מסיבת גיוס על הים ושתיתי מלא ^^ תוכניות להיום [שישי]- מוסד D: תוכניות למחר [שבת]- יומולדת לבת דודה שלי ואז ניראה מה אני עושה עם חבר שלי. תוכניות לשבוע הבא- מסיבת גיוס במוסד בשישי :) והממ.. פשוט לישון ולראות את החבר כל יום כי עוד 8 וחצי אני ימים אני מתגייסת :ם וואי ואני חייבת להגיד שהוא כזה מדהים D: אני רק אוהבת אותו יותר ויותר כל הזמן
עוד חודש יש לו יומולדת! ואני צריכה להתחיל לחשוב על מתנה חח

Miss KuChit

New member
../images/Emo195.gif אנוכי

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת גיוס של חברה, מסיבת יומולדת של ידיד, קשר שחודש עם חברה.
משהו רע שקרה לך השבוע: עבודה מעייפת ונסיעה זוועתית במיוחד באוטו שהלכתי לאיבוד בשבילי עפר בחושך. [ לעולם לעולם לא אסע שוב למקום הזה. לעולם ]
אכזבת השבוע: חברה שלי
שיר שלא הפסקת לשמוע: נופ
תוכנית השבוע: מכושפות
סרט השבוע: 27 שמלות
ספר השבוע: איזה גבר נפלא/מריאן קיז.
מאכל השבוע: אוכל של אמא של החבר
יציאת השבוע: היו כמה טובות.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הוא יוצא!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף + סופ"ש מעייף עוד יותר, אבל נחמד.
מה שלום החייל? שבוז ורצוץ בביותר. שומר בלי סוף בגלל כמה שהחליטו לדפוק ברז. "ילד טוב" שכמוהו =\
יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? הייתי היום עם ההורים שלו בבסיס, היה נחמד ומשמין :) החבר'ה שלו חמודים ביותר ויש שם אווירה כזו .. מיוחדת, לא יודעת. אולי בגלל תנאי הקורס.
תוכניות לאתמול [חמישי]- עבודה
תוכניות להיום [שישי]- יומולדת + מסיבת גיוס
תוכניות למחר [שבת]- ביקור בחצרים אצל הפ"ט
תוכניות לשבוע הבא- עבודה, בירור כמה דברים לקראת הגיוס, לחכות לו :) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התקבלתי לפרוייקט מצטיינים בבצפר
משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים עם החבר
אכזבת השבוע: דיברנו על פרידה , בכיתי המון שיר שלא הפסקת לשמוע: לכי תספרי לכולם
- מאור דניאל תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: דגים חריפים של אמא
יציאת השבוע: הלכתי עם חברה לקנות לחבר שלה מתנה ליומולדת ובדרך טחנו בורקס העגלה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מאכזב פגיע
אבל סופשבוע מדהים
מה שלום החייל? מעעעעולה , מאווושר בעננייים , מחיייך הכלללל
יוצא / סוגר? יצאאאא אחרי שבועים
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שעה
הוא לקח מונית שירות ונסע לרכבת תוכניות לאתמול [חמישי]- לחכות לשישי
תוכניות להיום [שישי]- לראות את החבר , להנות הכי שיש
תוכניות למחר [שבת]- להיות עם החבר
שבדיוק הלך לפני שעה , אבל היה חלווומי ביותר
תוכניות לשבוע הבא- שום דבר מיוחד

דניאל7707

New member
עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי חברה שלא ראיתי מלא זמן.. משהו רע שקרה לך השבוע: החייל היה צריך לצאת בחמישי ולא יצא בסוף..:( אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: לרדת בגדול סרט השבוע: היומן ספר השבוע: הקמע מאכל השבוע: סטייק צ'יפס וקטשופ יציאת השבוע: חברה שלי שהתחתנה... היה כיף חזרנו לימי בית ספר....:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את החייל , לנצל את השבוע הכי טוב כי הוא אחרון לחופש לפני תחילת הלימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד, חוץ מזה שהוא היה צריך לצאת בחמישי ולא יצא בסוף מה שלום החייל? מצוין! יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבועיים תוכניות לאתמול [חמישי]- תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- חופש אחרון!!!!! ולהיכנס בראש נקי ללימודים..לראות את החי

למעלה