שרשור סופשבוע:)

שרשור סופשבוע:)

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע- משהו מאכזב שקרה השבוע- שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- אחלללה סופ"ש בנות !

כייף כייף כייף:)

איך עבר השבוע? מהר:) משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי עם בגרויות סופית!(חוץ מהגנה על עבודה אבל זה בע"פ חח), היום מתגייסים משהו מאכזב שקרה השבוע- העבודה המעצבנת שלי. התפטרתי. (אבל התחלתי עם קייטנה) שיר שלא הפסקת לשמוע- גם אני בןאדם- קרוליין בן אדם שעשה לך את השבוע- יציאת השבוע - היום. יום מתגייסים של המושבה. נסענו לפיינטבול וראפטינג והיה כייף ומצחיקק תמונת השבוע - תוכניות להיום [חמישי] - יום מתגייסים ובערב יוצאת תוכניות למחר [שישי]- נפגשת עם האקס(בתל אביב), טיול אופניים עם אבא ובערב- יוצאת? תוכניות למחרתיים [שבת]- לא יודעת תוכניות לשבוע הבא- בגרות באמת אחרונה- בעלפה על עבודה בסוציולוגיה, ערב כתה, יום בריכה(שחייה לילית), הכנות לקייטנה, ח"כ, לישון:)

shani hadad1

New member
אני

יצאתי מהתפקיד של הפותחת שרשורים הא ?! חחח איך עבר השבוע? חרא .. משהו טוב שקרה השבוע- קניתי שמלה ונעליים לבר מצווה של אחי , השתנתי כל כך ! משהו מאכזב שקרה השבוע- הכל .. פשוט הכל .. מהחבר ועד העבודה שאין לי .. שיר שלא הפסקת לשמוע- שירים עצובים בעיקר .. בן אדם שעשה לך את השבוע- אפחד יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל? אין לי מושג יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי] - עשיתי טיפול 10,000
תוכניות למחר [שישי]- אין לי מושג .. תוכניות למחרתיים [שבת]- לא יודעת .. תוכניות לשבוע הבא- מסיבת סיום ( אני אמורה לקבל תעודת הצטיינות חח ) , להביא תשמלה מתיקון ואממ זהו..

../images/Emo24.gif

הכל יסתדר בסוף על הצד הטוב ביותר. והתפקיד שלך:) אני פותחת רק כשאני רואה כשכבר חמישי בערב ולא פתחת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? מעייף. משהו טוב שקרה השבוע- המ.. הלך טוב בבגרות בתקשורת. קיבלתי 77 במתכונת בהסטוריה ב'. משהו מאכזב שקרה השבוע- החבר היה אמור לצאת היום בערב אבל אז שעתיים לפני היציאה הודיעו להם שהם נשארים עוד יום. כלכךךךךךךך מתסכל. שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל?
חח יציאת השבוע - . תמונת השבוע - . מה שלום החייל? מאושר. עבר כל מיני מבחנים מסכמים וזה D: עוד 6 ימים טקס סיום קורס! יוצא / סוגר? יוצא בשישי עעעעל הבוקר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון ממש לשניה. הוא אמר לי להיתראות ואני מתוך שינה הסתובבתי לתת לו נשיקה וחזרתי לישון XD תוכניות להיום [חמישי] - היינו אמורים לצאת ;; הוא לא חזר בסוף. תוכניות למחר [שישי]- יומולדת 19 איפושהו לחברה שהיא הידידה הכי טובה של חבר שלי (או לפחות הייתה לפני שאני הכרתי אותו ולקחתי אותו לעצמי חח) תוכניות למחרתיים [שבת]- כירבולים? XD כרגיל. תוכניות לשבוע הבא- בגרות בהסטוריה ב'. ידיד שלי משריון אולי יקפוץ לבקר סוףסוף לא ראיתי אותו מאז היומולדת במרץ. רביעי טקס סיום קורס לאהובי! חובשי קרבי הא. חמישי כל הקורס שלו במסיבה באבאל'ה -יאללה פעם ראשונה אי פעם במסיבה במועדון :ם שישי על הבוקר - טיסה לאילת, מצטרפת להורים ולאחים שנוסעים בחמישי.

cluless20

New member
הייי בנוווות

קודם כל תודה על כל האיחולים לא היה לי זמן להכנס ולהגיב... כי עדיין אין לנו אינטרנט בבית... הייתה חתונה מעלפת אני יעלה תמונות בקרוב איך עבר השבוע? אחלהההה משהו טוב שקרה השבוע- החתונה חחח בן אדם שעשה לך את השבוע- בעלי היקר... יציאת השבוע - היינו בעיקר בבית תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? בבית מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בביתתת בחופשה תוכניות להיום [חמישי] - להתבטל תוכניות למחר [שישי]- לבשל המון כי באים אלינו חברים לשבת תוכניות למחרתיים [שבת]- לישוןן ולהיות ביחדד תוכניות לשבוע הבא- לשרוף את השבוע ביחד אחלללה סופ"ש בנות !

מזל טוב:)

חח אני לא יודעת למה אבל זה ממש מרגש אותי. אתם נראים כאלה חמודים ביחד. שרק תהיו שמחים ביחד:)

במבה92

New member
יוווו איזה מהממים אתםם D:

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!!!! D:

למעלה