שרשור סופשבוע?

שרשור סופשבוע?

איך עבר השבוע?
איזה יום היה הכי טוב ולמה?
איזה יום היה הכי רע ולמה?
ציטוט השבוע:
ספר/סרט/שיר השבוע:
מה שלום החייל?
יוצא/סוגר?
מתי פעם אחרונה ראית אותו?
תוכניות להיום:
תוכניות למחר:
תוכניות למחרתיים:
תוכניות לשבוע הבא:

שלי-

איך עבר השבוע?די מהר איזה יום היה הכי טוב ולמה? ראשון כי הוא נסע לשבוע נופש באשקלון והייתי די בלחץ ובסוף גם נפל גראד ממש קרוב אליהם.. אז שיחררו אותם הביתה והוא בא אליי.. וזה היה לכמה שעות אבל היו לנו שיחות משמעותיות והבנתי כל כך ברבה דברים עליו, עליי, עלינו. איזה יום היה הכי רע ולמה? רביעי, סתם כי למדתי עד מאוחר ציטוט השבוע: אסאמאס מהחבר "איזה כיף! אני שומע". חחחחחחח נסתמה לו אוזן אחת לכמה ימים וזה שיגע אותו והוא שלח את זה כשהוא יצא מהרופא. ספר/סרט/שיר השבוע: אממ "הכלה של החבר שלי" מה שלום החייל? יופי טופי יוצא/סוגר? סוגר:( מתי פעם אחרונה ראית אותו? שני בבוקר תוכניות להיום: הכנתי עוגיות, חדר כושר וחברה באה אליי חמשוש תוכניות למחר: בית ספר, עם החברה ובערב חוגגים יומולדת לשתי חברות טובות אז יוצאים לאנשהו תוכניות למחרתיים: עם החברה:) והמשפחה. נראה כבר. תוכניות לשבוע הבא: משלישי לא לומדת 10 ימים, אז חופש:) והחבר יוצא רבעוש אז איתו רביעי- ראשון:):) קונים תחפושת לפורים, הוא מתכנן קעקוע, חברים:).

yArDeN 15

New member
חרא שבוע

איך עבר השבוע? חרא איזה יום היה הכי טוב ולמה? יום ראשון כי ידעתי שיש לי עוד כמה ימים להשאר בבסיס שרציתי והיה סתם יום כפיי וחזרתי הביתה מוקדם איזה יום היה הכי רע ולמה?היום?חרא יום,הלכתי לבקום שיגעו אותי,יום ראשון יש לי קורס,גם אתמול היה חרא לגמרי,יום אחרון בבסיס ליד הבית,מהיום רק חמשושים.ולפני זה קורס=[ ציטוט השבוע: "לא משנה מה יהיה אני תמיד איתך"->החבר אחרי התקפה של בכי שקיבלתי על הצבא הזה. ספר/סרט/שיר השבוע: לא היה כזה מה שלום החייל? בסדר יוצא/סוגר? סוןגר מתי פעם אחרונה ראית אותו?אתמול תוכניות להיום:הוא חוזר לקחת צויוד למחר לשבת אז בטח אני איהה אצלו תוכניות למחר:אין בנתיים מקווה או לצאת עם חברות מהטירונות שלא ראיתי איזה חודשיים או לישון ,לא להרגיש את זה שהוא חסר. תוכניות למחרתיים: כנראה לעפולה לדודים ולישון אצל חברה כי בבוקר צריך להתעורר ולנוסע לבסיס .. תוכניות לשבוע הבא:

Ray512

New member
הממ

איך עבר השבוע? פסדר...
איזה יום היה הכי טוב ולמה? מממ.. לאדעת... הכל היה די פושר.. אולי אתמול, כי קיבלתי החזר מלא על הפסיכומטרי..
איזה יום היה הכי רע ולמה? אתמול. אמא צעקה עליי באוטו, והייתה תמונת מחזור שכבתית ממש ממש גרועה. כולם יצאו בוכים וממצמצים אל מול השמש היוקדת.
ציטוט השבוע: "לומר 'עשיתי דיוקן עצמי של אניקה' זה כמו לומר 'עשיתי דיוקן דיוקן' "
מפניני החכמה שלי...
ספר/סרט/שיר השבוע: אין לי מקום- מטרופולין
תוכניות להיום: לומדת לפיזיקה...
תוכניות למחר: מבחן בפיזיקה, יום פתוח, לומדת למתמטיקה. אולי אני אצא בערב. אבל כנראה שלא.
תוכניות למחרתיים: מתמטיקה :X
תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת... מבחן במתמטיקה, תעודה אחרונה (
), ותורמים דם! סופ"ש... אה... נחמד.

BaTeL37

New member
עונה...

איך עבר השבוע?בסדר... איזה יום היה הכי טוב ולמה?שני..יום מצחיק
איזה יום היה הכי רע ולמה? ראשון..עומס בלימודים ציטוט השבוע: ''פליז דונט קיל מי'',אסמס דיי מאכזב... ספר/סרט/שיר השבוע:''מיליון רסיסים קטנים'' מה שלום החייל?בסדר יוצא/סוגר?סוגר
מתי פעם אחרונה ראית אותו?שישי שעבר תוכניות להיום:לקנות חומרים לפרויקט גמר באומנות תוכניות למחר:תל אביב...ואולי על האש עם חברים תוכניות למחרתיים:אולי סופרלנד תוכניות לשבוע הבא:רופא,יום חיילות,רדיו,צילומים לספר מחזור

supi5

New member
סופשבוע רגוע ומקסים לכולם/ן../images/Emo140.gif

איך עבר השבוע? חוץ מכמה דברים היה אחלה שבוע!
איזה יום היה הכי טוב ולמה? אתמול :) הייתי ב "מסיבת רישיון" חח (לא שלי..שלי הייתה לפני 7 חודשים חח) וחבר שלי הצטרף במפתיע והיה כזה כייף הוא חזר מהבסיס וזאת הייתה הפתעה מדהימה :) אח"כ נסענו אליו לדירה והיה כייף כייף כייף :)
איזה יום היה הכי רע ולמה? אני חושבת שיום שלישי..אני והחייל רבנו וזה דיכא לי ת'צורה..גם לא כל כך השלמנו באותו יום..רק יום למחרת ..ועוד בטלפון שזה היה טיפה באסה במקום פנים מול פנים :|
ציטוט השבוע: "כי בחיים הכל עובר, מטעויות למד והשתפר, מה שקולך הפנימי אומר- זאת האמת שלך, לא לסלוח זו לא חולשה, נצור אהבה בדרכך..ודע את כל הסובב אותך". :)
ספר/סרט/שיר השבוע:" שיר בעיפרון"- בית הבובות, כמובן!, אה..וגם הספר "חכמת הבייגלה" ..ספר גאוני
מה שלום החייל? בסדר גמור
יוצא/סוגר? יוצא (הוא בבית מאתמול)
מתי פעם אחרונה ראית אותו? אתמול
תוכניות להיום: לאכול עם סבא וסבתא החמודים שלי ארוחת ערב..ואז החייל שלי בא ואוסף אותי ואנחנו יוצאים למועדון ואחורי זה נוסעים אליו =]
תוכניות למחר: טיול רגלי (ופיקניק) + להתאמן למבחן בהיסטוריה =[
תוכניות למחרתיים: בנתיים אין כלום
תוכניות לשבוע הבא: בגרות בספורט?! אאאאה..אבא'לה

../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

איך עבר השבוע? לא משהו איזה יום היה הכי טוב ולמה? לא היה משהו מיוחד איזה יום היה הכי רע ולמה? רביעי, החבר הודיע ששולחים אותו לעזה, מרצה שלי חטף התקף לב וביטלו את הקורס הזה הסמסטר, הערבים עשו הפגנה באוניברסיטה נגד צבא הכיבוש האכזר שהורג אזרחים תמימים בעזה וזה עצבן אותי...מאודדדד. ציטוט השבוע: "תזכרי תמיד שאני מאוד מאוד אוהב אותך"
ספר/סרט/שיר השבוע:החומר למבחן זה הדבר היחיד שקראתי השבוע מה שלום החייל? חרא ביותר. אין להם בעמדה אפילו משקפת מסכנה וכל האיזור מלא בצלפים ערבים, יורים עליהם פצמ"רים, לא נותנים להם אוכל (15 המבורגרים שצריך לבשל ל 10 אנשים שצריכים להספיק להם במשך 5 ימים, שזה אומר 3 חתיכות ביום שצריכים לחלק בין 10 אנשים) יוצא/סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה ראית אותו? יום שבת תוכניות להיום: מבחן, חדר כושר, עבודה תוכניות למחר: עבודה, קצת לימודים ולשבת בבית מול המחשב והטלוויזיה תוכניות למחרתיים: לא יודעת, כנראה לשבת בבית ולהתגעגע תוכניות לשבוע הבא: לימודים, עבודה, חדר כושר, לחכות לחיילצ'יק שיחזור

עונה..

איך עבר השבוע? ממ סביר.
איזה יום היה הכי טוב ולמה? נראה לי אתמול, למרות שחזרתי הבייתה מתה. אבל היה כיף שם בכנס.
איזה יום היה הכי רע ולמה? הממ לא יודעת, היו הרבה ימים לא משהו. פשוט משבר עם פיזיקה, ואמא שלי לא תומכת בי בשיט, אז קשה לי. אבל המחנכת שלי עוזרת לי אז יהיה בסדר.
ציטוט השבוע: "אני תמיד פנוי בשבילך" (אמיר, משחק אותה)
ספר/סרט/שיר השבוע: הממ אין כלכך, לא היה לי אפילו זמן לזה ];
מה שלום החייל? עובד קשה.
יוצא/סוגר? סוגר, as usual.
מתי פעם אחרונה ראית אותו? ביום ראשון בערב.
תוכניות להיום: ממ אני מתכננת לנסוע אליו לבסיס בערב (הוא מטר ממני עכשיו) ולראות איתו סרט באוטו
מקווה שזה יצא לפועל. ובינתיים אני לומדת למבחן בספרות.
תוכניות למחר: הממ בבוקר אני עובדת ואז בצהריים אולי קופצים לבסיס לבקר אותו. אם לא אז אני מניחה שאני אלמד למבחן...
תוכניות לשבוע הבא: זימון לצבא, מסיבת פורים, שיעור פסנתר, מבחן בספרות, מבחן בתנ"ך, והופ! סופ"ש הגיע. סופ"ש נהדר לכולן!

Conviction

New member
../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? סבבה
איזה יום היה הכי טוב ולמה? לא זוכרת כבר האמת.. סתם, לא היה משהו מיוחד.. איזה יום היה הכי רע ולמה? כנ"ל.. ציטוט השבוע: לא ציטוט, אלא מקרה
אחרי ויכוח של המחנכת שלי עם אחת התלמידות, המורה אמרה לה שתצא החוצה והתלמידה סרבה, אז היא אומרת לה "את לא יוצאת? טוב, אם את לא יוצאת - אני יוצאת" ואשכרה יצאה מהכיתה בהפגנתיות ולא היה שיעור
. ספר/סרט/שיר השבוע: שיר: אפרת גוש - אם תלך מכאן מה שלום החייל? סתם מתחפשן, לטענתו
יוצא/סוגר? סוגר כמובן.. מתי פעם אחרונה ראית אותו? לפני שבוע. תוכניות להיום: [שישי] ממ לא יודעת.. אולי בית קפה עם ידיד, או סתם להיות בבית.. תוכניות למחר: [שבת] כנראה לכתוב איזה מאמר לפרוייקט בעיתונאות. תוכניות למחרתיים: [ראשון] ללמוד ולעבוד. תוכניות לשבוע הבא: ממ יש איזו הצגה מבית הספר, יש טקס מצטיינים
, לעבוד הרבהה, והוא אמור אולי אולי אולי לצאת חמשוש
[ולחזור לבסיס בשני! ממש חזון אחרית הימים]..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo142.gif סופ''ש טוב לכולן ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? עבר דווקא מהר וטוב
איזה יום היה הכי טוב ולמה? אהמ אתמול, קניתי הרבה דברים עם אמא והייתי בעבודה
איזה יום היה הכי רע ולמה? כנראה יום רביעי, היה מבחן זוועתי במתמטיקה
ואחרי זה עבדתי מ2 בצהריים עד 10 בלילה.
ציטוט השבוע:
ספר/סרט/שיר השבוע: Gym Class Heroes - Cupids Chokehold
תוכניות להיום: (יום חמישי) הייתי בקניות ועבדתי
תוכניות למחר: (יום שישי) כנראה יוצאת לאחת המסיבות עם חברה, אמור להיות כיף
תוכניות למחרתיים: ואי מחר שבת ויהיה ממש חם, אז כנראה שאני אסע לים (ואי יצא לי חרוז
)
תוכניות לשבוע הבא: לעשות כמה מבחנים, לקבל סוף סוף את הכרטיסים לבומבמלה, לעבוד וזהו.

סופ"ש מעולה בנות.. עונה:

איך עבר השבוע? סבבה איזה יום היה הכי טוב ולמה? היום (שישי) כי יצאתי הבייתה וקיבלתי תעודת מחצית קורס עם ממוצע 98 איזה יום היה הכי רע ולמה?לא יודעת ציטוט השבוע: ממ לא יודעת ספר/סרט/שיר השבוע: משה פרץ וליאור פרחי- אולי פשוט אני מה שלום החייל? מצויין יוצא/סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה ראית אותו? היום.. ישר כשחזרתי הבייתה מהצבא תוכניות להיום: סוד תוכניות למחר: לקחת תאוטו, לקחת ת'חבר, ולצאת לטייל :) תוכניות למחרתיים: חוזרת לבסיס.. חחח תוכניות לשבוע הבא: סוגרת שבת בבסיס.. חחחח

OgaliO

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif דיליי.

איך עבר השבוע?מצוין:) עבר מהר! איזה יום היה הכי טוב ולמה?חמישי נראה לי, קמתי ב 10, נסעתי לסידורים,הגעתי לבצפר ב 1 לשעה וחזרתי הביתה:) איזה יום היה הכי רע ולמה?נמ,,לא היה.. ציטוט השבוע: "את כלבה, וזה מה שמושך אותי אצלך"
ספר/סרט/שיר השבוע: מה שלום החייל?מצוין:) יוצא/סוגר?יצא מתי פעם אחרונה ראית אותו?בבוקר
תוכניות להיום: (חמישי) אחהצ הייתי בחדרכושר עם חברה, אחכ יצאתי איתו למסעדה, ואז הלכתי לשבת עם חברות
תוכניות למחר: (שישי)עבודה, אחכ בית קפה עם אמא, הייתי עם חברה, ואחכ הלכתי אליו, ישנו אצלו תוכניות למחרתיים:(שבת,היום)קניתי לו חלק מהמתנה ליומולדת, הלכתי לבאולינג
, ותכף הוא בא.. תוכניות לשבוע הבא:מבחן במתמ', בתנ"ך,הופעת תאטרון של חברות

למעלה