שרשור נשקים DND:

שרשור נשקים DND:

כל אחד ישרשר את הנשק הכי טוב שהיה או יש לו ב-DND(כל סוג). אני אתחיל: קטנה ממית'ריל, שוקלת 3 קילוגרמים. נזק: 1ק8 נזק רגיל 1ק8 נזק חומצה 1ק8 נזק רעל 1ק6 נזק אש כינוי: להב שלושת הייסורים שרשרו אתם את נישקיכם לפי הקריטריונים האלו.

melindo

New member
טוב אני תמיד הייתי שהם אבל הנה...

טוב אני תמיד הייתי שהם אבל הנה אחד הנשקים שלדעתי הוא אחד מהטובים ביותר שהיה לשחקנים שלי (גאה להגיד שאני המצאתי אותו) short sword of nature control damage:1d6+ 1d6 poison special qualties: 2 per day/charm animel the hero can control the monsters he summons. כמו מהקסמים: summon monster summon nature ally animate dead וכו' מצטער על האנגלית התחלתי להתרגל אל זה בגלל הספרים

שאלה טיפשית.. באיזה דרגה אתה ?

ומי הנפח המוכשר והמופרע לחלוטין שנתן לך חרב עצמתית שכזאת ?!? טוב בימי המאצ'קניות שלי האמת קיבלתי מש"הם משועמם מעין מטריה מברזל שתיפקדה (למיטב זיכרוני) כחרב קסומה (1 ק 10 + 3 ) עכשיו החרב הזאת הייתה חלולה ותיפקדה כרובה נשיפה גם כן קסום +3 ותחת פקודה ה"מטריה" נפתחה והגנה עלי מכל התקפה חזיתית.. אין מה להגיד.. מאנצ'קן עם דמיון מפותח..
שיחקתי עם הנשק הזה בדיוק שתי פגישות.. היה נחמד
היום אני שמח על הפגיון המאותר שלי , פגיון יפה שאבא שלי יצר , מאותר בתבליטים של שתי עניים בוחנות ודרקון עומד במרכז.. ובקצה הידית עיגול מתכת חלול.. (1ק 4 רגיל) הוא מספק אותי למדי.. (כשאני לא משתמש בבולה שלי אניוואי)

תשובה לשאלה:

אני דרגה 2. לאחר שבעזרת רייסטלין הפכתי את החרב למורעלת וחומצתית, הגענו לכפר קטן. ביום השוק ביקרתי אצל נפח שראה את החרב של חלמיש קור אש, ששווה הרבה וחורשה על ידיו בימים הכי טובים שלו. הוא הציע לי כסף ואז הגשתי לו את הבקשה לחרב הזו, והוא הסכים.

ננסק

New member
האתגר הוא לא בקרבות כנראה

קרא את תיאור ההרפתקאה שלהם בשרשור השני כאן. ברור שהחבר'ה נהנים מסגנון המשחק שלהם, ושיהיה להם לבריאות.

וול כמו שאמרת.. לומדים מהנסיון..

ובנתיים יאלה בלאגאנים !
הייתי שמח לקבל עכשיו חרב כזאת.. אבל מה הסיכוי אני רק דרגה ראשונה.. אני אצטרך לחכות לשניה
באמת לבריאות

ננסק

New member
זה עוצמתי, זה?

חכה ש-Gilgam69 יספר לכם על החרב שלו, בסדר? זכרו שהיא שייכת לדמות בדרגה 20.

אני חושב

שלא הבנת למה הכוונה של 'בחושך אלוהים רואה' לעוצמתי. זה לא חוכמה לבוא לדמות בדרגה 2 עם חרב של דמות ברמה 20 ולומר לו שהיא פי אלף טובה. ברור לכולנו וזה צפוי שלדמות ברמה 20 יהיה נשק יותר טוב מברמה 2. אבל ננסק, תחשוב שלדמות ברמה 2 יש כזו חרב, זה לא נחשב עוצמתי?

ננסק

New member
לא דיברתי על האופן היחסי

הרי לא משנה בידי מי החרב, הדיון הוא על חרבות נטו. לא? בקשר לשאלה שלך עצמה, כן. בשביל דרגה שניה זאת חרב אולטרא-סופר-עוצמתית, שמתאימה יותר לדמויות בדרגה 18 בערך, אבל אם זה מה שמביא לכם את הפאן... מקסימום, אחרי שתפומפם כל כך בחפצים קסומים עד שזה לא יהיה מעניין, תבינו גם אתה וגם השה"מ שזה לא הולך ככה, ותתחילו מהתחלה ובאופן מתון יותר. לומדים מהנסיון. בינתיים, יאללה בלגנים.

AndyBear

New member
טוב אני לא ההיתי שחקן יותר מידי

אבל למישהו שאני מכיר היה פעם פיגיון 1ק4, עם יכולת מיוחדת של זיהוי רעל אם הוא במגע עם החומר המורעל
, תוספת של 1ק2 נזק אש בזמן שהוא חשוף לאור שמש
.

BluePrint

New member
סתם חרב

נתתי אותה במשחק נטול חוקים לחלוטין לגנב שבצמד. היא היתה דו-ידנית ולכן גדולה מדי בשבילו, אבל היא היתה חרב תבונית שידעה לשכנע אוייבים שלא כדאי להם להתעסק איתה.

דרגורן

New member
הנשק הכי טוב שהיה לדמות שלי אי פעם?

טוב, אתם מוכנים? זהו נשק רב עוצמה ביותר
הוא הציל את חייה של הדמות שלי רבבות פעמים
הוא הביס עשרות ואף מאות אויבים
הוא רכש לדמות שלי חברים
והוא הנשק הטוב בכל המולטיורס הנודע והלא נודע
אתם מוכנים? שכל! ותחשבו על זה

Gilgam69

New member
נקמת ארבעת הדרקונים

ביפנית: Shitatsu no Bachi. באנגלית: Retribution of the Four Dragons. האגדות מספרות שחרב עתיקה זו חושלה לפני למעלה מאלף וחמש-מאות שנה למען יוג'ירו האסגוואה (Yojiro Hasegawa), בן דודו ועוזרו של מייסד שושלת הסגאוואה, סזארו הסגאוואה (Sezaru Hasegawa), ע"י הנפח הדגול קאקיטה (Kakita). עוד מסופר שאחד מצאצאיו של יוג'ירו, שינג'ו הסגאוואה (Shinjo Hasegawa) זכה לברכתם של ארבעת דרקוני היסודות ושכל אחד מהם טווה חלק מכוחותיו לתוך החרב, אש, כפור (מים), ברק (אויר) וחומצה (אדמה). שינג'ו האמיץ ירד לג'יגוקו (Jigoku), הגיהנום, על מנת לשחרר את נשמתו של בן הקיסר שנחטפה ע"י שד והוכנסה לתוך מפלצת האדמה בולעת האיים הגדולה שהחלה בזעמה לכרסם את העולם. האגדות מספרות ששינג'ו אכן הרג את השד אך עשה זאת במחיר חייו. למחרת בבוקר רוח הביא את החרב לביתם של שבט הסגאוואה, נראה היה שברכתם של ארבעת הדרקונים עזבה אותה, אך את המלאכה היא עשתה. שינג'ו זכה לכבוד מלכים מידי הקיסר. היום החרב נמצאת בידיה של טאקאשי הסגאוואה (Takashi Hasegawa), סמוראית צעירה ומוכשרת להפליא בעלת תובנה מעבר לזו של בני תמותה. אישה יוצאת דופן בכל התחומים, ובראש ובראשונה בהיותה סמוראית, הסמוראית היחידה באימפריה. על עלילותיה ועל עלילות חבריה, מארו (Maru) ואיסאוואה אקאהיטו (Isawa Akahito) ניתן לקרוא בפורום הזה, ובקרוב מאוד יצא עידכון חדש עליהם. טאקאשי עוררו בחרב את הכוחות הרדומים שבה וכוחם של ארבעת הדרקונים עדיין טמון בה. נקמת ארבעת הדרקונים - קאטאנה נזק רגיל - 1d10 תוסף נזק קסום - 5+ תוסף התקפה קסום - 5+ נזק אש - 1d6 נזק כפור - 1d6 נזק חשמל - 1d6 נזק חומצה - 1d6 חדות קסומה תוסף למיומנות מיקוד איאגוטסו - 4+ לסיכום: נזק: 1d10 + 5 + 1d6 (fire) + 1d6 (cold) + 1d6 (electricity) + 1d6 (acid). פגיעה קריטית: 2*/17-20. חמודה, לא? וכעת אני צריך לבחור לעורר בה עוד כוח אחד, שטרם נקבע מה הוא. להזכירכם החרב הזאת היא לדמות ברמה 18-20.

LOL מהול בקצת עצב

בצער רב אני מודיעה על פרישתה של קירסטן, הידועה בתור "קירסטנזק" בין חבריה, מקבוצת נוסגות'. זהו, העניין סופי, אחרי נסיון נואש בן שבועיים להותיר את הילדה בחבורה. מה לעשות, יש אנשים שיש להם זמן ויש אנשים שהם... אני. ג'יפה. אז בברכת שלום מחוייכת זו, הבה נאמר שלום לקירסטן. מי ייתן וג'מיני תנחה אותה לעד בעקבות הקסם הטמון באהבה תמימה ובגמלוניות נעורים.

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif עכשיו עצוב לי ../images/Emo10.gif

דווקא חיבבתי את הדמות הזאת.. חבל.. טוב אני מקווה שהיא תמצא את האושר שלה איפשהו.. |אורן אופטימי|

למעלה