שרשור סופש - להתפקד

spirt20

New member
האם זהמבטל את השפעת הכדור?

אני שותה רק באירועים מיוחדים, לא נראה לי שזה מבטל את השםעת הכדור. האם ידוע משהו כזה?

Never give up1

New member
כדור ואלכוהול

האמת אני משתדל לא לשתות יותר מדי בזמן שאני נוטל כדורים אבל אף פעם לא הרגשתי לא טוב עקב שתיית אלכוהול בזמן נטילת כדור.
אבל בסדר אם הכדור לא עוזר האלכוהול לפעמים כן

spirt20

New member
אוקיי בררתי עם חברה פסיכולוגית ואסור

אומרת שזה גורם לדאון ואפ ועדיף להימנע

spirt20

New member
באמת הרגשתי ככה

היו לי ימים נהדרים ופתאום דאון שהמחשבות מציפות ולא קשרתי את זה לאלכוהול. אלכוהול זה מחיר פעוט לשלם עבור בריאות הנפש. מבאס ממש ממש אבל מה נעשה

spirt20

New member
כן גם אני לא

ולא בא לי להימנע גם מלשתות עם חברים, זה מה שחסר לי באמת אחרי שהמוח שלי טוחן לי את הראש

spirt20

New member
שרשור סופש - להתפקד

אשמח אם בכל סוף שבוע כל אחד ירשום איך עבר עליו השבוע, מה התוכניות לסופש ומה הוא רוצה שיקרה בשבוע הבא:). מתחילה- השבוע התחיל בירידה ואז בעליה ממש יש הרגשה שיש פחות טקסים מבחינת שחזור וגם פחות פחד מהמחשבות, לקראת המפגש עם הפסיכולוג זה קצת חזר כי גם הייתי בחרדה איך אני נוהגת לשם- בסוף לא נהגתי סיכמנו שאני אתחיל בנהיגה מחוץ לעיר באור יום בתור התחלה. לסופש קבלתי שעורי בית ומתכננת כל יציאה בערב עם חברות ואלכוהול . שבוע הבא מתחילה עבודה חדשה שהיא עבודה קהילתית סוג של הגשמת חלום, במקביל אני עובדת בעמותה למען נשים אז מצפה לשבוע הבא שתחילת החשיפה בcbt לא תשפיע על היום יום שלי לרעה ושהנפש והגוף יצליחו להתגבר על הפחד .

Never give up1

New member
לגמריי

זה הקצת שאפשר להנות ממנו טיפה..
יש קבוצה מומלצת בפייסבוק לocd?
&nbsp

spirt20

New member
גם אני חיפשתי קבוצה כזאת

אפשר גם להקים קבוצת וואטסאפ משלנו כי כבר די נקשרנו. השאלה מי ירצה להיות לא אנונימי :) בכל אופן לגבי האלכוהול דברתי עם הפסיכולוג שלי וכן אכן לא מומלץ לשלב במידה מוגזמת מידי פעם ותלוי איזה תרופה לא אמור להיות מסוכן. הדאון והאפ קשור לחשיפה בסיביטי

spirt20

New member
הייתי רושמת לך את הנייד בפרטי

רק לא בטןחה שהמסרים שלי מגיעים ליעד :-(

DOCTOR W H O

Member
מנהל
מתפקדת!

השבוע עבר בעומס של המון דברים, וכך גם הסוף שבוע

מקווה לקצת מנוחה וזמן לכתוב שבוע הבא:)
המון הצלחה בעבודה! אל תפחדי את תותחית! ותעדכני

למעלה