יואו תקשיבי..
אני כזה רואה את הפרק והיה ממש גרוע והדילוג היה מעצבן וכל מה שקרה היה מעצבן ואני כזה בסדר..בסדר..ואז הייתי צריכה שנייט יגיד לסרינה "You're the new Gossip Girl" כדי שיפול לי האסימון ואז אני כזה "קריסטן בל עזבה!!! אין גוסיפ גירל!!!"
אז קודם כל זה גרוע - חסרונה ממש ממש הורגש ואם סרינה תחליף את הקריינות זה יהיה ממש גרוע כי הקול של בלייק לא מתאים והיא כמובן ממש חסרה את השנינות של גוסיפ, אי אפשר פתאום לתת לה שנינות ותחכום כמו אלה שאפיינו את גוסיפ, כי אנחנו מכירים אותה! זה מעפן וזה פגע בסדרה הרבה יותר ממה שחשבתי [בכלל, לא חשבתי על ההשלכות בכך שלקריסטן יש סדרה משלה עכשיו..
] הקטע עם צ'ארלי רודס - אלוהים, זה היה כ"כ מפגר!! היה מישהו מהצופים שלא הבין שצ'ארלי רודס שנמצאת בניו יורק היא האמיתית? [ברגע שלילי פגשה אותה..כמובן] היינו צריכים את הקלוז אפ עם התמונה הזאת שלה ושל אמא שלה? אני ואחותי צפינו ביחד ואני כזה גילגלתי עיניים ואחותי כזה "נו באמת!!" זה היה ממש מעפן.
הקטע עם נייט והרכב, שוב. לא הבנו את זה כבר לפני שהם יצאו לפגרה בכלל? למה לקח לו 45 דק' לעלות על משהו שהבנו כבר בסוף הפרק הקודם? זה היה ברור שהמכוניות התחלפו ושתכננו להרוג אותו..
ואל תתנו לי להתחיל בכלל עם העלילה האמיתית של הפרק, כל בלייר הולכת לכנסייה כדי להציל את חייו של צ'אק, מתחתנת עם לואי בגלל הנדר שנדרה וסרינה מנצלת את ההזדמנות בשביל רומן מזויף עם דן [מעורר רחמים, זה מה שזה..] קיצר, ואוו. מעפן ברמות..וגם הדילוג בזמן היה מבאס וביטל את כל הדרמה והפלאשבקים איכס. גרוע.
דפי, אין מצב שאהבת את הפרק הזה!!!
נכון??