שרשור סופשבוע

שרשור סופשבוע ../images/Emo230.gif

בננות , כדי שתתחילו להזיז עניינים בפורום - הוא יבש כמו המדבר
אנחנו באותו עמוד עם השרשור של שבוע שעבר
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי מנילההה סוף סוף! וקיבלתי מלא תפקידים טובים של הדרכה- כולל מדנית בסיס שרציתי את זה (מפקדת גדנ"ע) משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים עם החברות ועם החייל. הייתי פשוט מגנט לריבים השבוע. אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע :We'll Be Alright - Travis McCoy תוכנית השבוע: רוקדים עם כוכבים חח סרט השבוע: חיים כמו שמכירים :) ספר השבוע: מאכל השבוע: פיצהה יציאת השבוע: היום- לשופינג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה של בת דודה שלי ביום ראשון :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא אחד הטובים שלי אפשר לומר.. מה שלום החייל? סבבה :) יוצא / סוגר? י-ו-צ-א!!! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע וכמה ימים. תוכניות להיום [חמישי]- שופינג תוכניות למחר [שישי]- החייל בא אליי לסוף שבוע, יום הולדת לחברה שלי תוכניות למחרתיים [שבת]- לטייל עם ההורים בתל אביב, מסעדה, בערב חינה לבת דודה שלי :) תוכניות לשבוע הבא- החתונה, לימודים, ספורט

DeadlyRose

New member
עונה בפעם הראשונה ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שכלום
משהו רע שקרה לך השבוע: אני חולה כבר יומיים, אני מניחה שזה דיי רע אכזבת השבוע: החייל סוגר... שיר שלא הפסקת לשמוע: need you- travis mc'coy תוכנית השבוע:
סרט השבוע: "ההצעה"... אחד החזקים
ספר השבוע: מתביישת בעצמי, אין אחד מאכל השבוע: קרטיב לימון, הכי סטייל
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תקופת מבחנים בעיקר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זוועות. מה שלום החייל? בסדר, טיפה מתוסכל יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מוצ"ש שעבר תוכניות להיום [חמישי]- לקבור את עצמי מתחת לשמיכה תוכניות למחר [שישי]- ערב סושי עם הבנות
תוכניות למחרתיים [שבת]- צריך למצוא חדשות... תוכניות לשבוע הבא- מבחנים, יציאות, חיים (
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאמת ש.. נפרדנו.

ואין לי ממש מה לספר חח זה פשוט לא התאים. וואלה הייתה את ההתלהבות של ההתחלה בשבוע-שבועיים הראשונים ואז פשוט כל אחד רצה משהו אחר. הוא רצה יותר חופשיות והוא לא אדם מפנק בכלל.. ואני רציתי יותר יחס ויותר זמן לבד. בדיוק הפוך אחד מהשנייה. אז חתכנו. משהו טוב שקרה לך השבוע: חמשוש D: משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם חבר שלי ואז נפרדנו ביום שלישי בערב.. הקטע הרע זה הריב כי קצת נפגעתי אבל הפרידה היא רק לטובה :) אכזבת השבוע: כל החברים שלי יצאו בחמישי לסרט.. ואני לא. שיר שלא הפסקת לשמוע: A Day To Remember - You Be Tails, I'll Be Sonic. זה שיר חדש מדהים מהאלבום החדש שלהם אז תשמעו! תוכנית השבוע: היפה והחנון. אני לא מאמינה שאשכרה היה לי זמן לראות טלוויזיה בגימלים האלה וזה הדבר היחיד שראיתי חח סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: . יציאת השבוע: . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים טירונות D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה סבבה. גימלים ראשון-שלישי, רביעי לבסיס המחלקה שלי עשתה תורנות מטבח ואותי שלחו לתורנות שק"ם אז נכון התאמצתי קצת וניקיתי אבל 90% מהזמן ישבתי עם השקמיסט.. עד הלילה ^^ האאאא ואז הוא עושה לי כזה "טוב שמעי.. מה רציתי להגיד לך? מה המספר שלך?" מלא פלירטוטים וזה וישבנו ממש לבד בחושך מאחורי השק"ם עד איזה 9 וחצי בערב.. ואז יצאתי הביתה חמישי על הבוקר. מה שלום החייל? . יוצא / סוגר? . מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? . תוכניות להיום [חמישי]- יומולדת לאמא. הלכנו לראות את הקניון החדש בהוד השרון ובערב יצאנו לאכול במסעדה איטלקית עם כל המשפחה. תוכניות למחר [שישי]- אהמ זה כבר ברור. מוסד D: תוכניות למחרתיים [שבת]- לצאת עם האקס המיתולוגי.. המושלם ההוא שנפרדנו לפני 3 וחצי חודשים.. פשוט לפני חודשיים הוא יצא איתי לאכול ולא היה לי כסף ככה שהוא שילם הכל וגם נהג.. ואז אמרתי לו שאני אחזיר לו כסף. זאת אומרת שאני יענו חייבת לו ארוחה, יציאה ביחד ;) אז יוצאים בשבת D: תוכניות לשבוע הבא- ראשון-חמישי בבסיס. רביעי טקס השבעה ובחמישי טופס טיולים ומסיימת את הטירונות המסריחה הזאת בניצנים D: עוד שבוע וחצי קרייה

sl92

New member
שתדעי..

שכל פעם שדיברת על החבר החדש..לא הצלחתי לענות לך כי הרגשתי ממש מוזר!!!בשבילי החייל שלך זה יונתן..זה היה נראה קשר ואהבה ממש מעורר קנאה..חחח לא יודעת להסביר..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

בשבילי.. הבעל והבנאדם שאני רואה את עצמי חיה איתו בעתיד זה יונתן. כל יום ויום אני חושבת עליו... עוד כמה שעות אנחנו יוצאים יחד. רק שנינו. אני מנסה לאט לאט להחזיר את זה.. באמת. כי הוא באמת הבנאדם הכי מדהים בעולם ואני סתם עברתי תקופה רעה של חיפוש ריגושים ולעשות שטויות וגיל ההתבגרות המפגר הזה. ובגלל זה גם יצא לי להיות בקטע עם מישהו חודש ואז חבר חדש לאיזה חודש.. ושום דבר לא אמיתי לגמרי ושום דבר לא באמת הולך. שום דבר בחיים לא יכול להשתוות ליונתן ולאהבה שיש לנו. כן.. אני אומרת יש כי זה עדיין שם. איפושהו.

sl92

New member
ידעתיי!!

זה היה צריך לקרות..לנסות ריגושים וכו'..אחרת היית עם יונתן והיית כל הזמן בספקות..העיקר שהבנת שזה יונתן!שיהיה מלללא בהצלחה..ותעדכני:)

GrowingMadness

New member
רגע, מה? ../images/Emo12.gif

נפרדת מהחבר הג'ובניק שלך ועכשיו את נפגשת שוב עם יונתן? *-*

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאהא.

שבוע ראשון ושני היה סבבה. באמת. היה כלכך טוב. ואז התגייסתי.. והוא בדיוק היה בתרגיל כל השבוע בבסיס ואני בטירונות אז גם היה בסדר כי דיברנו בטלפון כזה לפעמים בערב.. ואז הוא היה שבוע בבית ביומיות שלו כרגיל ואני שבוע בבסיס וכל הזמן התקשרתי אליו והוא כל הזמן חזר הביתה לישון או לצאת והיה מלא עם חברים שלו ופתאום הרגיש שבעצם יש לו זמן חופשי שאני לא נמצאת והוא התחיל לחשוב מה יהיה שיהיה לי יומיות ומה? כל יום ניפגש וזה.. קיצור נלחץ קצת אומשהו.. והוא מעדיף יותר חופשיות ואני מעדיפה יותר זוגיות וקשר חזק ורציני.. אז פשוט אמרנו יפה שלום. אנחנו מאותם חבר'ה והיינו נפגשים כולם כמעט כל יום לפני שהתגייסתי אז סבבה, עדיין בקשר טוב :) וכן.. בסופ"ש האחרון יצאתי עם יונתן.. נשארנו בקשר ודיברנו הרבה בשבועות האחרונות.. וגם השבוע התקשרתי אליו כל יום בהפסקות ובשעות ט"ש חחח והוא יוצא לרגילה ובטח נצא שוב. אבל הוא עדיין פגוע ואמר שלא יהיה כלום בנינו בזמן הקרוב. וזה בסדר.. כי אני חושבת שזה צריך להתפתח לאט לאט.

GrowingMadness

New member
יאא ../images/Emo23.gif

איזה כייף :) אני מסכימה עם זה שצריך לחזור לזה לאט לאט.. זה הכי טוב
אל תשכחי לעדכןן D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהוא בסוף סוגר שבת..

אבל יוצא יום ראשון לרגילה :) הוא פשוט החליף את השבת כדי לסגור השבוע ולצאת בראשון לרגילה ואז לחזור לבסיס בראשון או שני הבא במקום בשישי חח ככה זה יותר זמן. ויש מצב אבל שהוא טס למשפחה שלו בדנמרק ביום שני :( ואז יהיה בחו"ל כל הרגילה.. ויקבל עוד יום חופש אחרי שהוא חוזר מחו"ל. אבל אני אראה אותו השבוע וזה.. ונקווה לטוב :) יש לו ביום רביעי שנתיים בצבא! D: חשבתי לקנות משהו אבל לא בטוח שיש לי כסף בכלל חחחח אני אחפש איזה בגד אומשהו חמוד בH&M כזה.. יש שם דברים יפים לגברים במבצע של 30-40 שקל.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifדיברתי איתו עכשיו..

שעה ו20 דקות. בטלפון. וכרגיל השיחה הגיע לזה שאני עדיין מתחרטת על שנפרדתי ממנו ושאני יודעת שאני דפוקה ושאני הרסתי את הכל ושאני מנסה להשתנות ואני חרא ובלה בלה בלה אני בוכה בלי סוף. והוא ממשיך להגיד לי שאני עושה יותר מידי.. ושאני כבר ימצא מישהו טוב ושבטוח יש מישהו אחר בשבילי ושאנחנו בחיים לא נחזור. ואז אני בוכה שעות.

sl92

New member
אמרת לאט לאט לא?

תתני לו את הזמן...לדעתי גם את וגם הוא צריכים את הזמן... אל תפסיקי..תשלחי הודעות..תגרמי לזה שתפגשו...הוא עדיין פגוע...אבל כשתדברו ותפגשו ויהיה לו כיף והוא יהנה אין לי ספק שיחזרו אליו רגשות...כי אם הוא ממשיך לשמור איתך על קשר ומדבר ונפגש איתך זה אומר שיש לו משהו...תקחי את זה בתור ידידות בנתיים וכמו שאת אמרת לאט לאט...אל תשברי ואל תוותרי...תביני הוא פגוע...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני מנסה

וגם אמרתי לו שבנתיים זה רק ידידות אבל הוא אומר שהוא מרגיש את זה עלי והוא רואה עלי שפתאום אני מתקשרת יותר ונפגשים יותר. ואז הוא בא ביציאה ש"אנחנו לא חוזרים". אאוץ'.

sl92

New member
ס-ו-פ-ש ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא משהו מיוחד.. משהו רע שקרה לך השבוע:לא קרה..טפו טפו טפו ! אכזבת השבוע: חברה..אבל לא כזה איכפת לי.. שיר שלא הפסקת לשמוע: כאב של לוחימם..פאטתי חח תוכנית השבוע: היפה והחנון..איזה סתומות אמלה.. סרט השבוע: אמריקן פאי חח ספר השבוע: מאכל השבוע: בורגראנץ' יציאת השבוע:ריקושט?! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אילת עם החייל שלייייי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רגילל.. מה שלום החייל? סבבה יוצא / סוגר?סוגר..אבל יוצא מוצש
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבועיים+ תוכניות להיום [חמישי]-חברה.. תוכניות למחר [שישי]-לנוח..מרגישה לא טוב.. תוכניות למחרתיים [שבת]-מסיבת גיוס..א-מ-ל-ה-! תוכניות לשבוע הבא- עניתי למעלה חח

../images/Emo99.gif הוא איתי , אחרי שבועיים !

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי מכתב בקשר לקבלת תעודת זהות בקרוב
משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים עם החבר
המבחן בהסטוריה שלא הצליח בגלל המורה הדפוק
אכזבת השבוע: המבחן בהיסטוריה בעיקר . שיר שלא הפסקת לשמוע: בואי - חן אהרוני תוכנית השבוע: רוקדים עם כוכבים - אין על אקי אבני
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: פסטה מיוחדת שאמא הכינה יציאת השבוע: כמעט ולא הספקתי לצאת כמעט
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לחבר לבסיס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהתחלה מעצבן , אבל הכל מדהים עכשיו
מה שלום החייל? מעוללללללללה
יוצא / סוגר? יצא אתמול מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? הוא אצלי - בדיוק נכנס להתקלח
תוכניות להיום [חמישי]- הלכתי לעשות תמונת פספורט לתעודת זהות , וסידרתי ת'חדר לפני שהחבר הגיע היום
תוכניות למחר [שישי]- היום
רצינו ללכת לבאוליניג , אבל בגלל שאנחנו יותר מידי אדישים לשנינו אין סבלנות , החלטנו לסכם ת'ערב בסרטים ובורקס
תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החבר
ניסע לסבתא אני מקווה , ואז נוכל ללכת לים ביחד תוכניות לשבוע הבא- שיעבור מהר , להגיש את הטופס של התעודת זהות למזכירות של בצפר , וסופשבוע לראות את החבר בבסיס

עונה בתקווה לראותו בקרוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: השלמתי עם חברה ויצאנו לחגוג. משהו רע שקרה לך השבוע: שיצאתי למסיבה והקאתי מלא. אכזבת השבוע: ציפיתי לחייל והוא לא בא. שיר שלא הפסקת לשמוע: o-m-g. תוכנית השבוע: עבודה, צבא, ושוב צבא, סרט השבוע: מלא זמן לא ראיתי סרטים. ספר השבוע: ספר תשחצים. מאכל השבוע: המבורגר מהחדר אוכל. יציאת השבוע: נסעתי לאחי לשמור על התאומות שלו שלא ראיתי ים זמן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהחבר יצא כבר! ופרידה מחברה שעוזבת את הארץ. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע? שבוע עמוס בצבא ומלא געגועים ובכי. מה שלום החייל? הוא אומר ששלומו מצוין ונשמע שמח ורק אני בוכה לו בטלפון. יוצא/סוגר? סוגר! תוכניות להיום [חמישי]- יצאתי עם חברות למסיבה. תוכניות למחר [שישי]- ישנתי והלכתי לחברים. תוכניות למחרתיים [שבת]- כרגע אני אצל חברים ובערב יש מסיבת פרידה לחברה שעוזבת את הארץ, לפעמים הוא מפתיע אותי ובא אליי מוצ"ש-מקווה שהוא יבוא! תוכניות לשבוע הבא- צבא, עבודה, צבא, ומקווה שהחייל יצא ולהיות איתו מלא!

דניאל7707

New member
עונה:)

משהו טוב שקרה לך השבוע החייל כמובן <3 משהו רע שקרה לך השבוע: לא כ"כ הצלחתי לסכם בהתנהגות ארגונית. אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: SOLO תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: פרש הברונזה מאכל השבוע: רביולי, קיש פטריות ולזניה יציאת השבוע: מסעדה עם החבר וחברה שלי ובעלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את החייל שוב ביום ראשון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מצוין חוץ מהלימודים מה שלום החייל? מצוין יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היה אצלי חמישי ושישי.לפני שבת נסע לבית ומחר יחזור עד שני בבוקר לפני החזרה לבסיס תוכניות להיום [חמישי]- מסעדה תוכניות למחר [שישי]- ללמוד תוכניות למחרתיים [שבת]- לבקר את סבתא והמשפחה תוכניות לשבוע הבא- ראשון חייל.. וכל השבוע לימודים

למעלה