שרשור סדרות בסימן "אומייגאד גוסיפ גירל"?

LemonLimeLilach

New member
שרשור סדרות בסימן "אומייגאד גוסיפ גירל"?

הורדתי אלקרטז, פרק כפול לא סתם. מישהו הולך לראות?

spiceupmylife1

New member
גוסיפ

כך הפרק אני כזה האאא???!! הם לא כמעט מתו לפני שניה? מה קורה פה? אבל חוץ מזה היה נחמד... מחכה לשבוע הבא

LemonLimeLilach

New member

אני שונאת את הסדרה המטומטמת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (חוץ מהשנייה האחרונה שגוסיפ גירל שלחה לנייט הודעה. קריסטן בל בואי להציל את נשמתי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

o0Invisible0o

New member
יואו תקשיבי..

אני כזה רואה את הפרק והיה ממש גרוע והדילוג היה מעצבן וכל מה שקרה היה מעצבן ואני כזה בסדר..בסדר..ואז הייתי צריכה שנייט יגיד לסרינה "You're the new Gossip Girl" כדי שיפול לי האסימון ואז אני כזה "קריסטן בל עזבה!!! אין גוסיפ גירל!!!"
אז קודם כל זה גרוע - חסרונה ממש ממש הורגש ואם סרינה תחליף את הקריינות זה יהיה ממש גרוע כי הקול של בלייק לא מתאים והיא כמובן ממש חסרה את השנינות של גוסיפ, אי אפשר פתאום לתת לה שנינות ותחכום כמו אלה שאפיינו את גוסיפ, כי אנחנו מכירים אותה! זה מעפן וזה פגע בסדרה הרבה יותר ממה שחשבתי [בכלל, לא חשבתי על ההשלכות בכך שלקריסטן יש סדרה משלה עכשיו..
] הקטע עם צ'ארלי רודס - אלוהים, זה היה כ"כ מפגר!! היה מישהו מהצופים שלא הבין שצ'ארלי רודס שנמצאת בניו יורק היא האמיתית? [ברגע שלילי פגשה אותה..כמובן] היינו צריכים את הקלוז אפ עם התמונה הזאת שלה ושל אמא שלה? אני ואחותי צפינו ביחד ואני כזה גילגלתי עיניים ואחותי כזה "נו באמת!!" זה היה ממש מעפן.
הקטע עם נייט והרכב, שוב. לא הבנו את זה כבר לפני שהם יצאו לפגרה בכלל? למה לקח לו 45 דק' לעלות על משהו שהבנו כבר בסוף הפרק הקודם? זה היה ברור שהמכוניות התחלפו ושתכננו להרוג אותו..
ואל תתנו לי להתחיל בכלל עם העלילה האמיתית של הפרק, כל בלייר הולכת לכנסייה כדי להציל את חייו של צ'אק, מתחתנת עם לואי בגלל הנדר שנדרה וסרינה מנצלת את ההזדמנות בשביל רומן מזויף עם דן [מעורר רחמים, זה מה שזה..] קיצר, ואוו. מעפן ברמות..וגם הדילוג בזמן היה מבאס וביטל את כל הדרמה והפלאשבקים איכס. גרוע.
דפי, אין מצב שאהבת את הפרק הזה!!!
נכון??

LemonLimeLilach

New member

יפה לך שמצאת כוחות להגיב על כל החרטא שהיה הפרק הזה, אני פשוט ויתרתי
אבל כן, לכל מה שאמרת. קריסטן בל לא עזבה!! מה עובר לך בראש!! היא הייתה שם בסוף!! וזה שיש לה סדרה לא משנה כלום, היא כולה צריכה להקליט כמה שורות לכל פרק של גוסיפ... ונראה לך שסרינה תעשה עכשיו את הוויס אוברים?
ל-א. לאלאלאלאלאלאלא.

o0Invisible0o

New member
...

היא אמרה שורה אחת!!! אפילו לא את הנאום הקבוע של הסוף.. והם הפילו את גוסיפ גירל, היא גמורה..חזרנו לסדרה כשאין את האתר יותר, סרינה מקבלת את כל המיילים והיא לוקחת על עצמה את התפקיד שלה!! אני ממש מקווה שאני טועה פה..אבל לא נראה לי שהיא תשב לעשות הקלטות כשהיא עובדת במשרה מלאה על סדרה אחרת...אני הולכת לגגל את זה עכשיו..

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שאת טועה

זה לוקח לה 5 דק' להקליט את השורות, וזה ממש קו עלילה בסדרה שהפילו אותה. נראה לך שהיא לא תחזור ותהרוס להם שוב את החיים? זה אולי הדבר היחיד המעניין שהולך לקרות... היא בטוח תתנכל לסרינה וזה יהיה כיף! אני לא רואה סיבה שהאוז אוף לייז תפריע לגוסיפ.

o0Invisible0o

New member
לפי imdb אני טועה..

אבל זה נראה לי מוזר. שלחתי למייקל אוסילו שאלה אבל מה הסיכוי שהוא יתייחס לטוויט שלי? אממ...

dans girl

New member
איילת, אל תגזימי. למרות שזה לא נראה לכן ככה
, גם אני יודעת את הגבול של מתי גוסיפ נהיה מופרך, ואתמול זה עבר אותו כל כך שהגבול אפילו לא נראה כנקודה באופק. מה הייתה החזרה הזאת בתשובה של בלייר? מה היה הפיגור המוחלט הזה? זה היה אחד הפרקים הכי גרועים של גוסיפ ever בעיני. אין לי כוח להיכנס לזה כי זה רק יעצבן אותי, ואני מעדיפה להישאר במצב ה"WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF?!??!??!??!??!?!?!??!?" שאני שרויה בו מאז אתמול, ולקוות ששבוע הבא הסדרה תחזור לעצמה ושהפרק הזה היה מעידה ששבוע הבא אוכל להתכחש לקיומה. הדבר היחיד היפה בפרק הזה היה שהבנתי סוף סוף את החשיבות של גוסיפ גירל בסדרה הזאת. בלעדי ההערות הציניות והשנונות שלה על כל דבר, הסדרה הזאת היא 100% טלנובלה ובחיים לא הייתי רואה אותה. מעולם לא שמחתי כל כך לשמוע "XOXO, Gossip girl" כמו ששמחתי לשמוע את המשפט הזה אתמול.

o0Invisible0o

New member
אוף.

גם אני נדהמתי לגלות כמה גוסיפ גירל חשובה בסדרה!! מדהים, פרק אחד בלי וזה הפרק הכי גרוע בסדרה.
ממש מקווה לפרק נורמלי שבוע הבא.

LemonLimeLilach

New member
נו

הפרק לא היה גרוע בגלל גוסיפ גירל, הוא היה גרוע בגלל צ'אק ובלייר!! בפורום אחר שאני בו עשו דיון מתי גוסיפ jumped the shark ואני אומרת- ברגע שצ'אקאנדבלייר!!!! אכלו את הסדרה. (וואו זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית) זה לא היה אמור להיות ככה, וזה איבד את הדרך. אה ומתי שעשו את צ'אק דמות ראשית "טובה". בעע. בנושא אחר, אומרים שסמאש הולכת לדרוס את גלי

Rachel47

New member
רגע רגע

עזבה עזבה? באמת אין יותר קריסטן בל? אבל היא שלחה לו הודעה
וואט?!?? אני לא מקבלת את סרינה כגוסיפ גירל החחדשה!!!!!
אגב לילך...הסדרה של קריסטן בל שווה משו? כןןן הקטע עם צ'ארלי והתמונה היה כזה מפגר!!!! הבנו
!!! זלזול באינטילגנציה!!!! כן היה מגה גרוע כל העלילה עם בלייר הייתה בלעכס!

Rachel47

New member
הפרק היה די בעעע

והייתה ממש חסרה לי הקריינות של גוסיפ!! אבלהשניה שהיא הקריאה את ההודעה שהיא שלחה לנייט!!!!!!!!
(אמממ...כשנייט קיבל את ההודעה ממס חסוי...רק אני צעקת PLL?
)

LemonLimeLilach

New member
התחלתי לראות. אני לא יכולה לעמוד בפני JJ.

הצילו. בבקשה תהיה טוב יותר מלוסט.

תעדכני אם זה טוב! אולי אני אנסה גם בהמשך.. למרות שאין לי מושג על מה זה..

LemonLimeLilach

New member
זה על הכלא אלקטרז

אני לא יודעת כמה אפשר לספר בלי שזה יהרוס את ההפתעות של הפרק הראשון
אבל בעיקרון פינו את הכלא ב63 ומסתבר שקרו שם דברים מוזרים...

LemonLimeLilach

New member
אלקטרז פרק 1

יואו יש לזה הרגשה כל כך פרינג'ית!!!! לגמרי מרגישים את JJ. הדמות הגברית המבוגרת היא הכי ג'ק בריסטו, כזה שלא יודעים לגמרי אם הוא טוב רע, ובעצם הוא אפור כזה. וכמובן שלגיבורה יש דדי אישוז
מסתבר שיהיו לה גם סבא אישוז
הארלי לדעתי הולך להישאר הארלי, זה שאומר דברים שלגמרי משקפים את הצופים והבחור ה"רגיל" שנקלע לדברים מוזרים... בהתחלה היה מוזר שהבחורה מתערבת בכל הנושא הזה, לא נתנו שום סיבה לזה שהיא תמשיך להתעניין ברצח. רק בסוף בסוף נתנו לה סיבה להמשיך... זה קצת הפריע לי, אבל לא מספיק בשביל להפסיק לראות!

LemonLimeLilach

New member
פרק 2

ג'ייג'יי מה זה לא עובד עליי יותר... ידעתי שהדוקטור תהיה ההיא וגם ידעתי שהוא כן יצליח לירות בה כי זה כבר שטיק קבוע של להרוג (או לפצוע קשה) מישהו מהדמויות הכביכול ראשיות. חה חה. מ-ל-א 47. וואו. כאילו ממש ממש ממש מלא!

למעלה