שרשור סופשבוע-

שרשור סופשבוע-

איפה שני? נעלמת לי. איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע- משהו מאכזב שקרה השבוע- שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- אחלללה סופ"ש בנות !

אני:)

איך עבר השבוע? לא רע בכלל:) משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי עם אזרחות. איזו הקלה:):):), היום בערב יש נשף יב', נשאר לי בגרות בחיבור ובעל פה על עבודה בסוציולוגיה. טכנית- סיימתי ללמוד, נהגתי מלא לבד השבוע, קניתי בגדייייים, לא עבדתי(נמאס לי) והתקבלתי לקייטנה (עולים לא'- איזה אושר) ונפגשתי עם האקס- היה ממש כייף. משהו מאכזב שקרה השבוע-חברה טובה שהייתה אמורה לבוא לסופשבוע הבריזה. שיר שלא הפסקת לשמוע- גם אני בן אדם של קרוליין, מישהי מכירה? בן אדם שעשה לך את השבוע- no one יציאת השבוע - היום לנששששף תמונת השבוע - אינלי חדשות תוכניות להיום [חמישי] -בגרות באזרחות ונשף. תוכניות למחר [שישי]- עם המשפחה. אולי ניסע לאגמון החולה, טיול אופניים עם אבא'לה שחוזר מיפן היום ובערב עם חברים? תוכניות למחרתיים [שבת]- אין יותר מדי. תוכניות לשבוע הבא- לקבל משכורות של מאי, לסיים עם חיבור ובחמישי יום כייף מהמתנס למתגייסים(רפטינג ופיינטבול) אחלללה סופ"ש בנות !

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? מהר ^^ משהו טוב שקרה השבוע- קיבלתי 90 במתכונת בתקשורת. מוגשת 95. החבר היה אמור לחזור בחמישי בבוקר ובגלל העומס חום שחררו אותם ברביעי בערב D: משהו מאכזב שקרה השבוע- חם חח שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובייייי!
יציאת השבוע - המ.. לא יודעת. היינו בסרט אתמול והיום סתם סיבוב בעזריאלי. תמונת השבוע -. מה שלום החייל? מעולה. יוצא / סוגר? יצא D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יצא סופ"ש שעבר ופעם אחרונה ראיתי אותו בצהריים ואז הוא נסע לרופא שיניים ~,~ תוכניות להיום [חמישי] - היינו בת"א בבוקר. אולי נצא לאנשהו בערב. תוכניות למחר [שישי]- סבא וסבתא שלו.. כרגיל :\ תוכניות למחרתיים [שבת]- להתכרבל? חח תוכניות לשבוע הבא- בגרות בתקשורת.

נינה601

New member
השבוווווווווע שלי בננות :)

איך עבר השבוע
השבווע היייה סבבבה !
משהו טוב שקרה השבוע
: היה לי בגרות בתנ"ך והלך לי טווווב מאוד :)
משהו מאכזב שקרה השבוע
שהחיייל סייפר לי שקשה לו ושכולו פצעיים וכולו כואב : (
שיר שלא הפסקת לשמוע
: " עכשיו "
בן אדם שעשה לך את השבוע
: החייל המדהים שלי 3>
יציאת השבוע
: ליייייייייים עם חברות :)
מה שלום החייל
: קצת עייף מכל האימונים אבבל יהיה טוב @
יוצא / סוגר
: יוצאאאא תודה לה' (((((( :
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם
: מוצ"ש לפני שבועיים ..
תוכניות להיום [חמישי]
: לא משהו מיווחד #
תוכניות למחר [שישי]
: ללכת ליייייייייים עם החיייייל ובערב לצאאת 3>
תוכניות למחרתיים [שבת]
: להיות עם הנסיך שלי !!
תוכניות לשבוע הבא
: הופעה ומסייייבת סוף שנה והרבה יייייייים ( :

Snowhitee

New member
אני..

איך עבר השבוע? טסס לי! בקושי הרגשתי אותו משהו טוב שקרה השבוע- מחר אהובי חוזזזרר משהו מאכזב שקרה השבוע- היה ממש פיצוץ במשרד.. שיר שלא הפסקת לשמוע- מממ איזה שיר שאחותי כל הזמן חפרה לי בן אדם שעשה לך את השבוע- המפקדת שלי שלא עשתה לי בעיות לקחת חופש חח יציאת השבוע - נפגשתי עם ידיד שלא ראיתי מלא זמן תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר גמור:) יוצא / סוגר? יוצא מחררר!!
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת תוכניות להיום [חמישי] - מממ עשיתי לילה אז השלמתי קצת שעות שינה, ויוצאת עוד מעט לת''א תוכניות למחר [שישי]- ממ לראות את אהובי, וללצאת תוכניות למחרתיים [שבת]- ג'חנון על הבוקר ונראה כבר:) חחחח תוכניות לשבוע הבא- רק שיעבור מהר. ושיצא כבר לרגילה!:)

../images/Emo13.gif

טוב אז הפעם אענה על הכל.... איך עבר השבוע?
עבר טוב משהו טוב שקרה השבוע-
ואלה,סימתי עם אזרחות משהו מאכזב שקרה השבוע-
לחץ של מתכונת בתקשורת,לא למדתי כלום,מחר החבר בא ולא אספיק ללמוד בכלל שיר שלא הפסקת לשמוע-
לא שומעת כמעט שירים בתקופה האחרונה.אבל החבר הדביק אותי יום אחד בשיר של אמינם כלשהו. בן אדם שעשה לך את השבוע-
חברה מסויימת שמתחתנת:) יציאת השבוע -
אמממ....לא יצאתי למקום מי יודע מה תמונת השבוע - היתי מצרפת אבל אין לי מושג אם החבר מרגיש עם זה הכי בנוח מה שלום החייל?
מקווה שעדיין טוב:) יוצא / סוגר?
בבית מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
ראשון על הבוקר חזר מאצלי לבסיס תוכניות להיום [חמישי] -
לישון תוכניות למחר [שישי]-
לקום לסדר את הבית ולצאת לקנות לחבר משהו תוכניות למחרתיים [שבת]-
לעשות לו יום כיף משגע!! תוכניות לשבוע הבא-
אין אחלללה סופ"ש בנות ! -
גם לך!!:)

shani hadad1

New member
איפה אני ..

בדיכאון רצחני של החיים אני והחייל בריב כאסח מיום ראשון לא מדברים אני לא רוצה לדבר עלזה אפילו פשוט אין לי כוחות יותר!!!! איך עבר השבוע? זוועת עולם .. משהו טוב שקרה השבוע- התחלתי לעבוד בלוצ'י משהו מאכזב שקרה השבוע- הכל .. פשוט הכל .. אפילו המשכורת לא נכנסה לי שיר שלא הפסקת לשמוע- עדיף שלא תדעו .. בן אדם שעשה לך את השבוע- אפחד! יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? לא יודעת .... יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון תוכניות להיום [חמישי] - הייתי בעבודה תוכניות למחר [שישי]- מחר עבודה , לנוח .. לקוות שיקרה משו תוכניות למחרתיים [שבת]- לישון עד שנה הבאה תוכניות לשבוע הבא- בטח עבודה או משו .. לראות מה עושים עם הקשר הזה..זה לא יכול ליהיות שכל כמה חודשים אנחנו כמעט נפרדים ! פשוט לא הגיוני !!!!!

cluless20

New member
השבוע שלייי

איך עבר השבוע? אחלה משהו טוב שקרה השבוע- אני מתחתנת סוף סוף ביום ראשון משהו מאכזב שקרה השבוע- אסור לי לראות את הארוס שיר שלא הפסקת לשמוע- לא היה לי זמן... בן אדם שעשה לך את השבוע- הארוס שלי יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע וחצי תוכניות להיום [חמישי] - להתבטל בבית תוכניות למחר [שישי]- ללכת כנראה לים ולצאת בערב "מיני מסיבת רווקות" תוכניות למחרתיים [שבת]- לישוןןן לנסות לא להרוג אף אחד.. ומקווה תוכניות לשבוע הבא- חתונהההההה וירח דבששששששש אחלללה סופ"ש בנות !

toxic babe

New member
זה ממש עוד מעט

שיהיה בהצלחה ותהני מכל רגע. תספרי איך היה ואל תשכחי לשים פה תמונה עם השמלה והכל :)))

cluless20

New member
האמת....

בינתיים הוא רוצה להיות בבית.. ואממ התכנון אחרי זה ים המלח ואיזה צימר אחרי זה... ניראה כבר נזרום.... יש לו 14 יום חופש...

ענת7775

New member
אזרחות אני חוזרת אלייך בזרועות פתוחות.. סופ"ש

איך עבר השבוע? ואווו צ'ק צ'ק
משהו טוב שקרה השבוע- התחפש"שתיייייייייי מאתמול
משהו מאכזב שקרה השבוע- עזבו חבל להזכר בכלל
שיר שלא הפסקת לשמוע- כל מיני ברדיו
בן אדם שעשה לך את השבוע- חברה שלי שגם לה יש חבר בנח"ל
יציאת השבוע - לאזרחות?? :)
תמונת השבוע -
מה שלום החייל? אני לא יודעת דיברנו ביום רביעי לאחרונה והוא נשמע מותש
יוצא / סוגר? שוב אני לא יודעת הוא היה אמור לצאת אבל אתמול באיזה 2 בלילה הוא שלח הודעה "אוהב אותך מתוקה נדבר מחר. תוכלי לבוא לבקר אותי בבסיס ביום שבת". זה אומר שהוא סוגר נכון???
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 14 ימים!!!!
תוכניות להיום [חמישי] - אממ לא היה משהו מיוחד
תוכניות למחר [שישי]- חשבנו לצאת לדאבל דייט (אני צ'וקי שלי וזוג חברים טובים) אבל אם צ'וקי סוגר אז אני בטח אגלוש קצת לאתרים של כל מיני אוניברסיטאות
תוכניות למחרתיים [שבת]- ושוב חשבננו ללכת לים (אני צ'וקי וכל מיני חברים) אבל אם הוא סוגר אז בטח תהיה רק איזו הליכה בערב עם כמה חברות
תוכניות לשבוע הבא- טופס טיולים יוצא, בקו"ם שתיית שיחרור עם הענף ארוחת צהריים אחרונה עם הצוות ולהתחיל לחפש עבודה וכל השיט הזה של חיילת משוחררת. דיי עצוב לי כי בניתי הרכבה על זה שצ'וקי חוזר בסופ"ש הזה ואם הוא סוגר זה באמת מבאס. :( שיהיה סופ"ש מדהים לכולכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

second place

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מהר נורא משהו טוב שקרה השבוע- קיבלתי מגן 98 באזרחות משהו מאכזב שקרה השבוע- כלום! מי היה מאמין? שיר שלא הפסקת לשמוע- "עד מחר" אביתר בנאי בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל שלי
יציאת השבוע - כל השבוע למדתי... ואתמול הלכתי לראות סרט אצל חברה עם מלא חברים אבל אז החייל התקשר להגיד שהוא יוצא חמשוש!!! אז הלכתי באמצע. תמונת השבוע - מה שלום החייל? מצויין!! יוצא / סוגר? יצא! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר! הייתן מאמינות? אני רגילה לראות אותו פעם בחצי שנה עם היציאות הדפוקות שלו ועכשיו הוא יצא שבוע אחרי שבוע ועוד חמשוש!! תוכניות להיום [חמישי] - לישון עם החייל
תוכניות למחר [שישי]- יש הופעה של חברה שלי וארוחת שישי אצל החייל.. בערב יוצאים למסיבה או משו תוכניות למחרתיים [שבת]- יש לאמא שלי יומולדת אז חוגגים לה עם כל המשפוחה תוכניות לשבוע הבא- לסיים את שנת הלימודים המחורבנת הזאת . בנות, שיהיה לכן שבוע מדיהם! גם למי שהחייל שלה לא יצא...תנצלו את זה כדי להשקיע בעצמכן ולהנות עם חברות

tolip17

New member
אח אני מאוהבת ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? וואלה, היה אחלה..עבר מהר. משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי רשמית כיתה י"ב ,אתמול היה בגרות אחרונה. משהו מאכזב שקרה השבוע-אממ..קשר עם חברה טובה שהולך ודועך.. =/ שיר שלא הפסקת לשמוע- לא היה זמן לשירים
כל הזמן רק למדתי לאזרחות חחח בן אדם שעשה לך את השבוע-המורה שלי ,הגישה אותי על 90
יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? אחלה :) מתחיל להתרגל לתפקיד וליציאות אני חושבת יוצא / סוגר? יוצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?היום =] תוכניות להיום [חמישי] -היה בגרות באזרחות תוכניות למחר [שישי]- הייתי עם החבר בבריכה..ובערב נצא או משהו תוכניות למחרתיים [שבת]-מסיבת הפתעה לידיד.. תוכניות לשבוע הבא- דבר ראשון לחפש עבודה..יש לי חצי שנה חופש עד הגיוס. [למישהו יש רעיון לעבודה נחמדה במרכז?
] וכמובן, לישון ..כי צריך להשלים שעות שינה. שבת שלום בננות.

למעלה