שרשור סדרות בסימן "אומייגאד גוסיפ גירל"?

dans girl

New member
אני לא אשאל עדיין "לראות או לא לראות". אבל כן אגיד לך לעדכן ברגע שאת מחליטה שיש לך תשובה על השאלה הזאת
. [כנ"ל לגבי house of lies]

LemonLimeLilach

New member
את ברור שלראות

זה לגמרי פרינג' ואליאס combined. אבל אני מוכנה לראות עוד כמה פרקים לפני שתתחילי לראות ולהעביר לך דעה נוספת.

Kill Bernard

New member
אהבתי את שניהם,

אבל מה הם, אחוז מהפרק? אז אהבתי אחוז מהפרק שכנראה מרגיש טוב רק בגלל שכל השאר היה עד כדי כך גרוע. נראה לי שאני מפסיקה לראות את זה

Rachel47

New member
אני אהבתי את הראשון

השני באמת היה חלש ואכן פרק לא נחמד... מה קווין עדיין עושה פה?

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

ג'זמין
הרגשתי ממש רע בשביל האדי אבל חשבתי שזה מוגזם שהיא אמרה את זה להורים שלה... היה ברור שזה לא פייר שהכל הולך למקס ושזה מה שהיא מרגישה ותמידדדד היא הייתה מקום שני למקס, אבל זה שהיא אמרה להם את זה לא היה כל כך טוב... אניוויי מה קשור אדם בסוף?! הכי הגיוני שהיא תלך לברקלי ותישאר בסדרה בעונה הבאה!! וחוצמזה, מיליוני אמריקאים לוקחים סטודנט לואנס אז למה שהאדי לא?
עוד פעם שרה מגלה שהיא לא מכירה את הילדים שלה ושהם לא מדברים איתה... מפתיע. אולי אם היית פחות מעצבנת... אדון הקמפיין- הוא לא קולט שאמבר בת 18?
זואי
אני ממש פוחדת שבסוף היא לא תיתן להם את התינוק. ואיפה ג'ואל וסידני, אני צריכה יותר מהם.

o0Invisible0o

New member
ניו גירל

יואו. הסדרה הזאת כ"כ גרועה!! איזה פרק מעפן, בחיי. לא הייתה כל סיבה אמיתית לספר את הפרק ברטרוספקט והסיבה שהוא נדרש להכניס כסף לפחית הייתה בגלל שהוא ניסה לנשק את ג'ס? לקחו את הדבר היחיד בערך שהיה משעשע בסדרה וזה הדוש ג'אר והרסו אותו ברצף בדיחות גרועות ממש..
הקטע עם ליזי קפלן היה נחמד ואני אשמח אם היא נשארת לעוד כמה פרקים [כמו שנראה לפי הסיום של הפרק] אבל זהו.

LemonLimeLilach

New member
דווקא היה ממששששש מצחיק!!

אני חולה על הקטע עם הצנצנת של שמידט
זה גדול. והחברה של ניק מדברת בול כמו זואי. זה סימן שהוא מאוהב בג'ס.

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

אנג'לו
זה כל כך עושה לי את זה שגבר יודע לרקוד ככה!
שונאת את דפני ואת כל מה שקשור אליה. סבבה שהייתה בת 3 והכל, אבל עכשיו היא כבר לא, והבנאדם אומר לה "שמעי, לא היית דומה לי, חשבתי שרג'ינה בגדה בי, הDNA אמר שאת לא שלי", למה נראה לה שיש לו חובה כלשהי לגדל אותה כשהיא לא שלו?!?! איזה הרגשה של "מגיע לי הכל" יש לה, זה מדהים. היא לא מנסה בחיים להבין אנשים אחרים! בקשר לזה שהביאו אותה לבאקנר רק בשביל הכסף, אני גם לא מרגישה רע בשבילה. היא לא הרגישה רע על זה שהיא עוזבת את הקבוצה שלה באמצע העונה רק בשביל לקדם את עצמה ומשאירה אותם חסרים, נכון? ברור שזה נורא לא יפה והכל אבל אוחחחח היא כל כך מעצבנת שממש קשה לי לרחם עליה. ולא לדבר בכלל על אמט
אמא של אמט גם כן מאוסה, למה היא נותנת לדפני להיכנס ולביי לא!? היא באמת יושבת שם ומתכננת איך דפני ואמט יהיו ביחד, איזו קרציה! והיחס של דפני לביי בכל מה שהיה קשור לאמט ולמעצר גם כן נורא מעצבן.

LemonLimeLilach

New member
גדוללללללללללללללללללללללללללללל

התכוונתי להגיב על הקטעים על האוסי ומישה ברטון, אבל השטיפת מכוניות הסיחה את דעתי

o0Invisible0o

New member
סרטים?

ראינו היום סרט הודי הזוי, אני לא זוכרת איך קוראים לו. הוא היה ממש מצחיק בחציו הראשון ואז עבר שינוי דרמטי קיצוני!! באמת קיצוני אז זה גרם לי להגיב בציניות..וחבל, אנשים כזה בכו ודברים.
בכל מקרה, אני חושבת שזה הסרט ההודי הראשון שראיתי.
[והוא לא בוליוודי בכלל, למקרה שתהיתן..הוא נראה כמו סרט אומנותי אירופי ממוצע.
] ועכשיו ראיתי סינקדוכה ניו יורק ["ראיתי" עצרתי באמצע כי אממ..הצילו, שעמום!! אני אמשיך מחר בחוסר ברירה] בכל מקרה זה ממש כזה דרמטי, כבד, דכאון בלהבלהבלה ועשיתי צ'ק אין במיסו וקיבלתי באדג' של קומדי פן!
זה היה ממש הזוי, וכן, בגלל הבאדג' אני טורחת בכתיבת ההודעה הזאת!
אה וכל נושא ה SOPA הזה ממש מלחיץ אותי, אין מצב שזה באמת יעבור כחוק, נכון?
טוב, זה יותר מתאים לאוף אבל תסלחו לי, נכון?

LemonLimeLilach

New member
תסבירי לי מה זה SOPA

אבל בקצת מילים. ממה שהבנתי, זה נותן זכות להוריד אתרים שמפירים זכויות יוצרים? מה החידוש כאילו? למה ויקיפדיה נגד זה? אנשים לא אמורים להיות בעד? עלינו זה בכל מקרה לא משפיע. שבוע הבא אני רואה ג'יי אדגר ונערה עם קעקוע דרקון.

o0Invisible0o

New member
תראי את הסרטון שבתאל שמה

ואני עשיתי שר..זה הרבה יותר ברור. תקשיבי, זה הרבה יותר מזה!! קודם כל, כל אתרי ההורדות - ימותו. כל אתרי ההורדות. [לפי הסרטון יהיה ניתן לעקוף את זה אבל זה כאילו המטרה של החוק הזה..] אבל כל מה שאת עושה לו share בפייסבוק, טמבלר, טוויטר וכו' יכול להחשב כהפרה של זכויות יוצרים וגם את וגם פייסבוק יעמדו לדין, אז פייסבוק יצטרך לצנזר ולמנוע את כל החופש שלנו לפרסם דברים כי אם לא הוא מסתכן בתביעה שהוא אחראי לה.. זה ברמה של אם את מעלה סרטון ביוטיוב של קאבר של אומן אפשר לתבוע אותך, שכבר היום אפשר בעקרון אבל לא עושים את זה בדר"כ..פשוט מורידים לך את הסרטון על הפרת זכויות יוצרים [ע"ע הסרטון שלי שצונזר, למרות שאני לא מבינה למה.
משהו עם זכויות יוצרים בגרמניה משהו] בקיצור, זה לצנזר את האינטרנט ולהפקיד את כל השליטה על תוכן באינטרנט בידי ממשל ארה"ב..והצפי הוא שאם זה יקרה כל מדינה תתחיל לצנזר בעצמה וכל אינטרנט של כל מדינה יראה אחרת...האינטרנט זה נפלאאאאאאאא!!! אז כולם עצבניים, ממש. ואסור שזה יקרה.
אה וזה כן ישפיע עלינו, כמובן. זה לא רק על ארה"ב..זה פשוט יהיה בידי ארה"ב..כלומר, אולי לא יהיה ניתן לתבוע אותך אבל כנראה שפייסבוק עדיין יאלצו למנוע ממך להפר זכויות יוצרים.

limors2

Well-known member
מישהי עדיין רואה גלי?

הייתה התפתחות מעניינת בסוף הפרק
והיו שירים ממש טובים! מדי פעם יש את הפרקים האלה שממלאים לי את האייפוד ומחזירים לי את התקווה בסדרה. במיוחד הWithout You של רייצ'ל
לילך תורידי!

LemonLimeLilach

New member
תספיילרי את ההתפתחות!

ובאמת רציתי להוריד את השיר, ליאה חפרה עליו בטוויטר. איזה וויטאאוט יו זה אגב? של מאריה קארי? (שגם שלה זה קאבר של מישהו אחר בעצם. שכחתי) אה ואם את היחידה שרואה תודיעי לנו מתי יש ג'ון גרוף! ותספיילרי לנו הכל בעצם שנהיה מעודכנות ברגע שהפרקים האלו יגיעו

limors2

Well-known member

פין הציע לרייצ'ל נישואין
ולא האחד של מריה, אין לי מושג של מי זה.

limors2

Well-known member
כן

כל הפרק התרכז ב"וויל יציע או לא יציע לאמה נישואין", ובחצי דקה האחרונה של פתאום הביאו את ההצעה של פין בטוויסט ממש מפתיע, כי גרמו לנו לחשוב שהוא יספר לה משהו אחר שהוא התרכז בו כל הפרק.

למעלה